Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reje off? Wyskakuje mi error.

Spróbuj innej przeglądarki.

Mi normalnie działa.

EDIT.

Też mi nie działa.

Poczekaj aż serwer odpalą po naprawię to powinno reje działać.

Opublikowano

Jesteście tępi czy głupi? Server jest off, naprawiają coś, a tu płacz, że reje nie działa. No królu niebieski. 

@Hmm jest pewne ze mniej wiecej między 15:30-15:45 odpalą server? bo nei wiem czy na lola nie isc :c decyzja zyciowa :D
DOBRA IDE NA LOLA MIŁEGO GRANIA I CZEKANIA. PEWNIE JAK WRÓCE TO DALEJ BEDZIE OFF XDD

Opublikowano

Co to znaczy dłużej? 10 minut? 2 godziny? 3 dni? podajcie godzine o której odpalicie. :)

Przerwa techniczna potrwa dłużej niż planowaliśmy. 

Rejestracja została wyłączona na okres trwania przerwy technicznej.

Pozdrawiam,
Technik Malestia.pl

5.jpg
Opublikowano

Co to znaczy dłużej? 10 minut? 2 godziny? 3 dni? podajcie godzine o której odpalicie. :)

Jeżeli przerwa jest w środku dnia, 30 minutowa przerwa, zamienia się w 2-3h, więc pewnie będzie tutaj podobnie lub dłużej.

Mam nadzieję że naprawicie buga ze znikającymi zmiankami, dodaniami, o których wspomniałem gdzieś wyżej.

Opublikowano

Bugi, Serwer pod IS

Medale konne dropia 10x gorzej niz na pl'u ale nie martwcie się jest ItemShop

Kostium fryz czy pet kosztuje az 20zł no naprawde szalejecie

Przerwa 30minutowa przeradza się w przerwe 3h brawo administracja

Takie coś powinniście robić w nocy a nie w samo południe i to soboty czyli w dniu i godzinie kiedy gra najwiecej osób

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Bugi, Serwer pod IS

Medale konne dropia 10x gorzej niz na pl'u ale nie martwcie się jest ItemShop

Kostium fryz czy pet kosztuje az 20zł no naprawde szalejecie

Przerwa 30minutowa przeradza się w przerwe 3h brawo administracja

Takie coś powinniście robić w nocy a nie w samo południe i to soboty czyli w dniu i godzinie kiedy gra najwiecej osób

Medale dropią jak po*ebane, godzine siedzialem w srednim lochu bez rekawicy 14 medali.

Takiego czegoś nie będa robić w nocy bo musielibyśmy grać z bugami cały dzień, aż zapadnie noc.

5.jpg
Opublikowano

No to poczekasz, a może nawet wyjdziesz na dwór?

Po co ten jad w wypowiedzi? ;) Pomijając, że nie pisałam do Ciebie ^^ Będę miała ochotę to posiedzę tu nawet 2 dni, a Tobie nic do tego :)

Opublikowano

Nie pasuje wam to macie inne serwery, ciekawe gdzie lepszy znajdziecie. Najłatwiej hejtować nie? Jakby nie naprawili teraz to do nocy byłby płacz że gm bugi, itemy znikają, pdk nie działa itd. Cierpliwości trochę, nie macie co robić tylko musicie grać?

Opublikowano

Nie pasuje wam to macie inne serwery, ciekawe gdzie lepszy znajdziecie. Najłatwiej hejtować nie? Jakby nie naprawili teraz to do nocy byłby płacz że gm bugi, itemy znikają, pdk nie działa itd. Cierpliwości trochę, nie macie co robić tylko musicie grać?

Zgadzam się, ale pdki działają :D.

579571423327107377857.png

Opublikowano

CO TO KVRWA MA ZNACZYC ZE REJESTRACJA JEST WYLACZONA?? -.- CO ZA S**T

@Edit aha serwer padl? xD startuja z niedokonczonymi serwerami a potem przerwy po 3 dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...