Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile online ? Jak się udał start?

Start bez większych problemów na starcie było ok 1600 online obecnie jest 975 online.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Juz miałem zagrać..
Ale ogarnąłem, ze zabQ w teamie ,wiec zrezygnowałem.. :)
Nie radzę sie angażować za bardzo w server.
Powodzenia. :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ludzie, jak macie problemy to wbijac na ts/forum... Tu wam nikt nie pomoze, od tego jest oficjalne forum ale no przeciez lepiej hejtować bo admini nie pomagają. 2k10 to dopiero syf, 6/7 bon zniszczy ten serwer wiec wyjdzcie z tym

Opublikowano

W skrócie, opłaca się zainwestować czas?

raczej tak :)

UPy

Na starcie doszlo do 1710 bodajze, pozniej spadlo ponizej 1700 ale nawet kolo 23 nadal bylo te 1,2k+, takze start chyba udany. Od rana tez pod 1k gra ludzi, gra sie milo i przyjemnie, jak na starym PLu tylko z nowosciami hehe :D

@socysty 

Dzieki za info.

A powie ktos jeszcze, czy ta lapka na 30min za PO jest sciagana?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

a wy k***a wierzycie w te brednie że serwer niby dobry i graczy 1k + buhaha ;) jeśli tam jest 400/500 osób to maximum :P

Licznik jest podkręcony co najmniej o x2 :)

Nie polecam ze względu na administracje ;)

Admini sie opierdalają tam nic nie robią a jak im ktoś zwróci uwagę leci ban :)

Tyle w temacie ode mnie macie wielkiego ----------- za administracje i bugi na serwerze z których można używać np:skile

Mówileś ze nie ma eq z navi śmiech jeśli mi sie uda to wstawie edit jak koleś ma na handlu i na sklepie eq z navi

NIEEE POLECAM !

Dobrze gada połać mu

Serwer pod ISA w ciul bugow ludzie maja EQ z navi zabq jebane zwierzę leśne czeka tylko na Hajsy daje temu serwerowi max 2tygodnie jeżeli wy gimby wierzycie w to ze gra tam po 1k luda to klamstwo gra tam +/- po 500graczy

Opublikowano

Dobrze gada połać mu

Serwer pod ISA w ciul bugow ludzie maja EQ z navi zabq jebane zwierzę leśne czeka tylko na Hajsy daje temu serwerowi max 2tygodnie jeżeli wy gimby wierzycie w to ze gra tam po 1k luda to klamstwo gra tam +/- po 500graczy

Flamewar jest nie potrzebny. Wyraziłes juz swoją opinię - wystarczy.

Pozdrawiam,

Technik Malestia.pl

Opublikowano

Przez 3h dropienia w lochu dropnął 1 medal rly? Tyle próśb do administracji było aby podnieśli % na drop a oni mają wyjeb*ne bo hajs musi się zgadzać , po co zwiększać % jak można w is kupić bojowca 

@Moha 

więcej szczęścia niż rozumu 

Opublikowano

Przez 3h dropienia w lochu dropnął 1 medal rly? Tyle próśb do administracji było aby podnieśli % na drop a oni mają wyjeb*ne bo hajs musi się zgadzać , po co zwiększać % jak można w is kupić bojowca 

Co Ty gadasz :D W ~godzine dropnalem ok 7 sztuk i to jeszcze jak bylo sporo ludzi = malo malp. Takze nei wymyslaj..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Już nawet nie pamiętam serwera, który na starcie miałby 1.5k graczy.
Fakt, jest przez to ciężej o spot, ale serwer jest rewelacyjny!
Polecam jeszcze tylko dodać możliwość zmiany w kliencie tej dużej głupiej czcionki na mniejszą.

Opublikowano

Administracja? Neutralna w sumie tylko ZabQa znam i jest spoko

Ale co do servera, myśle że to jest kolejny server pod is, dlaczego ?

Praktycznie bez is się nie da grać, medale nie dropią (w 20minut 1 medal) no sory ale to na plu lepiej dropią, z top 20 z tego co widziałem w grze każdy z is, exp jest słaby. Nikt mi nie mówi że "wychowałem" się na serverach easy, grałem na dużo  serverach hard ale bez przesady, administracja przemyślała i podstawiła ten exp aby każdy kupił pdka bo naprawde expienie jest żałosne

Mam nadzieje że wiecie jak było z nostidlą s1 jak i s2 więc nie zawiedzcie się, pozdrawiam

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Już nawet nie pamiętam serwera, który na starcie miałby 1.5k graczy.

