Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już nawet nie pamiętam serwera, który na starcie miałby 1.5k graczy.

Fakt, jest przez to ciężej o spot, ale serwer jest rewelacyjny!

Polecam jeszcze tylko dodać możliwość zmiany w kliencie tej dużej głupiej czcionki na mniejszą.

rewelacyjny serwer?

pdki zbugowane, te z isu jak i z gry za po wlacznie

reki zbugowane

wierzchowce zbugowane

dungeony zbugowane

w m1 jinno zdazy wypierdo*ic postac 2 razy w ciagu minuty

item shop nie dziala, znikaja itemy

ceny to jak wiadome, dla "lepszych" w porownaniu z innymi

rosy zbugowane

jezeli o czyms zapomnialem, lub w czyms sie myle zabierz glos,ale najlepsze: zabq czy jakos tak, ma WIELKI BUL DUPY, jakby to nasza wina byla, ze itemshop ujowy, BUGOW nawet wszystkich nie pamietam i tlumaczenia, ze on nie ma czasu, zachcialo sie zywic z serwera to trzeba zapier

ogolnie serwera nie polecam, jak powiedzialem im wczesniej, by nie robili w ogole reklamy tylko zabq wzial kolegow z klasy i zeby sobie razem grali w 15 osob :)

dziekuje za uwage, jeszcze raz nie polecam, Pan i Władca Bakemecior ++ dodam, mija 19 godzina jak czekam na kupno wierzcha, jak nie is zje any to strona przelewow nie akceptowala :)

#edit 500 postow + tyle milosci <3 <3 <3 <3 <3 <3

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co wy ciagle hejtujecie server? Napisaliscie raz i wystarczy, nie wchodzcie w ten temat.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Na starcie ponad 1.9k osób, obecnie 1.3k online, wszystko jest git, bugi są systematycznie naprawiane.

Zapraszamy! :)

Jeśli komuś zniknęły itmy z IS zapraszamy na ts3.

@NewGaming

Ciebie ku*wa poje*ało człowieku?  Bugów jest niewiele, mamy jedynie problemy z IS'em. Ty wiesz człowieku co to jest navia, bo wydaje mi się, że nie? :/ 

Ludzi na starcie było ponad 1.9k, obecnie jest 1400, a licznik działa poprawnie, więc mogę ci powiedzieć tylko jedno> wypierdalaj okej?

Kolego nie wiesz jak jest to się nie wpierdalaj te zwierzę leśne pseudo zabq liczy tylko na hajsy na serwerze jest bugow c**j az sie odechciewa grac graczy jest malo bo licznik jest podkrecony serwer upadnie bardzo szybko . powiedz mi dlaczego SA takie drogie ceny w is na tym pseudo gownie nic nie osiagniesz bez ISA i taka prawda koniec nie polecał pakować w ISA bo zostaniecie wyc**jani

Opublikowano

Trzeba olewać tych hejtujących niedojebów, 1 dzień serwera a oni gadają że nic się osiągnąć nie da. Podajcie mi na jakim serwerze bez is expisz tak samo jak gosciu z is? Po to jest is zeby lvl szybciej nabijac, od lat tak jest. Pewnie chcą ludzi na 2k10 zwabić, może by i poszli gdyby nie zjebane 6/7

Wszyscy by chcieli tani is i jaki w tym sens? Zeby kazdy latal w kostiumach,fryzach,wierzchowcach? Mial perf eq?

Opublikowano

Czyli jednak nie mam po co marnować tu swojego cennego czasu :P

Czego się spodziewać po gejowskiej administracji. 

Kiedy naprawicie pd?

