Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy ty jesteś baranem? pokazujesz ss z ch1 gdzie jeszcze 1h temu ludzi wywalało z niego 2x w ciągu 5min.

idz spróbuj znaleźć metina, którego bić będziesz w mniej niż 5 osób to Ci nawet frytki do domu zamówie.

Centka nie denerwuj się :p

Ja też nie wierzę w taką liczbę Online, bynajmniej tego nie widać na serwie, nawet przez te kłopoty.

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Harper nie złość się bo złość piękności szkodzi, to że wywaliło osoby 5 minut temu to nie moja wina, wbiłem na serwer i zobaczyłem co zobaczyłem.

Sama wiesz że nie ma możliwości żeby jak napisał gracz gra teraz 1.8k online. Skoro wywalało 1h temu, to co to ma wspólnego z obecnym stanem?

Zaraz poszukam Metina, bo frytki by się przydały. Jak pisałem nie jestem jakimś "hejterem" z MPC, który narzeka na jakiś serwer, ale nie lubię głupoty i wmawiania że gra 3x więcej osób niż normalnie.

Nie bylo 1,8k wowczas, to akurat bajka, licznik wskazywal moze 1200. Faktem jest, ze screen z m1 nie jest miarodajny bo byl niedlugi czas po krotkiej offce. Nie wiem, czy gra tu te 1,2- 1,5k osob, ale sadzac po stanie m2 / lochow czy nawet m1 - to mysle, ze licznik nie klamie. Metki bije sie po kilka osob, a nawet w lochu slabym na korytarzach ludzie sobie ksuja, na polance w m2 expi kilka osob nawet o godzinie 00.30... Takze wiecie ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A ja mam taki problem gram czysto i oczywiście co ? wchodze aby się zalogować a tu Zostałeś zablokowany trwale a na stronie nic nie ma o banie na moje konto. Nie wiem co jest 5.

Opublikowano

A ja mam taki problem gram czysto i oczywiście co ? wchodze aby się zalogować a tu Zostałeś zablokowany trwale a na stronie nic nie ma o banie na moje konto. Nie wiem co jest 5.

Kochana adminstracja ;) Wiec widzicie cala prawde o tej administracji...

Opublikowano

Kochana adminstracja ;) Wiec widzicie cala prawde o tej administracji...

Nic dodać nic ująć najlepsze jest to że konto zostało założone dzisiaj is doładowany a konto zbanowane ale za co? Kpina i chamstwo zabq pseudo youtuber który żalił się nie dawno że nie ma na nowy komputer wyzyskuje hajs z ludzi i ma na nich wy*e***e. Dziękuje dobranoc 

Opublikowano

@TheReturn

Zdążyłeś napisać 2 posty, a ja nadal nie wiem jaki masz nawet nick w grze.

edit.

Byłeś tam gdzie cie nie powinno być, blokada nie zostanie odwołana.

Opublikowano

@TheReturn

Zdążyłeś napisać 2 posty, a ja nadal nie wiem jaki masz nawet nick w grze.

Experion 

Edit. Gdzie niby ? co za pajace 

Administracja pełen profesjonalizm daliście bana za to że stałem tam gdzie nie trzeba? mapa od dungeonów to miejsce na którym nie wolno stać? Tharel wiedziałem żeby tutaj nie zaczynać bo powtórka z nostidli się zrobiła :) Bany za nic leciały i sytuacja na owym serwerze się nie zmieniła.

Opublikowano

Teraz tak podobno gra tutaj 1-2k ludzi nie?  i jak to możliwe że w m1 stoi 50 sklepików ? z tego co wiem na ra*i.e* jest też około 2 tyś graczy lecz tam jest tyle sklepików że tego nie policzysz... moim zdaniem administracja nas oszukuje  bo średnio na 1500-2000 tyś graczy przypada minimum 80-150 sklepików a tutaj 50 sklepików? dupa chcę zobaczyć zdjęcia licznika z gry pod komendą /w 

@Tharel.  no to żeś mnie rozbawił... zbanowałeś gracza   za to że gdzieś stał >.< koleżko przewiduje że twój serwer tak szybko padnie jak powstał.. nie no leże xD ban za to ze gdzieś stał xD:D to nawet ja na PL'u nie dostałem bana za nazwanie GM "Ty chuju" gdy mnie zabił >.<  B)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Nie żeby co, ale nie wylogowałem się z tego serwera od hmm, 32 godzin i 20 minut? Nie no może były przerwy na jedzenie i łazienkę cze xD

Opublikowano

Najprostszym rozwiązaniem dyskusji była by chęć administracji do pokazania ilości graczy z pod komendy /w i pokazaniu wszystkim na ss.

Taka jest moja propozycja, chyba, że administracja coś skrywa i nie chce ujawnić prawdziwej ilości graczy.

Jestem neutralny w tej sprawie chociaż bacząc na zamieszczone wyżej ss wątpliwe może być to, że nie byłbym do końca pewny czy naprawdę jest 2k graczy.

