Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupilem z 1h temu rekawice na 14 dni, przez pierwsze 15 min mialem a teraz juz znikla, Tharel co jest do chu**? oddasz mi to?

Bo to sie tak buguje, że niby nie masz ale masz i dziala.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do 1.5k osób nie zgodzę się. Jest max około 500-600. Medale? Drop jest dobry, ponieważ można na nich troszkę zarobić, a jeżeli ktoś chce mieć z każdego spota medal to niech zmieni serwer na easy. W około 1h bez rękawiczki 12 medali.

Opublikowano

Co do 1.5k osób nie zgodzę się. Jest max około 500-600. Medale? Drop jest dobry, ponieważ można na nich troszkę zarobić, a jeżeli ktoś chce mieć z każdego spota medal to niech zmieni serwer na easy. W około 1h bez rękawiczki 12 medali.

Na starcie było 1.9k Online panowie bajek nie musicie opowiadać, że grało / gra aż tyle osób wystarczy sobie porównać ilość osób u was, a ile było dla przykładu na Ravii S2 czy innych serwerach, gdzie było powyżej 1k.

Co do liczników w grze, nawet jeżeli on jest to w 99% przypadków jest podkręcany lub źle działający.

Opublikowano

Na starcie było 1.9k Online panowie bajek nie musicie opowiadać, że grało / gra aż tyle osób wystarczy sobie porównać ilość osób u was, a ile było dla przykładu na Ravii S2 czy innych serwerach, gdzie było powyżej 1k.

Co do liczników w grze, nawet jeżeli on jest to w 99% przypadków jest podkręcany lub źle działający.

Dlatego lepiej w ogóle nie dawać licznika, ponieważ potem jest płacz o takie sprawy że podkręcony czy nie podkręcony :)

Serwer dość dobry, polecam :)

Opublikowano

Postawić bota w m1 i wyciągnąć 100 zmianek,dodań i skrzynek w 10min :D Serwer polecam lecz zmianki będą bez wartościowe tutaj ;>

zmianki beda mialy wartosc dla tych co robia eq x3/4 15% + hp oraz perf bronie

do tego co mowia ze gra 500osob dzis jak gm cos napisal to wszyscy tak zaspamowali na chacie ze mialem 5sec laga + ekran na ciemno od chatu caly.

do tego w kazdym lochu na kazdym ch na koncu po 5 osob 

1 metka bije 5osob...

56096062140461666809.png

Opublikowano

do tego co mowia ze gra 500osob dzis jak gm cos napisal to wszyscy tak zaspamowali na chacie ze mialem 5sec laga + ekran na ciemno od chatu caly.

1 metka bije 5osob...

Dlatego ja sobie poczekam kilka dni zanim zacznę grać :D

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Jaki jest ts3 serwera

Czemu jak chce rozdzielić powiedzmy zmianki to przywraca do siebie je znowu -.-?

Czy tylko mi wywaliło metka i nie mogę się zalogować bo jest błąd podczas łączenia???? 

Wywalilo server?

Na to wygląda, oby mi nie cofneło riba 41 sr -.-

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

zmianki beda mialy wartosc dla tych co robia eq x3/4 15% + hp oraz perf bronie

1 metka bije 5osob...

Obecnie prawie 1800 online ..

Opublikowano

dlaczego mam blad podczas laczenia sie z serwerem ?
dlaczego nie mozna kupic strzal u handlarza ? (sa za 0 yang a przy zakupie ,,masz za malo yang")

Opublikowano

Obecnie prawie 1800 online ..

Nie chce być kur*a nie miły, ale słówko "prawie" w twojej wypowiedzi odgrywa ogromną rolę.

padcy9.jpg

Serwer jest dobry, lecz proszę nie piszcie takich głupot, że gra tutaj 2k osób, bo chyba serio nie macie pojęcia co oznacza liczba prawdziwa 2k online.

Opublikowano

Nie chce być kur*a nie miły, ale słówko "prawie" w twojej wypowiedzi odgrywa ogromną rolę.

padcy9.jpg

Serwer jest dobry, lecz proszę nie piszcie takich głupot, że gra tutaj 2k osób, bo chyba serio nie macie pojęcia co oznacza liczba prawdziwa 2k online.

czy ty jesteś baranem? pokazujesz ss z ch1 gdzie jeszcze 1h temu ludzi wywalało z niego 2x w ciągu 5min.

idz spróbuj znaleźć metina, którego bić będziesz w mniej niż 5 osób to Ci nawet frytki do domu zamówie.

Opublikowano

czy ty jesteś baranem? pokazujesz ss z ch1 gdzie jeszcze 1h temu ludzi wywalało z niego 2x w ciągu 5min.

idz spróbuj znaleźć metina, którego bić będziesz w mniej niż 5 osób to Ci nawet frytki do domu zamówie.

Harper nie złość się bo złość piękności szkodzi, to że wywaliło osoby 5 minut temu to nie moja wina, wbiłem na serwer i zobaczyłem co zobaczyłem.

Sama wiesz że nie ma możliwości żeby jak napisał gracz gra teraz 1.8k online. Skoro wywalało 1h temu, to co to ma wspólnego z obecnym stanem?

Zaraz poszukam Metina, bo frytki by się przydały. Jak pisałem nie jestem jakimś "hejterem" z MPC, który narzeka na jakiś serwer, ale nie lubię głupoty i wmawiania że gra 3x więcej osób niż normalnie.

Opublikowano

Ja zbijałem nawet w m2 metki sam w 10min 5sztuk ubiłem bez problemu ale fakt faktem ludzi jest dużo widać to po chacie oraz zajetych spotach 

Opublikowano

Ja zbijałem nawet w m2 metki sam w 10min 5sztuk ubiłem bez problemu ale fakt faktem ludzi jest dużo widać to po chacie oraz zajetych spotach 

Dokładnie ludzi jest dużo, gram od 30 minut i jest naprawdę fajnie, ale niech niektórzy nie wmawiają że gra ile gra osób.

Opublikowano

Ja tam wierzę w rzetelność licznika, serwer dopiero ruszył wszyscy expia, dropia, do tego z ch1 wywalalo więc sklepów nie ma dużo jak narazie.

Opublikowano

Harper nie złość się bo złość piękności szkodzi, to że wywaliło osoby 5 minut temu to nie moja wina, wbiłem na serwer i zobaczyłem co zobaczyłem.

Sama wiesz że nie ma możliwości żeby jak napisał gracz gra teraz 1.8k online. Skoro wywalało 1h temu, to co to ma wspólnego z obecnym stanem?

Zaraz poszukam Metina, bo frytki by się przydały. Jak pisałem nie jestem jakimś "hejterem" z MPC, który narzeka na jakiś serwer, ale nie lubię głupoty i wmawiania że gra 3x więcej osób niż normalnie.

Ogarniemy sprawę z wywalaniem w m1 to będziesz sobie cykał focie.  :unsure:

Opublikowano

padcy9.jpg

haha i macie swoje 2k online

300 osób max na serwie xD xD xD

Opublikowano

Dobra powiem tyle ktos z adminow wrypal mi sie na Konto bo wywalilem 250 zl na te zasrane gowno  Wzieli wszystko z Postaci haslo zmienili Haslo z mojego e-maila zmienili nie chca mi pomoc wiec powiem tyle ku.rwy i nic wiecej nie Polecam tego scierwa albo w tym szajsie jest Keylogger albo h*j. wi na czysto jechalem full is i nie mozliwe zeby mi ktos sie wrypal na konto czysty Windows a administracja niechce mi pomoc wiec podziekuje wam K***y i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...