Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Licznik -> Dajcie ssa z gry przy użyciu komendy to nie będzie wielkiej zagadki czy podkręcony czy nie.

Ten serwer nie ma sensu cały zarobek polega na farmieniu 1 lvlem w m1 ... NIe polecam ze względu na to

To jest najgorszy sposób, no chyba że postawisz bota : ]

//Zrobicie czytanie Sztuki Combo co 4-8h? Bo aktualnie jest co 24h :>

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W grze nikt nie odpisał a więc tak, jeżeli mamy zestockowanych parę ksiąg i przeczytamy jedną to znikają wszystkie, dzisiaj 1x sun zi przeczytałem 3 razy i podczas rozdzielania przedmiotów one same mi się złączały. Także do poprawki :)

Ja normalnie czytałem i nie znikały o.O

tenor.gif

Opublikowano

Licznik -> Dajcie ssa z gry przy użyciu komendy to nie będzie wielkiej zagadki czy podkręcony czy nie.

To jest najgorszy sposób, no chyba że postawisz bota : ]

//Zrobicie czytanie Sztuki Combo co 4-8h? Bo aktualnie jest co 24h :>

Niestety to najlepszy sposób nawet bez bota. Na psach skrzynki serwerowe lecą 5x lepiej niż w późniejszych etapach gry... 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

To jest naprawdę najgorszy serwer ostatnich czasów i chyba najbardziej zbugowany jaki wyszedł na tą chwilę.
Bugów to można wypisywać od groma (od zabierania ksiąg, po nieruszające się mooby na wyzwaniach, wywalanie z gry, błędy językowe i chyba dla większości najważniejsze zbugowane itemy z ISu w ogóle nie dają bonusów, zresztą te startowe też nie dają... etc etc.) jeszcze tak dla odmiany bo nie potrafili poradzić sobie z botami to teraz itemy lecą na ziemie a nie do eq. Ogólnie serwer dno jakich mało, nie powinno tutaj być w ogóle ludzi. Nie żebym namawiał na inny serwer bo nie namawiam, ale szkoda czasu ludzie na to gówno które jest już naprawdę poniżej jakiegokolwiek poziomu.
A oczywiście ten ... Zabq i jego banda ... nic nie robią tylko patrzą czy się hajs zgadza.
Pozdrawiam i szczególnie mocno nie polecam tego serwera.

Opublikowano

To jest naprawdę najgorszy serwer ostatnich czasów i chyba najbardziej zbugowany jaki wyszedł na tą chwilę.

Bugów to można wypisywać od groma (od zabierania ksiąg, po nieruszające się mooby na wyzwaniach, wywalanie z gry, błędy językowe i chyba dla większości najważniejsze zbugowane itemy z ISu w ogóle nie dają bonusów, zresztą te startowe też nie dają... etc etc.) jeszcze tak dla odmiany bo nie potrafili poradzić sobie z botami to teraz itemy lecą na ziemie a nie do eq. Ogólnie serwer dno jakich mało, nie powinno tutaj być w ogóle ludzi. Nie żebym namawiał na inny serwer bo nie namawiam, ale szkoda czasu ludzie na to gówno które jest już naprawdę poniżej jakiegokolwiek poziomu.

A oczywiście ten ... Zabq i jego banda ... nic nie robią tylko patrzą czy się hajs zgadza.

Pozdrawiam i szczególnie mocno nie polecam tego serwera.

Startowe akurat działają, bynajmniej mi. Jeden z tysiąca niedociągnięć mniej :D

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dla niedowiarków, a przede wszystkim dla @Sh4ke i @1361622928-U485574.pngNestiumˇ

Nie chce mi się latać po kanałach na laptopie, bo masakrycznie wszystko laguje, ew. jak wbije na kompa to jeszcze dorzucę screeny z /w

Jednakże myślę, że ten screen rozwieje wszelkie wątpliwości

M1 Jinno

BVD3Oab.png

M1 Shinsoo

SlAH9sc.png

Gdy robiłem je na liczniku widniała liczba ok. 1400 graczy (godz. 11:20 mniej więcej)

Opublikowano

Dla niedowiarków, a przede wszystkim dla @Sh4ke i @1361622928-U485574.pngNestiumˇ

Nie chce mi się latać po kanałach na laptopie, bo masakrycznie wszystko laguje, ew. jak wbije na kompa to jeszcze dorzucę screeny z /w

M1 Jinno

BVD3Oab.png

M1 Shinsoo

SlAH9sc.png

Gdy robiłem je na liczniku widniała liczba ok. 1400 graczy (godz. 11:20 mniej więcej)

Ty jak chcesz żeby na tym serwerze ktoś grał z kilka dni to byś się wziął za poprawę podstawowych rzeczy... Taka dobra rada. Znikają ikony w kliencie u góry typu PD, potki ataku, speeda itp. wierzchowce pobugowane, bonusy doświadczenia pobugowane (np. kostium na start), pety pobugowane znikają bonusy... A Ty się bawisz w robienie ssów <hahahah>

Opublikowano

Ty jak chcesz żeby na tym serwerze ktoś grał z kilka dni to byś się wziął za poprawę podstawowych rzeczy... Taka dobra rada. Znikają ikony w kliencie u góry typu PD, potki ataku, speeda itp. wierzchowce pobugowane, bonusy doświadczenia pobugowane (np. kostium na start), pety pobugowane znikają bonusy... A Ty się bawisz w robienie ssów <hahahah>

Jeżeli masz jakieś problemy to radzę się wybrać do lekarza.

