Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CO TO KVRWA MA ZNACZYC ZE REJESTRACJA JEST WYLACZONA?? -.- CO ZA S**T

@Edit aha serwer padl? xD startuja z niedokonczonymi serwerami a potem przerwy po 3 dni

Aha, nie masz mózgu?

Bo Ty oczywiście byś zrobił serwer bez żadnych bugów, gdzie przez cały okres istnienia serwera nikt by żadnego nie znalazł i nie byłoby takich przerw? Wiadomo, że przerwy mogą się przeciągać, pierwszy raz w metina grasz?

Rejestracja off na czas przerwy.

tenor.gif

Opublikowano

Przerwa trwała około 1h dłużej, a jak logało z CH M1 Jinno, tak loga cały czas.

Kolejna próba poprawy dopiero w nocy.

W środowisku testowym nie jesteśmy w stanie wywołać tego błędu. Staramy się go naprawić "na ślepo".

Pozdrawiam,

Technik Malestia.pl

Opublikowano

Hahaha Malestia.gówno już upadło albo poszedł mocny ddosik i pierdo..... ahahahah nie polecam gówna :)

Nic nie upadło człowieku, serwer działa...

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ahh serwer wystartował i znalazł się bug. No tak i taki gówniany serwer oh oh. Znajdzie mi choć jeden serwer na którym po starcie nie było ani jednego buga. Pójdźmy dalej. Znajdzie mi choć jedną grę za którą trzeba bulić 100zł+ i nie było w niej ani jednego buga. 

Dzieci metina nie potrafią wytrzymać kilkudziesięciu minut bez serwera, współczuję takim ludziom. 

Co innego gdy serwer testuje kilka, kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt a osób a co innego jest gdy na serwerze gra 1500 osób. 

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich do gry, w związku z długim czasem oczekiwania na serwer, włączamy dla Was 50% doświadczenia przez 6 godzin!

Opublikowano

Zapraszamy wszystkich do gry, w związku z długim czasem oczekiwania na serwer, włączamy dla Was 50% doświadczenia przez 6 godzin!

Czemu nie mogę zejść z wierzchowca po relognięciu? Z tego Walecznego Lwa. Nic nie działa ;f

tenor.gif

Opublikowano

Gra tyle. Wystarczy przejechać się po m2/dolinie orków ;)

Przejechałem po dolinie i M2 i zobaczyłem średnio 20 osób na mapkę xD

// jak dropią te medale?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Przejechałem po dolinie i M2 i zobaczyłem średnio 20 osób na mapkę xD

// jak dropią te medale?

Te wszystkie komentarze to brednie gra max 500 osób a te gimby pierdo... że po 1,5k hahahaah nie polecam serwa !

Opublikowano

Te wszystkie komentarze to brednie gra max 500 osób a te gimby pierdo... że po 1,5k hahahaah nie polecam serwa !

Dobra, możesz wyjść, bo tylko się kompromitujesz.

Naprawcie rękawiczkę+wierzchowca - jak jestem na wierzchowcu to muszę zejść, żeby ściągnąć rękawiczkę :f

tenor.gif

Opublikowano

Gimby? Po twoich postach można sądzić że to ty nie dawno pisałeś próbne egzaminki kolego :*

Serwer polecam na chwilę obecną, zobaczymy jak będzie za tydzień.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...