Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam dropiłem sobie dropkiem na 3lvlu w m1 i nagle mnie kickneło i otrzymałem bana a nawet nie wiem za co, nawet żadnego PW od GM'a nie otrzymałem. Mógłby ktoś to wyjaśnić?

Opublikowano

Witam dropiłem sobie dropkiem na 3lvlu w m1 i nagle mnie kickneło i otrzymałem bana a nawet nie wiem za co, nawet żadnego PW od GM'a nie otrzymałem. Mógłby ktoś to wyjaśnić?

za cheaty gownie dostales. Za nic nie zbanowal, a pisanie pw w sytuacji kiedy cheatujesz nie ma sensu. Teraz placz

@ile online?

Opublikowano

za cheaty gownie dostales. Za nic nie zbanowal, a pisanie pw w sytuacji kiedy cheatujesz nie ma sensu. Teraz placz

@ile online?

Nie miałem żadnych cheatów "gównie" właśnie dostałem unbana wiec się nie wypowiadaj jak gówno wiesz. :)

@Tharel. Dzięki za załatwienie sprawy.

Opublikowano

Loga mnie na metkach w WO ma ktoś podobny problem?

Będziemy ten błąd naprawiać, najpierw jednak musimy ogarnąć sprawę ItemShopu i botów.

Opublikowano

Ludzie macie chyba ciężkie niedojebanie mózgowe, większość itemów z isu nie działa, albo jest pobugowane, a wy i tak domagacie się jego otworzenia bo chcecie pozamawiać rzeczy..

Naprawiliście coś dzisiaj w ogóle?

Książki nadal da się czytać po 2,3 razy, ku czasem też, rozdzielanie itemów to masakra, same się stockują. Wyłączcie serwer na parę godzin i to ogarnijcie..

OsoInternational.jpg

Opublikowano

dostałem bana a nawet nie byłem zalogowany do gry, i to od wczoraj, o co chodzi?

login emolium proszę o podanie powodu bo na stronie jest zakładka zbanowani, tylko jej nie raczycie aktualizować.

dzięki

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Szanowni gracze!

Siedzimy i naprawiamy błędy.

Po wielu testach ItemShop został błędne zaimplementowany do silnika i został on dzisiaj przeze mnie przpisany. Firma, która wykonała nam stronę, została zgodnie z moim wskazówkami, poinformowana co ma zmienić w momencie zakupu przedmiotu z itemshopu.

Na chwilę obecną ItemShop jest zamknięty.

Zostanie on ponownie otwarty jutro, w godzinach południowych.

Wszystkie przedmioty, które państwu zniknęły zostaną oddane PO uruchomieniu itemshopu.

Co do kolejnej przerwy technicznej zaplanowanej na godziny poranne.

Poprawka powinna przynieść ze sobą naprawę petow oraz wierzchowcow. Ich bonusy powinny się już poprawnie obliczać.

Na dniach pojawia się latki dot. Zepsutej grafiki, braku ikonek statusów, czy innych pomniejszych błędów.

Przepraszamy za tak długi okres działań.

Na swoje usprawiedliwienie możemy powiedzieć jedno, serwer stoi stabilnie :)

Pozdrawiam i zapraszam do gry,

Technik Malestia.pl

Jest godzina 19 is dalej nie ma pozdro 600

47960446974272485250.jpg

Opublikowano

Już działa ;)

Nie mogę przywołać Peta, po kliknięciu wyskakuje komunikat odwołaj pozostałe zwierzaki, a nie mam nic innego przywołane, jaki jest problem?

Opublikowano

Już działa ;)

Nie mogę przywołać Peta, po kliknięciu wyskakuje komunikat odwołaj pozostałe zwierzaki, a nie mam nic innego przywołane, jaki jest problem?

Odśwież żabę.

Pozdrawiam,

Technik Malestia.pl

Opublikowano
Oddaliśmy właśnie SMy osobom poszkodowanym przez ItemShop, jeżeli wciąż nie dostałeś SM na konto, zgłoś się do nas na ts.malestia.pl!

Uwaga!

SMy zostały przypisane bezpośrednio na konta lub można odebrać je w zakładce 'Twoje konto', opcja 'Zwoje SM'.

Zgłoszenia przyjmujemy do środy włącznie!

Opublikowano

Więc w jaki sposób mogę odbugować tego peta? Nie mam pieczęci żaby bo znikła już. A przy próbie przywołania wyskakuje "Odwołaj pozostałe zwierzęta" a nic nie jest przywołane..

Opublikowano

Oddaliśmy właśnie SMy osobom poszkodowanym przez ItemShop, jeżeli wciąż nie dostałeś SM na konto, zgłoś się do nas na ts.malestia.pl!

Uwaga!
SMy zostały przypisane bezpośrednio na konta lub można odebrać je w zakładce 'Twoje konto', opcja 'Zwoje SM'.

Zgłoszenia przyjmujemy do środy włącznie!

@Tharel. a moze by tak wierzchowce naprawic?

Opublikowano

Będą naprawione gdzieś ok. północy.

Pieniadze wydajemy na nie, a nie dzialaja - cos nie halo. 

Rano niby mialy byc juz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...