Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co leci ze Szktułek Blasku Księżyca ( czy jest coś wartościowego ? )

/ Co wprowadzone o godzinie 17;30

/ Dt jak nie działą tak nie działa, po zabiciu metka loga z dt tracimi wszystkio z paska (skile,potki itp)

//Gdy wejdziemy na dt prywatne tak samo loga tylko że odrazu

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za około 5 minut zrobimy jeszcze jedną bardzo krótką przerwę techniczną poprawiającą WO i DT.

e2TT2Na.png

Opublikowano

Hmm odpalilem zalogowalem sie wbijem 2lv i dc, teraz pisze, ze serwer jeszcze nie otwarty jakies rady? clinet spaczowany/// ahh restart

Buff potrzebny? jak ze slubem?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Hmm odpalilem zalogowalem sie wbijem 2lv i dc, teraz pisze, ze serwer jeszcze nie otwarty jakies rady? clinet spaczowany/// ahh restart

Server hard więc jest potrzebny.

Śluby to możesz nawet chłopak z chłopakiem zrobić :O :o

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Trwa przerwa techniczna. Zaraz włączymy

Opublikowano

Server hard więc jest potrzebny.

Śluby to możesz nawet chłopak z chłopakiem zrobić :O :o

To się nazywa myślenie przyszłościowe ten serwer wyprzedził naszych parlamentarzystów w tej kwestii (Jacy admini taki serwer :D)

@ Ze ślubami to chodzilo mi czy wszystko potrzebne do nich dostepne jest bez problemow

ts jest?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Co leci ze Szktułek Blasku Księżyca ( czy jest coś wartościowego ? ) Mi dropło z 50 szkat Biała perła, Metal, sm 50, i zmianki itp. nawet ciekawy drop ponoć tęczak też leci

/ Co wprowadzone o godzinie 17;30 Poprawili kilka błędów

/ Dt jak nie działą tak nie działa, po zabiciu metka loga z dt tracimi wszystkio z paska (skile,potki itp) Teraz jest przerwa naprawiają DT/WO

//Gdy wejdziemy na dt prywatne tak samo loga tylko że odrazu

837371446280124127260.png
Opublikowano

za co dostałem bana na 30 minut!?  expiłem w v3!  totalny non sens expie w v3 znaczy dropie szkaty a tutaj  wiadomość "zostałeś zablokowany" srata pierdata Nick OficerPL chcę mieć konto odblokowane bo nie złamałem regulaminu. 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

za co dostałem bana na 30 minut!?  expiłem w v3!  totalny non sens expie w v3 znaczy dropie szkaty a tutaj  wiadomość "zostałeś zablokowany" srata pierdata Nick OficerPL chcę mieć konto odblokowane bo nie złamałem regulaminu. 

Nie płacz, każdy dostał, żeby nie wchodzić na serwer.

tenor.gif

Opublikowano

@TeZo nie płacz kur** weź tutaj drop i niech Cie co chwile wywala z gry.. bo administracja nawet nic nie umie ogarnąć... może Isamu to debil ale na Ravi można było grać przez dwa tygodnie bez kicka i bugu... a tutaj? co chwile... tak samo te lagi 10s na serwerze.. spot bodym lag i ded...

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Proszę czytać najnowsze informacje na SB.

Państwa konta zostaną odblokowane.

Pozdrawiamy,

Ekipa Malestia.pl

A czemu off nadal? Najpierw mega lagi, potem offka..

Swoja droga - przekreciliscie licznik? Pol godziny po offce 1,6k online (tyle jest w ogdzinach szczytu) po czym mniej wiecej 22.20 a na liczniku prawie 2k?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@TeZo nie płacz kur** weź tutaj drop i niech Cie co chwile wywala z gry.. bo administracja nawet nic nie umie ogarnąć... może Isamu to debil ale na Ravi można było grać przez dwa tygodnie bez kicka i bugu... a tutaj? co chwile... tak samo te lagi 10s na serwerze.. spot bodym lag i ded...

Tak, szczególnie na starcie xD

Administracja właśnie to ogarnia. Zaraz już pewnie nie będzie takich lagów itp. No i jeszcze są DDoS'y ;d

Proszę czytać najnowsze informacje na SB.

Państwa konta zostaną odblokowane.

Pozdrawiamy,

Ekipa Malestia.pl

CO Z EVENTEM ŚWIĄTECZNYM??

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...