Pozdrawiam.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Teraz tak podobno gra tutaj 1-2k ludzi nie?  i jak to możliwe że w m1 stoi 50 sklepików ? z tego co wiem na ra*i.e* jest też około 2 tyś graczy lecz tam jest tyle sklepików że tego nie policzysz... moim zdaniem administracja nas oszukuje  bo średnio na 1500-2000 tyś graczy przypada minimum 80-150 sklepików a tutaj 50 sklepików? dupa chcę zobaczyć zdjęcia licznika z gry pod komendą /w 

@Tharel.  no to żeś mnie rozbawił... zbanowałeś gracza   za to że gdzieś stał >.< koleżko przewiduje że twój serwer tak szybko padnie jak powstał.. nie no leże xD ban za to ze gdzieś stał xD:D to nawet ja na PL'u nie dostałem bana za nazwanie GM "Ty chuju" gdy mnie zabił >.<  B)

Każdy expi i dropi może?

Poczekaj, aż się rozwinie.

o 1:30 nie moglem znaleźć wolnego spota na orkach..

Opublikowano

Najprostszym rozwiązaniem dyskusji była by chęć administracji do pokazania ilości graczy z pod komendy /w i pokazaniu wszystkim na ss.

Taka jest moja propozycja, chyba, że administracja coś skrywa i nie chce ujawnić prawdziwej ilości graczy.

Jestem neutralny w tej sprawie chociaż bacząc na zamieszczone wyżej ss wątpliwe może być to, że nie byłbym do końca pewny czy naprawdę jest 2k graczy.

Pozdrawiam.

Jutro w południe pokaże, poza tym 2k graczy nie ma, nie wiem kto tak powiedział, na pewno nikt z administracji, poza tym, nawet licznik 2k nie pokazuje. Gracze wahają się od 1.2k do 1.5k

Opublikowano

Zauważ, że ravia ma rozwinięty rynek a jak na razie tutaj jest ubogo z rzeczami poczekaj a na pewno będzie więcej sklepów..

Opublikowano

Co za k***a mosiun, ja p******e. 2 dzien serwera to wiadomo że sklepów jeszcze dużo nie będzie bo ludzie najzwyczajniej w świecie nie mają co jeszcze sellać... Skad się biorą tacy inteligenci?

OsoInternational.jpg

Opublikowano

haha i macie swoje 2k online

300 osób max na serwie xD xD xD

Nie ma to jak oceniać ile jest graczy online po SS z m1, w dodatku chwilę po restarcie ;)

Dobra powiem tyle ktos z adminow wrypal mi sie na Konto bo wywalilem 250 zl na te zasrane gowno Wzieli wszystko z Postaci haslo zmienili Haslo z mojego e-maila zmienili nie chca mi pomoc wiec powiem tyle ku.rwy i nic wiecej nie Polecam tego scierwa albo w tym szajsie jest Keylogger albo h*j. wi na czysto jechalem full is i nie mozliwe zeby mi ktos sie wrypal na konto czysty Windows a administracja niechce mi pomoc wiec podziekuje wam K***y i tyle.

A no tak, bo administracja nie ma co robić tylko okrada konta graczom xD

Co do tego licznika - naprawdę szacujecie liczbę online po ilości sklepów w m1 po 30h online? Przejedźcie się po dolinie orków/m2 czy coś. Ja jak sprawdzałem ch od 1-5 to naliczyłem jakieś ~45 osób jeżdżąc od spota jinno do spota chunjo (chyba chunjo - tego drugiego największego spota). O godzinie 21 ;)

tenor.gif

Opublikowano

Gra te 1,5k czy też nie gra, co za różnica ? na początku zawsze gra w miarę sporo, ponieważ każdy jest ciekawy co to za serwer. O ilości graczy, można dopiero dyskutować po paru tygodniach, bo zmieni ona się i to drastycznie, być może na plus, a może na minus zobaczymy jak się przyjmie serwer i oczywiście administracja o którą mam obaw, ale mniejsza o większe. Powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Ten serwer nie ma sensu cały zarobek polega na farmieniu 1 lvlem w m1 ... NIe polecam ze względu na to

Opublikowano

Ten serwer nie ma sensu cały zarobek polega na farmieniu 1 lvlem w m1 ... NIe polecam ze względu na to

Kto tak ci powiedział :D ? Można i tak, ale też masz pełno dungeonów i z nich też można się ładnie dorobić ;) np. takie WO.

Polecam serwer jak najbardziej super się gra ;).

Opublikowano

W grze nikt nie odpisał a więc tak, jeżeli mamy zestockowanych parę ksiąg i przeczytamy jedną to znikają wszystkie, dzisiaj 1x sun zi przeczytałem 3 razy i podczas rozdzielania przedmiotów one same mi się złączały. Także do poprawki :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś już to pisał, ale wierzchowiec z ISU dający 40% expa 2k hp 100atak nie daje wgl 40%. Testowałem na 2 mapach z wierzchowcem i bez i exp jest taki sam... Nie po to wydawałem pieniądze żeby teraz to nie działało..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...