Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni gracze!

Siedzimy i naprawiamy błędy.

Po wielu testach ItemShop został błędne zaimplementowany do silnika i został on dzisiaj przeze mnie przpisany. Firma, która wykonała nam stronę, została zgodnie z moim wskazówkami, poinformowana co ma zmienić w momencie zakupu przedmiotu z itemshopu.

Na chwilę obecną ItemShop jest zamknięty.

Zostanie on ponownie otwarty jutro, w godzinach południowych.

Wszystkie przedmioty, które państwu zniknęły zostaną oddane PO uruchomieniu itemshopu.

Co do kolejnej przerwy technicznej zaplanowanej na godziny poranne.

Poprawka powinna przynieść ze sobą naprawę petow oraz wierzchowcow. Ich bonusy powinny się już poprawnie obliczać.

Na dniach pojawia się latki dot. Zepsutej grafiki, braku ikonek statusów, czy innych pomniejszych błędów.

Przepraszamy za tak długi okres działań.

Na swoje usprawiedliwienie możemy powiedzieć jedno, serwer stoi stabilnie :)

Pozdrawiam i zapraszam do gry,

Technik Malestia.pl

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Relacja z zuo na tym "serwerze"

1 runda- ok 1k osob przedzial 1-40lvl jednym slowem pelno malp i metkow 5 lvl

2 runda- ok 500 osob przedzial 40-75lvl wszyscy sie żucają na ripery i smierci- skutek 40 lvl buguja drop i nic nie dropi gz

3 runda- max. 31 osob przedzial top 31 topka bije na spokojnie metki bossy, nikt sobie nie ksuje, a co tam niech odskocza troche od pozostalych.

To tyle ....

Nie spodziewaliśmy się, że na zuo łatwe wejdzie tyle osób. Resp 120-130 metinów (było ich ok. 10-12) był ubijany w mniej niż 2 minuty, więc bardzo ciężko było znaleźć coś dla siebie. Nie ukrywam, że było to testowe zuo, teraz po prostu wiemy co poprawić.
Opublikowano

A jak z wierzchowcami które nie działają? Struś nie daje bonusów, lew nie daje 40% expa. ;/

Opublikowano

A jak z wierzchowcami które nie działają? Struś nie daje bonusów, lew nie daje 40% expa. ;/

A potrafisz czytać? Sprawdź 3 posty do góry...

Moglibyście poprawić nagrody za misjie, bo do 30lvla nie spotkała mnie żadna opłacalna, masakra. Wszędzie tylko 50-100k yang..

OsoInternational.jpg

Opublikowano

zwiększcie drop księg klątw, albo dodajcie go również do świątyni, ponieważ wokół świątyni lata milion osób i ksuje, a jedna książka poleci raz na 20 spotów.

Opublikowano

Potwierdzam. Nie wiem po co robiliście takie przedziały, skoro 75+ jest te 30 osób, a na 40-75 daliście tylko bossy, których 40lvl nie ubije i małpy, z których nic nie dropi. Do tego metki, gdzie na 1 metka rzuca się 5 osób... A topka sobie na spokojnie biła ripery, śmierci itp. Najgorzej zorganizowane ZUO jakie widziałem. Wgl. co to za idiotyczny pomysł robić ZUO w 3 dzień serwera?

na evencie 76lv + nie było ripow ani smierci

sygna.png

Opublikowano

Uwaga tam na podszywkę z nickiem: Freevo. To nie ten Freevo z Dreikona. I nie wymieniajcie się z nim lepiej :P A co do serwera to ładnie się prezentuje.

Opublikowano

u38r5z.jpg

2 Godziny dropienia na 4 konta, serwer bardzo fajny, mogę polecić, jeżeli naprawią kilka błędów będzie jeszcze lepiej. Nareszcie widać liczbę graczy.

Opublikowano

u38r5z.jpg

2 Godziny dropienia na 4 konta, serwer bardzo fajny, mogę polecić, jeżeli naprawią kilka błędów będzie jeszcze lepiej. Nareszcie widać liczbę graczy.

Powiedz mi ziomeczku jak zrobić jakiegoś mobber hacka na ten serwer?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

To twój ziomeczek ?

Opublikowano

Jedynym moim kumplem jest mks xDDD Nie mam pojęcia jak zrobić, na MPC jeszcze nie ma :(

To twój ziomeczek ?

Nope nie znam go :P

Opublikowano

To twój ziomeczek ?

Jedynym moim kumplem jest mks xDDD Nie mam pojęcia jak zrobić, na MPC jeszcze nie ma :(

Nope nie znam go :P

UNSUB xD

@topic: Dobry serwer, ale mobber hacka potrzebuje na pieski.

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...