Fakt, jest przez to ciężej o spot, ale serwer jest rewelacyjny!

Polecam jeszcze tylko dodać możliwość zmiany w kliencie tej dużej głupiej czcionki na mniejszą.

Jest taka opcja ;)

Okno logowania gry => Ustawienia (lewy dolny róg) => Czcionka

@xArtex

To prawda, drop medali jest żałosny. Definitywnie do poprawy. A jeśli chodzi o exp, fakt jest trudny, ale to w końcu hard.

Opublikowano

Na starcie ponad 1.9k osób, obecnie 1.3k online, wszystko jest git, bugi są systematycznie naprawiane.

Zapraszamy! :)

Jeśli komuś zniknęły itmy z IS zapraszamy na ts3.

@NewGaming

Ciebie ku*wa poje*ało człowieku?  Bugów jest niewiele, mamy jedynie problemy z IS'em. Ty wiesz człowieku co to jest navia, bo wydaje mi się, że nie? :/ 

Ludzi na starcie było ponad 1.9k, obecnie jest 1400, a licznik działa poprawnie, więc mogę ci powiedzieć tylko jedno> wypierdalaj okej?

Opublikowano

@Moha 

więcej szczęścia niż rozumu 

w 3 minuty niecale, polecialy mi 3 medale ;v

Opublikowano

co to za serwer ? więcej się upchać nie dało ? dodaj więcej nowosci bo za mało. lipa . nie polecam to juz nie metin2 tylko metin12321313. niech to padnie xD

Opublikowano

co to za serwer ? więcej się upchać nie dało ? dodaj więcej nowosci bo za mało. lipa . nie polecam to juz nie metin2 tylko metin12321313. niech to padnie xD

Czego ty tu masz napchane? Prócz ty ślubów to jest tu wszystko to, co jest potrzebne do urozmaicenia rozrywki.

To nie są już te czasy, gdzie nie dodajesz żadnych nowości, rajdów, ulepszeń i masz 1000 ludzi dziennie, ludzie teraz chcą czegoś nowego.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie polecam przez pezerna ... Zabq dla niego liczy się tylko hajs i nic więcej. Może jak dorośnie będzie inaczej chociaz wątpię. Na serwerze macie pewność ze wszystko będzie robione tak żeby wyciągnąć od Was pieniądze i to jak najwięcej.

Opublikowano

UP 
podpisuje sie pod kolegi postem ;)

Wiesz co widzę że tylko hejtujesz  :) zobaczymy jak tam twój serverek na k .. tam sa twoi rodzice adminami słyszałem 

Hejtuje kolego bo chce ostrzec innych przed tym serwerem :) już ta administracja miała kilka serwerów są to youtuberowie więc wszystko mówi samo za siebie
Serwer 101% stworzony pod is dlaczego ? przekonacie sie jak 3/5 osób wbije top 5 serwer zamkną i cisza ;) 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Także nie polecam, serwer ewidentnie pod is. Na początku w is przelew za 50 zł dawał 700 sm, a za 100zł 1400sm xD xD xD Gdyby nie masowa reakcja użytkownikowna forum, żeby  to zmieniono, to do to dziś by tak było.

Pazerność Zabq nie zna granic + ten podkręcony licznik

Nie wspominając już o homoseksualnych ślubach hahaha serwer dla ped.ałów i dzieci, których gra bazuje na pakowaniu w is, żeby zasilić konto pazernego gimba.

Podsumowując dno i 100 kg mułu.

Opublikowano

Także nie polecam, serwer ewidentnie pod is. Na początku w is przelew za 50 zł dawał 700 sm, a za 100zł 1400sm xD xD xD Gdyby nie masowa reakcja użytkownikowna forum, żeby te pazerne  to zmieniono, to do to dziś tak by było.

Pazerność Zabq nie zna granic + ten podkręcony licznik

Nie wspominając już o homoseksualnych ślubach hahaha serwer dla ped.ałów i dzieci, których gra bazuje na pakowaniu w is, żeby zasilić konto pazernego gimba.

Podsumowując dno i 100 kg mułu.

Raz, dwa, trzy, wypierdalaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...