Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1 odpowiedziałeś ? jej ?w każdej prezce piszesz po 10 razy i 10 razy to jest hejt .... a twoja wymówka że odp na pytanie to jest ....

Po 2 . przewietrz się  dobry tekst ... widać że cie na trzepaku wietrzą tam ziomki z  osiedla i robią z ciebie worek treningowy

Po 3  Jeżeli oceniasz ludzi  po ortografii to pozdro .  Mógłbym z tobą pisać dyktando .  i ciekawe kto by był ''analfabetą  :)

Po 4  Pisze że twoje zachowanie jest na wiek 12 13 / Bo hejtowanie to jest dla mnie  dziecinne zachowanie .

Po 5 Sh4ke  Kurde wyrażanie opinii  ty wogóle czytasz jego all posty  . bo chyba nie .

Ostatni raz odpiszę na twój post.

Pisałem w 1 temacie ciągłe hejty był to Lan***s i miałem rację , ale luz. :)
Tutaj napisałem 2x ze nie polecam , raz od siebie a raz odpowiedziałem na pytanie.

A jezeli ty widzisz problem w tym,ze napiszę w jakimś temacie raz/2 ze nie polecam to masz coś nie tak. Mam swoje powody zeby tak pisac.
Jeżeli jest gdzieś temat ( poza laner***) to mi podeślij go na PW i zobaczymy czy masz rację.
Poza tym .. jak patrze na to co piszesz to wydaje mi się ze twoje IQ jest mniejsze niż świni. 
Jeżeli chcesz cos jeszcze wyjaśnić to zapraszam na PW .

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Przecież każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, nie dziw się że Administracja nie ma samych dobrych opinii, mieli wcześniej serwery, ludzie tam grali i mogli się zawieść.

Co nie zmienia faktu, że było to kiedyś i każdy się uczy na błędach i rozwija się.

PS : Serio jak piszecie było tu 1.9k, wy wiecie ile to jest osób :)?

Serio, serio na czacie jest spam jak cholera.

Według mnie opłaca się grać, bugów nie ma, a jak były to je już naprawili.

p1v4gn.jpgPozdro 600

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ty masz jakieś problemy ze swoją osoba?

Zapytała dziewczyna o server to jej odpowiedziałem.

Przewietrz się trochę bo już ci biję kolego.

ps. MURZYNÓW * i nie pytaj o to ile ja lat mam bo ty jesteś analfabeta + stawiasz kropki przed " i " wiec zamilcz. :)

Również mnie zastanawia .. na starcie było 1,5k online ,a ludzie piszą ze 1,9 xD ( i to nie wiem czy 1,5 k było. )

Zobaczymy co dalej z serverem .. powodzenia :)

Jak już tak piszesz o tym analfabetyzmie to napiszę Ci, jak powinien wyglądać post, który napisałeś.

Ty masz jakieś problemy ze swoją osobą?

Zapytała dziewczyna o serwer to jej odpowiedziałem.

Przewietrz się trochę, bo już Ci bije kolego.

PS. MURZYNÓW*. I nie pytaj o to, ile ja mam lat, bo Ty jesteś analfabeta + stawiasz kropki przed "i", więc zamilcz. :)

Również mnie zastanawia... Na starcie było 1,5k online, a ludzi piszą, że 1,9k  xD (nie wiem, czy 1,5k było).

Zobaczymy co dalej z serwerem... Powodzenia :)

Pozdrawiam analfabeto ;>

ile ludzi online ?

~1350.

1300. 

Czy ten bonus na potwory za wilczy gaj działa? Bo w tabelce na bonusy nic się nie zmieniło. 

Do tabelki zlicza tylko bonusy z ekwipunku.

tenor.gif

Opublikowano

Problem leży po stronie klienta. Nie działa na zintegrowanych kartach graficznych, czy jakoś tak ...

x

Opublikowano

Tak, wszystkie bonusy działają, jednak tabelka obecnie zlicza tylko bonusy eq (nawet wierzchowców nie wlicza). Niedługo evor poprawi, że bedzie zaliczało wszystkie bonusy, cze :)

Opublikowano

bugow nie ma tak?

nienapisalem o wywalajacym ch1 w jinno i innych ch, wywala nawet w ciagu 2 minut 3 razy :)

rewelacyjny serwer?

pdki zbugowane, te z isu jak i z gry za po wlacznie

reki zbugowane

wierzchowce zbugowane

dungeony zbugowane

w m1 jinno zdazy wypierdo*ic postac 2 razy w ciagu minuty

item shop nie dziala, znikaja itemy

ceny to jak wiadome, dla "lepszych" w porownaniu z innymi

rosy zbugowane

jezeli o czyms zapomnialem, lub w czyms sie myle zabierz glos,ale najlepsze: zabq czy jakos tak, ma WIELKI BUL DUPY, jakby to nasza wina byla, ze itemshop ujowy, BUGOW nawet wszystkich nie pamietam i tlumaczenia, ze on nie ma czasu, zachcialo sie zywic z serwera to trzeba zapier

ogolnie serwera nie polecam, jak powiedzialem im wczesniej, by nie robili w ogole reklamy tylko zabq wzial kolegow z klasy i zeby sobie razem grali w 15 osob :)

dziekuje za uwage, jeszcze raz nie polecam, Pan i Władca Bakemecior ++ dodam, mija 19 godzina jak czekam na kupno wierzcha, jak nie is zje any to strona przelewow nie akceptowala :)

#edit 500 postow + tyle milosci <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Jak już tak piszesz o tym analfabetyzmie to napiszę Ci, jak powinien wyglądać post, który napisałeś.

