Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dodam tez cos od sb

a wiec chodzilem sb na DT po czym znikl mi Azraelus

po 9/10godzin czekania ZabQ wbil z swoja Mafia na ts 

powiedzialem mu co sie stalo on  na to "to nie mozliwe ja i tak nie mam dostepu" po czym kick  z ts

do tego napisalem temat na forum  ze on nic na servie nie robi siedzi tylko z swoimi "znajomymi" 

po czym perm od Bluur'a

ja nie wiem czy wy nie widzicie ile dobrych serverow startuje za kilka dni czy poprostu

na chama chcecie sie pozbyc graczy

Glowny Admin  servera aka koper czyli zabq

od startu olewa kazdego gracza

no sory troszke sie myle bo jak jest na ts to siedzi tylko  z swoja Mafia i kilkoma osobami z topki 

ludzie juz 3/4dni czekaja na oddanie sm itd

jedyna osoba ktora sie tutaj stara to moim zdaniem Tharel

56096062140461666809.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co się dzieję dzisiaj na serwerze to jest śmiech na sali..

Pierw od rana zbugowane dt i channele

Potem po przerwie "technicznej" nie działają pety..

Teraz są takie lagi, że nie idzie grać.

Na ts jest zerowy kontakt, jedynie jakiś mod schodzi, który i tak jest pionkiem tam i żeby coś odzyskać lub zgłosić trzeba czekać po +12h

A żabku co? Siedzi na ts ze swoją mafią na kanale i gówno robi..

Weźcie się za serwer, a nie gadanie ze swoimi kolegami na ts.

lepsze cyrki, mod sie w*******a do av1 i ksuje, biere kumpla, zeby ubil scierwo bo na dropie nie mam eq pvp a ten god moda wlacza i uj xDDDDD

no cyrki XDDDDDD

Opublikowano

Tym wszystkim, którzy mówią ze zaczął się upadek serwera - juz podziękujemy

Wczoraj na tsie było zebranie administracji, które mamy nadzieję, poskutkuje poprawa kontaktu z graczami.

Na dniach uaktywniony zostanie support, gdzie będziecie mogli pisać wszelkie skargi.

Wraz z Tharelem nie jesteśmy w stanie przewidzieć zachowania silnika, kiedy tyle osób nararaz utworzy dungeon.

Niedlugo zostanie wprowadzone rozwiązanie pomocnicze, ale o tym dowiecie się później :).

Pozdrawiam,

Technik Malestia.pl

Opublikowano

Nie licząc żaby, który siedzi tylko ze swoją "mafią" to serwer jest całkiem dobry ;)

A teraz propozycja od serca: wywalcie żabę z teamu.

tenor.gif

Opublikowano

Ogółem serwer w porządku gdyby nie jedna rzecz na której można sporo zarobić : ]

Osobiście sam w jeden/półtora dnia zarobiłem około 200 zł z samych yangów.

Troszkę serwera na tym także zarabia, pozdrawiam tych którzy z tego samego korzystają/korzystali  :ninja:

Mi tam starczy 200 zł z tego serwera, życzę miłej gry i jeszcze większej ilości graczy.

Ps. nie spamować na PW bo jeżeli miałbym dać info co i jak to tylko ogarniętym <3

Opublikowano

Serwer jest fajnie zrobiony, ale administracja już nie jest śmieszna - tylko żałosna, wmawiając, że utracone itemy to wina ze strony graczy ... A z MafiaZabQ 3 osobom również dziwnym trafem te itemy zniknęły i je odzyskali, chcą zrobić support dla serwera a nie interesują się nawet forum ...

Opublikowano

Dostali zastrzyk gotówki z Is maja troche wylane teraz na serwer :) ZabkQ dostawał od matki 10 zł na bułke co miesiąc i się cieszył jak żul do wina a jak teraz mu wpłyneła taka kasa z Isu to chłopak pewnie Uszami Klaska :) Nie ma co tu ukrywać bo taka jest prawda :) 

ZabQ za Złotówką by cały świat nago przeleciał ;)

Opublikowano

Dostali zastrzyk gotówki z Is maja troche wylane teraz na serwer :) ZabkQ dostawał od matki 10 zł na bułke co miesiąc i się cieszył jak żul do wina a jak teraz mu wpłyneła taka kasa z Isu to chłopak pewnie Uszami Klaska :) Nie ma co tu ukrywać bo taka jest prawda :)

ZabQ za Złotówką by cały świat nago przeleciał ;)

Ale Ty pierdolisz głupoty. Znam Żabę osobiście i nie wiem czy śmiać sie czy płakać z waszego bólu dupy i zmyślonych faktów o Żabie. Zreszta nikt z nich nie ma hajsu z Malestii, wypłaty z firm obsługujących SMS (jest pare wyjątków) odbywają sie pod koniec każdego miesiąca, wiec ciiii.

topic.

Osobiście grałem przez jakieś pół godziny, jest całkiem przyjemnie. Śledzę dużo serii z tego serwera i wydaje sie, a raczej jest godny polecenia.

Opublikowano

Śmiać mi się chce z waszego teamu oddaliście sm'y graczom nawet tym którzy nie ładowali w is'a :D Śmiechu warte 

Co ty gadasz za kocopoly ja jakos nie otrzymalem zadnych sm, hejterze.

Opublikowano

Ale Ty pierdolisz głupoty. Znam Żabę osobiście i nie wiem czy śmiać sie czy płakać z waszego bólu dupy i zmyślonych faktów o Żabie. Zreszta nikt z nich nie ma hajsu z Malestii, wypłaty z firm obsługujących SMS (jest pare wyjątków) odbywają sie pod koniec każdego miesiąca, wiec ciiii.

topic.

Osobiście grałem przez jakieś pół godziny, jest całkiem przyjemnie. Śledzę dużo serii z tego serwera i wydaje sie, a raczej jest godny polecenia.

Hmmm...

582221419086564111292.png

Opublikowano

Według mnie dobry medium :) 

Lecz dużo poprawek cały czas ale liczba osób się utrzymuję więc jest dobrze mimo to. 

Wbijać na mój mały kanał na YT Pozdrawiam ^^ https://www.youtube.com/watch?v=FgLy8sBWNyI&list=UUBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Na serwerze miło się gra ale co do administracji to nie są kłamstwa lecz faktycznie mają jakieś problemy głównie chyba ze sobą.

Polecam grać.

Endy nie ma to jak stronniczość co? Grałeś godzinke i już pchasz swoją opinie... (zresztą kto się z tobą liczy)

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Ja tam nie mam nic do administracji znikł mi raz pet poszedłęm na ts troche to potrwało zanim został zwrocony ale oddali bez zadnych problemow . Serwer bardzo fajny niedługo zaczną się ostre pvp . 

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Czy ktoś może mi kicknąć postać? ponieważ miałem laga i wyłączylem clienta, i teraz jak chce sie zalogować to cały czas "twoja postać już jest zalogowana" nick: xNukey

dzięki z góry.

Opublikowano

Czy ktoś może mi kicknąć postać? ponieważ miałem laga i wyłączylem clienta, i teraz jak chce sie zalogować to cały czas "twoja postać już jest zalogowana" nick: xNukey

dzięki z góry.

Chyba wyszedłeś z gry. Postać była zalogowana na ch5 ale zanim kicknąłem, była już offline. :P

e2TT2Na.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...