Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow, tylko 10min poślizgu z OX'em! Szkoda, że najpierw miał być o 15:20, potem 16:00, 16:15, aż w końcu o 16:25. GGWP

Jak nie będzie dzisiaj info o evencie świątecznym to chyba kończę grę. Jak coś obiecujecie to tego dotrzymujcie, a nie rzucacie słowa na wiatr.

tenor.gif

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Marcuśny

Proszę się nie wypowiadać, jeżeli nie wiesz o co chodzi. Sama maszyna jest w stanie spokojnie utrzymać taką liczbę graczy.

Wszystko juz działa. przepraszamy za problem.

Nie powiedzałbym, ze wszystko działa teraz kupilem smoking i suknie teplem sie do m1 i nie mialem ich w eq.. 4,5kk w dupe

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Serwer po prostu miazga. Aktualnie jest 2198 luda online. Mam zastrzeżenie co do eventu zuo i ogólnie, żebyście usunęli te informacje "Gracz o nicku "-" zabił bossa..." - strasznie one lagowały ;/ A i jak się dostaje na jakimś lvl 3 próby na dzikiej polanie, to jest tylko jedna a pisze, na początku, że są 3, a potem jak użyjesz pierwszy raz, to już drugi raz nie możesz. ;D Po za tym wbijać na serwer !!!!

x

Opublikowano

Serwer jest w każdym stopniu dobrze przemyślany.Propsy dla @Evor. za poświęcanie każdej wolnej chwili projektowi (dosłownie).Mam nadzieję,że wszystko pójdzie po Waszej myśli i w końcu poprawicie wszystkie nie dociągnięcia.

@Evor. powiesz może co zostało do zrobienia aby serwer był w pełni stabilny i czy masz może jakiś grafik pracy czy lecisz na spontana?

Nie miałem przyjemności rozmawiać z tharelem czy tam ZabQ ale ze względu na tego osobnika wyżej( ta bo kolejny raz powtórze nick) bardzo duże POLECAM z mojej strony.

// z napisaniem posta jakoś się wstrzymywałem praktycznie od zapowiedzi (brak 50 postów).

Nothing.

Opublikowano

Serwer był fajny. Do czasu. To co teraz odwalacie to kpina. Zapowiadacie OX, nie dość, że przesunięty o ponad 1h to jeszcze był jakiś bug czy coś, nie wnikam, więc były 2 rundy dla Jinno i tyle. Ale najbardziej dobijającą rzeczą są znikające itemy. Na forum macię kilkadziesiąt jak nie więcej tematów o tym, że zniknęły komuś itemy, np. truty, bojowe, jednemu typowi zniknął nawet tryton+5... Info o evencie świątecznym miało być wczoraj - nie było. Dzisiaj też pisaliście, że ma być - jest 22:03 i jakoś dalej nie widać. Na fanpage'u nie odpisujecie, ale za to wstawiacie filmy youtuberów. Jak to ma dalej tak wyglądać to stanowczo NIE POLECAM.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer był fajny. Do czasu. To co teraz odwalacie to kpina. Zapowiadacie OX, nie dość, że przesunięty o ponad 1h to jeszcze był jakiś bug czy coś, nie wnikam, więc były 2 rundy dla Jinno i tyle. Ale najbardziej dobijającą rzeczą są znikające itemy. Na forum macię kilkadziesiąt jak nie więcej tematów o tym, że zniknęły komuś itemy, np. truty, bojowe, jednemu typowi zniknął nawet tryton+5... Info o evencie świątecznym miało być wczoraj - nie było. Dzisiaj też pisaliście, że ma być - jest 22:03 i jakoś dalej nie widać. Na fanpage'u nie odpisujecie, ale za to wstawiacie filmy youtuberów. Jak to ma dalej tak wyglądać to stanowczo NIE POLECAM.

Były 2 rundy które i tak sie nie odbyły, bo po pierwszym pytaniu wszystkich wywalilo. ;)

Opublikowano

Były 2 rundy które i tak sie nie odbyły, bo po pierwszym pytaniu wszystkich wywalilo. ;)

Czyli administracja zrobiła nie testowany OX? ^^

tenor.gif

Opublikowano

Pozdro 600.Truta mi znikła z EQ.Dałem sobie na buffke ulepszałem tym zwojem co daje 10% więcej że ulepszy.Tepam się na pustynie.Ide na ch1 i patrze truty nie mam.Więc tak o to zakończyłem grę na tym serwerze

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Pozdro 600.Truta mi znikła z EQ.Dałem sobie na buffke ulepszałem tym zwojem co daje 10% więcej że ulepszy.Tepam się na pustynie.Ide na ch1 i patrze truty nie mam.Więc tak o to zakończyłem grę na tym serwerze

Ja to samo mialem z itemkami do slubu tylko, ze kupiłem i sie tepłem i nie bylo w eq... najwyrazniej baza nie zapisuje, ale mozna pisac oni i tak maja wyjebane

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Beczka troche. ZabQ chyba jest jeszcze dzieckiem z podstawówki, skoro banuje ludzi na dobe za to że ktoś napisał coś dla żartu w połowie odnosząca się prawdą - ŻabQ dobry admin!

Opublikowano

Koledzy nie wiem czy wam mówiłem o tym ale po restarcie zniknął mi rib to napisałem to administracji a ta mi odpisała że mój rib nawet nie istnieje w logach a miałem go od początku serwera w eq  B)  jeżeli chcecie ss rozmowy z gm to piszcie bo nie będę ich bardziej pogrążał 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

***** mać !!! robilem wczoraj DT wieczorem wywaliło mnie...dziś chciałem dobić 75 wchodzę na konto nie ma nic eq się rozpłynęło...kasa zniknęła...