Opublikowano

Kolego nie wiesz jak jest to się nie wpierdalaj te zwierzę leśne pseudo zabq liczy tylko na hajsy na serwerze jest bugow c**j az sie odechciewa grac graczy jest malo bo licznik jest podkrecony serwer upadnie bardzo szybko . powiedz mi dlaczego SA takie drogie ceny w is na tym pseudo gownie nic nie osiagniesz bez ISA i taka prawda koniec nie polecał pakować w ISA bo zostaniecie wyc**jani

Taaa, licznik podkręcony. To jakoś zaawansowany ten licznik, że jakoś widać jak w 1 momencie jest np. 1269 graczy, a za sekundę 1270 ;>

Bez ISu da się osiągnąć wszystko, są kupony SM.

Drogo, bo masz większość itemów na zawsze.

tenor.gif

Opublikowano

Trzeba olewać tych hejtujących niedojebów, 1 dzień serwera a oni gadają że nic się osiągnąć nie da. Podajcie mi na jakim serwerze bez is expisz tak samo jak gosciu z is? Po to jest is zeby lvl szybciej nabijac, od lat tak jest. Pewnie chcą ludzi na 2k10 zwabić, może by i poszli gdyby nie zjebane 6/7

Wszyscy by chcieli tani is i jaki w tym sens? Zeby kazdy latal w kostiumach,fryzach,wierzchowcach? Mial perf eq?

No właśine kolego, ide ja tam miedzy innymi ze względu na 6/7 dlaczego ? bo jak bony są 1-5 max to każdy ma logiczne że 2k i x4 15 to kur.wa gdzie jest sens gry dajmy nato walczą 2 wpki full eq takie same +9 taki sam lvl i co ? zależność jest od tego komu wejdzie kryt, lub większa przeszywka, a jedna osoba ma chociażby full kryta i hp w 6-7 dajmy na to a druga ma wartość ataku i szybkość ataku więc to jest sens gry, nie wypowiadaj się jak nie wiesz idioto, " bez is expisz tak samo jak goscu z is" ty mnie kur.wa nie ośmieszaj dam Ci przykłady, osoba grająca na is ma odrazu wierzchowca a ty musisz dropic 20minut 1 medal w dodatku spali Ci 4 pod rzad, osoba z is przez ten czas dropnie sobie 50 aur i bedzie zarobiona w ch*j, hmm wymienie Ci jeszcze osoba dajmy nat nawet z glupim pd/rekawica osiagnie ubijajac 1 metka tyle co ty bijac 2 metki bo bedzie mial wiekszy drop mogę CI więcej wymienić :) Nie polecam servera serdecznie

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Taaa, licznik podkręcony. To jakoś zaawansowany ten licznik, że jakoś widać jak w 1 momencie jest np. 1269 graczy, a za sekundę 1270 ;>

Heh, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać

Opublikowano

Przepraszam @2up ale chyba trzeba Ci cos wyjasnic, Bo za mądry to ty nie jesteś.. Z reguły po to jest is żeby szybciej lecial Exp, czy żeby mieć lepszy drop, albo kupic sobie właśnie takiego wierzchowca, A jest tak w wielu grach. :)

Opublikowano

Jaki problem podkręcić licznik x2 np i zrobić żeby aktualizował się co 5-10sec xD?

Serwer, moim zdaniem jak najbardziej spoko, fajnie wszystko przemyślane itd. dajcie im trochę czasu na ogarnięcie się z wszystkim.

Proste, że na starcie zawsze wyjdą jakieś błędy itd. teraz kwestia tego jak wykaże się administracja, po co hejtować zaraz po starcie?

Jak można ocenić serwer i administrację po paru godzinach gry.... Poczekajcie z tydzień i wtedy oceniajcie serwer jak i jego założycieli :)

Opublikowano

Serwer moim zdaniem git :) Duża liczba graczy a licznik może jest troszke podkręcony ale popkazuje 1300 online cały czas :D

Zapraszam do oglądnięcia 1 odcinka z Malestii :)

Mile widziane łapki w góre i komentarze !

...