Ty masz jakieś problemy ze swoją osobą?

Zapytała dziewczyna o serwer to jej odpowiedziałem.

Przewietrz się trochę, bo już Ci bije kolego.

PS. MURZYNÓW*. I nie pytaj o to, ile ja mam lat, bo Ty jesteś analfabeta + stawiasz kropki przed "i", więc zamilcz. :)

Również mnie zastanawia... Na starcie było 1,5k online, a ludzi piszą, że 1,9k  xD (nie wiem, czy 1,5k było).

Zobaczymy co dalej z serwerem... Powodzenia :)

Pozdrawiam analfabeto ;>

~1350.

Do tabelki zlicza tylko bonusy z ekwipunku.

Gdybyś był bystry zauważyłbyś,że chodziło mi o to jak napisał - MUŻYNÓW ,ale widzę ,że cienko u Ciebie z tym :)

Ps. Nie wiedzialem ,ze przed " i " stawia się kropkę  :mellow: 

//

Wypisałby mi ktoś bugi  znajdujące się na serverze?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Strasznie oblegane bossy. ;/ Jak na medium/hard troszke ciezko o bodzie. Niektórzy 1 zmianka srednie 50 ja z 300 ledwo 30.. tak samo bodzie z 16 na fms a dalej +6. Lipa :x

Opublikowano

Strasznie oblegane bossy. ;/ Jak na medium/hard troszke ciezko o bodzie. Niektórzy 1 zmianka srednie 50 ja z 300 ledwo 30.. tak samo bodzie z 16 na fms a dalej +6. Lipa :x

Ulepszanie i mixowanie zależy jedynie od szczęścia. Ale z tymi bodziami to się zgodzę. Otworzyłem ~50 skrzynek i dropnęły 2 ;-;

tenor.gif

Opublikowano

mowicie ze trudno trudno...

medale = 35lvl za spota czasami nawet 2 dropia w trudnym

Bodzie/Zmianki/Dopalacze w 2h mam 150szkat +300 zmianek

swoim sposobem

56096062140461666809.png

Opublikowano

bugow nie ma tak?

nienapisalem o wywalajacym ch1 w jinno i innych ch, wywala nawet w ciagu 2 minut 3 razy :)

rewelacyjny serwer?

pdki zbugowane, te z isu jak i z gry za po wlacznie

reki zbugowane

wierzchowce zbugowane

dungeony zbugowane

w m1 jinno zdazy wypierdo*ic postac 2 razy w ciagu minuty

item shop nie dziala, znikaja itemy

ceny to jak wiadome, dla "lepszych" w porownaniu z innymi

rosy zbugowane

jezeli o czyms zapomnialem, lub w czyms sie myle zabierz glos,ale najlepsze: zabq czy jakos tak, ma WIELKI BUL DUPY, jakby to nasza wina byla, ze itemshop ujowy, BUGOW nawet wszystkich nie pamietam i tlumaczenia, ze on nie ma czasu, zachcialo sie zywic z serwera to trzeba zapier

ogolnie serwera nie polecam, jak powiedzialem im wczesniej, by nie robili w ogole reklamy tylko zabq wzial kolegow z klasy i zeby sobie razem grali w 15 osob :)

dziekuje za uwage, jeszcze raz nie polecam, Pan i Władca Bakemecior ++ dodam, mija 19 godzina jak czekam na kupno wierzcha, jak nie is zje any to strona przelewow nie akceptowala :)

#edit 500 postow + tyle milosci <3 <3 <3 <3 <3 <3

No dobra, zaczynając, pdki i rękawice działają, wierzchowce też, mnie nie wywaliło ani razu. Dungeony również działają. Co do IS, sama nazwa mówi, że jest to sklep z wspomagaczami, kto chce ten kupuje. Pozdro. ;)

Opublikowano

Rozumiem, ze lipa bo niektorzy maja srednie 50 a Ty 30? Zdajesz sobie sprawe, ze nawet na easy jednemu wejdzie perf item po 10 sekundach, a drugiemu po 10 godzinach? Raczej nie jest to miarodajne.. :P Bossy oblegane - norma przy takiej ilosci graczy, nie dziwie sie nic a nic, choc fakt, ze bedzie ciezko. Bodzie nie leca tak zle nawet, wg mnie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Rozumiem, ze lipa bo niektorzy maja srednie 50 a Ty 30? Zdajesz sobie sprawe, ze nawet na easy jednemu wejdzie perf item po 10 sekundach, a drugiemu po 10 godzinach? Raczej nie jest to miarodajne.. :P Bossy oblegane - norma przy takiej ilosci graczy, nie dziwie sie nic a nic, choc fakt, ze bedzie ciezko. Bodzie nie leca tak zle nawet, wg mnie.

nie rozumiem czegos

co maja srednie do perfectow?

Opublikowano

nie rozumiem czegos

Aby wbić śr 50 w 10 minut musisz mieć farta,

Aby wbić perfy w 10 minut musisz mieć farta,

Moze to zależeć również od tego czy wchodzą same perfy czy nie.

Ale krótko mówiąc do tego i do tego potrzebne szczęscie. xD

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

nie rozumiem czegos

On to porównał do perfectów na serwerach easy...

Trwa przerwa... do kiedy?

Miała trwać 30 minut.

Opublikowano

Trwa przerwa... do kiedy?

15:30

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...