Całymi dniami siedzę, od 10-11 do 4/5 rano żeby naprawiać wszystko co dostanę od ZabQa, część bugów naprawiam od razu, część musi na swoją kolej poczekać.

Opublikowano

M1 Jinno

BVD3Oab.png

M1 Shinsoo

SlAH9sc.png

No teraz jestem w stanie uwierzyć :)

Dzięki i polecam wszystkim gre.

Pozdrawiam.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Macie zamiar naprawić Walecznego Lwa? Bo wydałem 20zł, a jakoś nie widzę tych 40% expa...

I naprawcie to, że nie można rękawiczki założyć jak się siedzi na wierzchowcu.

tenor.gif

Opublikowano

Co za k***a mosiun, ja p******e. 2 dzien serwera to wiadomo że sklepów jeszcze dużo nie będzie bo ludzie najzwyczajniej w świecie nie mają co jeszcze sellać... Skad się biorą tacy inteligenci?

kolego po 1 dniu nawet nie po 1 dniu na metinie.pl gdzie też wbilo na start około 2k osób było tyle sklepów że chodzić sie nie dało. Chciałbyś coś dodac?  B)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Serwer dosyć dobry, ma kilka małych bugów ale dużo osób gra :) Licznik może i troche podkręcony ale widać że wszystkie spoty pozajmowane -.-

Oby poprawili to co wyżej pisali i będzie okej :) Klimat na serwerze jest okej bo ceny są idealnie dopasowane :D

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Serwer polecam, co prawda jest trochę bugów do ogarnięcia ale z czasem myślę, że administracja all ogarnie.
Co do liczby graczy to się nie podniecajcie, bo na hardach/mediumach zawsze jest ona większa, ze względu na
liczbę sklepów, których do końcowej liczby online nie powinno się zaliczać, dajmy na to gra 1000 osób, a z tego
z 300-400 to sklepy z 1lvl'em... Ogólnie sporo osób, nie powiem, ale jeśli administracja chce to utrzymać, to
musi działać bo do poprawy jest sporo.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z układanką na mistykach? To randomo jest czy jest na to jakiś patent.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Zapraszam na serwer, gra się świetnie, dobra atmosfera, wielu graczy ! 

Wymyślaj, wymyślaj, wymyślaj ...

Dobra już wyjdź stąd, jak Ci się coś nie podoba.

Znikające itemki może u góry znikają ale bonusy nie tracą się tak czy siak. To że nie widać to mi ani innym graczom w żadnym stopniu nie przeszkadza.

Wierzchowce pobugowane? No chyba tylko jeden wierzchowiec więc nie wymyślaj, reszta działa dobrze. Kostium na start nie ma żadnych bugów,

Co do petów masz rację, ale peta nie kupuję bo do szczęścia mi nie potrzebny. Mam nadzieję że szybko to oprawią te pety aby reszta graczy mogła z nich swobodnie

korzystać. 

Co do licznika podkręconego nie wiem. Ale 1000 osób jest na pewno nie licząc sklepów ponieważ w samych m2 każdego metka bije 2/3 osoby. Na bossa 

w m2 na każdym ch czeka 5 osób. Już nie mówiąc ile ludzi chodzi na WO w jednym czasie. Do tego Ci którzy expią i dropią w lesie oraz V1/V2. Spota na BO 

wolnego nie znajdziesz nigdzie.

Masz po prostu ból dupy. Walnij się 3 razy cegłówką w głowę, może Ci to jeszcze pomoże ale wątpię. Teraz spadaj stąd w podskokach bo nikt Cię

w tej prezentacji nie chce widzieć, a takimi wpisami reputacji serwera nie popsujesz. Wyciągasz na wierzch błędy które są na każdym serwerze które startują.

Dziękuję i miłego dnia.

Zapraszam na serwer jest miło  <3

u6pv.jpg

Uczeń
Opublikowano

twitch.tv/theelay  jak chcecie zobaczyc ile graczy to moge sie przejechac po mapach:D

Opublikowano

@"xArtex" wejdz na wyżej wymieniony serwer i przy tej samej ilości graczy ile stoi sklepików to możemy wtedy będziemy kontynuowali rozmowę

Zastanawialem sie czy warto tu zagrac, bo duzo hejtow itp. ale jak zobaczylem z JAKIMI hejterami serwer ma do czynienia to sciagam juz klienta na spokojnie.

Kolego nie przewodziales ze serwer ma 1 dzien? Co gracze maja sprzedawac? Poty? Bezmozgie dziecko.

Opublikowano

Ponawiam!

Nie wiem czy ktoś już to pisał, ale wierzchowiec z ISU dający 40% expa 2k hp 100atak nie daje wgl 40%. Testowałem na 2 mapach z wierzchowcem i bez i exp jest taki sam... Nie po to wydawałem pieniądze żeby teraz to nie działało..

Opublikowano

ile online?

Aktualnie trzyma się 1700 graczy.

Zapraszamy wszystkich do gry, możliwe, że załapiecie się na niespodziewany event od 18 do 21!  :)

Opublikowano

Aktualnie trzyma się 1700 graczy.

Zapraszamy wszystkich do gry, możliwe, że załapiecie się na niespodziewany event od 18 do 21!  :)

Ty napraw Walecznego Lwa lub oddaj 300SM, a nie... Ponad 20zł na wierzchowca, który nie działa...

I może jakieś info dot. eventu świątecznego?

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...