Pozdrawiam :)

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

1. Ciągłe kickanie z M1 CH Jinno, na innych mapach w porządku.

2. W godzinach porannych sporo botów na spotach w M1.

3. Łączenie zmianek/dodań powoduje całkowite zniknięcie z EQ.

Ogółem nie jest źle, ale przez 1h próbowałem się skontaktować w grze z obojętnie kim z Teamu to nie dostałem PW, a chciałem zgłosić kilka rzeczy.

Opublikowano

Heh, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać

Chodziło mi o to, że nie musisz ładować wgl. w IS... Kupony SM możesz kupić od graczy, będą dropić z np. blasków, sm za konkursy. Dużo różnych możliwości ;>

Wszystko pobugowane czy da się cokolwiek ugrać? ;p

Jak wszystko pobugowane? o.O

tenor.gif

Opublikowano

Wszystko pobugowane czy da się cokolwiek ugrać? ;p

Mowisz raz, ze nie ma po co grać, a i tak ciagle pytasz czy grac.. jaki sens?

Pobierz i zagraj,aczkolwiek ja nie polecam gry tutaj ze względu na administracje.

Pozdrawiam.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

1. Ciągłe kickanie z M1 CH Jinno, na innych mapach w porządku.

2. W godzinach porannych sporo botów na spotach w M1.

3. Łączenie zmianek/dodań powoduje całkowite zniknięcie z EQ.

Ogółem nie jest źle, ale przez 1h próbowałem się skontaktować w grze z obojętnie kim z Teamu to nie dostałem PW, a chciałem zgłosić kilka rzeczy.

Chodziło mi o to, że nie musisz ładować wgl. w IS... Kupony SM możesz kupić od graczy, będą dropić z np. blasków, sm za konkursy. Dużo różnych możliwości ;>

Jak wszystko pobugowane? o.O

Chociażby to :P 

Pobierz i zagraj,aczkolwiek ja nie polecam gry tutaj ze względu na administracje.

Pozdrawiam.

Namawiają mnie do gry, dlatego pytam czy wejdę i za tydzień lub kilka dni wyjdę, czy pogram dłużej bo będzie się dało normalnie grać :)

Opublikowano

Pozdrawiam.

A ZAMKNIJ K***A RYJ   HEJTERZE J****Y PRZEZ STADO MUŻYNÓW

Mogę dostać 50 % albo bana ale mnie denerwuje wbija koleś pisze 500000000000000000 razy nie polecam i ucieszony . ile ty lat masz ? 12 ? 13? hejt  hejt to jest to .

Opublikowano

Mogę dostać 50 % albo bana ale mnie denerwuje wbija koleś pisze 500000000000000000 razy nie polecam i ucieszony . ile ty lat masz ? 12 ? 13? hejt  hejt to jest to .

Nie polecam serwera

Opublikowano

Przecież każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, nie dziw się że Administracja nie ma samych dobrych opinii, mieli wcześniej serwery, ludzie tam grali i mogli się zawieść.

Co nie zmienia faktu, że było to kiedyś i każdy się uczy na błędach i rozwija się.

PS : Serio jak piszecie było tu 1.9k, wy wiecie ile to jest osób :)?

Opublikowano

Ty masz jakieś problemy ze swoją osoba?

Zapytała dziewczyna o server to jej odpowiedziałem.

Przewietrz się trochę bo już ci biję kolego.

ps. MURZYNÓW * i nie pytaj o to ile ja lat mam bo ty jesteś analfabeta + stawiasz kropki przed " i " wiec zamilcz. :)

Również mnie zastanawia .. na starcie było 1,5k online ,a ludzie piszą ze 1,9 xD ( i to nie wiem czy 1,5 k było. )

Zobaczymy co dalej z serverem .. powodzenia :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