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

***** mać !!! robilem wczoraj DT wieczorem wywaliło mnie...dziś chciałem dobić 75 wchodzę na konto nie ma nic eq się rozpłynęło...kasa zniknęła...

Moja sprawa odnośnie kradzieży z 16 grudnia pewnie w tym temacie nie została przeczytana, a nawet nie liczyłem na odzyskanie EQ, lecz na samą informację. Jak widać to kolejny powód że dla ZabQa liczy się tylko jego 'Mafia' :)

Opublikowano

Moja sprawa odnośnie kradzieży z 16 grudnia pewnie w tym temacie nie została przeczytana, a nawet nie liczyłem na odzyskanie EQ, lecz na samą informację. Jak widać to kolejny powód że dla ZabQa liczy się tylko jego 'Mafia' :)

przecież ten serwer idzie ku upadkowi... zobacz filmik to pedalskie siemanko -,- Boże żeby ten serwer upadł i nikt się już nie męczył! szkoda mi eq które znika...

https://www.youtube.com/watch?v=aNED-6IPS1s

za wysoka sygnatura

Opublikowano

dlaczego ja nie moge wejsc na ch1 ? chce wydac yang a nie moge przez komunikat ,,zostaniesz polaczony z serwerem..." 
tylko ja tak mam ?

Opublikowano

Mi tam od startu nic nie zginęło/znikło więc nie wiem o co z tym, ale patrząc na licznik dwie osoby w tą czy w tamtą wielkiej różnicy robią.

Łapcie SS z wczorajszego ZUO/OX gdzie z nadmiaru graczy serwer wyjeb...

post-127260-0-51829500-1419243388_thumb.jpgpost-127260-0-57789900-1419243400_thumb.jpgpost-127260-0-39478400-1419243462_thumb.jpg

Oraz Zrobionego przed chwilą 

post-127260-0-83166000-1419243512_thumb.jpg

Więc zapraszam na serwer.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ach.Serwer polecam.Godny uwagi ale te znikające itemy mnie dobijają 

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Ach.Serwer polecam.Godny uwagi ale te znikające itemy mnie dobijają 

MOZE I ,,BYL" godny uwagi ale to juz minelo ... brak rangi na - powoduje ze ludzie zabijaja sie nawet bedac w jednym krolestwie ...

nie dziala ch 1 czasem ch2 bla bla bla ...

nie dzialaja dungeony (raz dzialaja raz nie) nie wiesz kiedy nie dzialaja a kiedy dzialaja i masz 50% szans na to ze twoja postac sie tam nie zbuguje ...

zuo bylo porazka wieksza niz ox (moze dlatego ze dla shinsoo ox sie nie odbyl)

LAGI na serwie takie ze nie idzie ugrac ... (nie wina mojego neta ani kompa)

na to smieszne zuo wbijalem 75+ z mysla ze bedzie lepiej niz w przedziale do 74 i pomylilem sie ... spokojnie ubic metka sie nie dalo bo ktos przeszkadzal .. jak nie z jinno to z shinsoo (wolny)

brak komunikacji z administracja .. oni maja totalnie wy****** na graczy ...

brak eventu swiatecznego a mial byc juz 20.12 ...

znikajace eq i inne sprawy ..

czeste resety ... i az odechciewa sie grac ... co z tego ze jest 1,5k ludzi ? jak zrobie trute lub cos do +9 i jutro nie bede mial ? ... 

tak naprawde to istnieja tu tylko 2 klasy postaci ... wojownik body i sura wp ... tylko oni moga pokusic sie o ubicie bosa z full is .....

ja dziekuje za taki serwer ... elo

Opublikowano

Jeszcze mi nic nie zniknęło. Tylko teraz muszę robić co każdą teleportacje screena wszystkich itemów z eq, żebym miał dowody, jeżeli zaczną znikać? ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Doszliśmy do wniosku, że wszelkie poznikane przedmioty zostaną oddane po ukazaniu screenshot'u bądź też filmiku.Wszystkich graczy, którzy mają dany dowód zapraszamy na ts3.malestia.pl . Inne zgłoszenia dotyczące poznikanych itemów bez jakichkolwiek dowodów nie zostaną uwzględnione. 

Właśnie idę przerabiać ss i mieć całe eq +9, gg wp bo znajac życie to idioci

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Właśnie idę przerabiać ss i mieć całe eq +9, gg wp bo znajac życie to idioci

gg ! full idiot 2014 roku!  wygrałeś  internety! (y)  jest takie coś jak logi  i ma jest napisane jakie itemy posiadałeś  B)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

gg ! full idiot 2014 roku!  wygrałeś  internety! (y)  jest takie coś jak logi  i ma jest napisane jakie itemy posiadałeś  B)

Wyraźnie jest napisane, że potrzeba ss z posiadaniem xx itemku. No tak, mają logi, ale najwidoczniej nie potrafią z nich korzystać lub po prostu nie chce im się dupy ruszyć.

i ma jest napisane

Pozdro... Może to ty wygrałeś internety?

Opublikowano

to na c**j im ss lub filmik? zastanów się parapecie

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Jeszcze mi nic nie zniknęło. Tylko teraz muszę robić co każdą teleportacje screena wszystkich itemów z eq, żebym miał dowody, jeżeli zaczną znikać? ;-)

Tak. Najlepiej zaszyć się w v2 i tam expić sobie, bo przy tp z m1 do m1 lub na dungeonach znika eq. 

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...