No właśine kolego, ide ja tam miedzy innymi ze względu na 6/7 dlaczego ? bo jak bony są 1-5 max to każdy ma logiczne że 2k i x4 15 to kur.wa gdzie jest sens gry dajmy nato walczą 2 wpki full eq takie same +9 taki sam lvl i co ? zależność jest od tego komu wejdzie kryt, lub większa przeszywka, a jedna osoba ma chociażby full kryta i hp w 6-7 dajmy na to a druga ma wartość ataku i szybkość ataku więc to jest sens gry, nie wypowiadaj się jak nie wiesz idioto, " bez is expisz tak samo jak goscu z is" ty mnie kur.wa nie ośmieszaj dam Ci przykłady, osoba grająca na is ma odrazu wierzchowca a ty musisz dropic 20minut 1 medal w dodatku spali Ci 4 pod rzad, osoba z is przez ten czas dropnie sobie 50 aur i bedzie zarobiona w ch*j, hmm wymienie Ci jeszcze osoba dajmy nat nawet z glupim pd/rekawica osiagnie ubijajac 1 metka tyle co ty bijac 2 metki bo bedzie mial wiekszy drop mogę CI więcej wymienić :) Nie polecam servera serdecznie

Odniosę się do wytłuszczonego fragmentu- wytłumacz mi koleś, bo kompletnie nie rozumiem Twojego toku myślenia. Narzekasz, że jak ktoś kupi PD z IS to expi szybciej niż osoba bez? To jest według Ciebie nienormalne? Po to ten przedmiot jest w sklepie, żeby tak działał. I może Cię zszokuję, ALE TAK JEST OD POCZĄTKU METINA I NIKT, CZY TO NA PRYWATNYCH CZY OFICJALNYCH SERWERACH NA TO NIE NARZEKA. Idąc dalej, taka sama sytuacja jest z innymi rzeczami. Jak sobie kupi wierzchowca to ma go nie używać i czekać aż wszyscy zrobią bojowce? Niech dropnie sobie nawet 100 aur, jego sprawa. Ty masz dokładnie takie same możliwości, taki sam resp i drop z metków. Ktoś wydał realną kasę bo chce to zrobić szybciej niż inni. Na PL-u też kupowało się rękawicę, żeby mieć lepszy drop z metinów. Tam też na to narzekałeś? Jak dotrwałeś do tej części mojej wypowiedzi to ochłoń i przemyśl to co piszesz na spokojnie, bo takie bzdury piszesz, że ręce opadają.

Opublikowano

Ty masz jakieś problemy ze swoją osoba?

Zapytała dziewczyna o server to jej odpowiedziałem.

Przewietrz się trochę bo już ci biję kolego.

ps. MURZYNÓW * i nie pytaj o to ile ja lat mam bo ty jesteś analfabeta + stawiasz kropki przed " i " wiec zamilcz. :)

Również mnie zastanawia .. na starcie było 1,5k online ,a ludzie piszą ze 1,9 xD ( i to nie wiem czy 1,5 k było. )

Zobaczymy co dalej z serverem .. powodzenia :)

Po 1 odpowiedziałeś ? jej ?w każdej prezce piszesz po 10 razy i 10 razy to jest hejt .... a twoja wymówka że odp na pytanie to jest ....

Po 2 . przewietrz się  dobry tekst ... widać że cie na trzepaku wietrzą tam ziomki z  osiedla i robią z ciebie worek treningowy

Po 3  Jeżeli oceniasz ludzi  po ortografii to pozdro .  Mógłbym z tobą pisać dyktando .  i ciekawe kto by był ''analfabetą :)

Po 4  Pisze że twoje zachowanie jest na wiek 12 13 / Bo hejtowanie to jest dla mnie  dziecinne zachowanie .

Po 5 Sh4ke  Kurde wyrażanie opinii  ty wogóle czytasz jego all posty  . bo chyba nie .

I jeszcze dodam że może zmień grę ? bo od miesiące to tylko negatywne opinie piszesz żaden serwer ci nie odpowiada to w sam raz na nowa grę pora

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...