Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwny błąd ponieważ po zainstalowaniu mam rozmazanego klienta (same rozciągnięte paski)
pierwszy raz mam z czymś takim do czynienia ktoś wie co może być przyczyną oprócz sterowników itd? ;D

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona dość chaotyczna. Mimo tego, serwer czymś przyciąga, może tym, że nie ma 200 tysięcy rzeczy które już były? Nie wiem. Oczywiście życzę powodzenia. Wejdę z chęcią.

Opublikowano

Ile online ? :)

1531 aktualnie

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ok. 4-5 rano odbędzie się krótki restart wprowadzający kilka zmian. M.in. poprawę bugu z poziomowymi dungeonami.

Opublikowano

Serdecznie nie polecam administracja opierdala zamiast coś powiedzieć pomóc na ts jeśli sie odezwiesz ban 40 dni xD;) zabq gdy ty jestes w team serwer nigdy nie bd dobry :)

Jutro startuje 2k10 100000% lepszy od tego syfu serwer jest zrobiony pod isa chcecie będzie o godzinei 11 w nocy na moim kanale rozmowa admina z adminem dedyka okres 30 dniowy wykupiony pzdr ;>

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Mi na gmaila tez nie przychodzi -,-

Co jest , dopiero maja 40 lv ? :P

Edit: nie trzeba potwierdzenia e-maill xD 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Malestia. gówno nie polecam gdy pierwszy raz zobaczyłem zapowiedz stwierdziłem gówno i co nie myliłem się :) ZabQ i ta jego pseudo ekipa liczą tylko na hajs który wy gimbusy wydajecie :) wbiłem na ts zapytałem się grzecznie co i jak po czym dostałem bana serwer ma dużo bugów i jedno wielkie dno J**** ZabQ i jego pseudo ekipa Nie polecam Jutro startuje stary dobry Avalon Zapraszam 

Opublikowano

Na stronie nie ma,jest na serwerze.

Dzięki wielkie! 

Malestia. gówno nie polecam gdy pierwszy raz zobaczyłem zapowiedz stwierdziłem gówno i co nie myliłem się :) ZabQ i ta jego pseudo ekipa liczą tylko na hajs który wy gimbusy wydajecie :) wbiłem na ts zapytałem się grzecznie co i jak po czym dostałem bana serwer ma dużo bugów i jedno wielkie dno J**** ZabQ i jego pseudo ekipa Nie polecam Jutro startuje stary dobry Avalon Zapraszam 

A Ty człowieku wyjdź na dwór i tam się wyżyj.

Opublikowano

Jakie bugi? ;D

A bana za free nie dostales na 100% :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Nie pisz tak. Nikt z teamu Ci ręki nie podawał, z nikim piwa nie piłeś to nic o nich nie wiesz taka jest prawda. Typowa polska cebula jesteś, wyszedł im serwer i bardzo dobrze taka hejterska gnida ma teraz komu zazdrościć ;). Oni zarobią kaskę a ty się będziesz przyglądał .

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Serdecznie nie polecam administracja opierdala zamiast coś powiedzieć pomóc na ts jeśli sie odezwiesz ban 40 dni xD;) zabq gdy ty jestes w team serwer nigdy nie bd dobry :)

Jutro startuje 2k10 100000% lepszy od tego syfu serwer jest zrobiony pod isa chcecie będzie o godzinei 11 w nocy na moim kanale rozmowa admina z adminem dedyka okres 30 dniowy wykupiony pzdr ;>

Noo, ten 2k10 tak reklamował uporczywo się na moim i innych serwerach, że z pewnościa będą mieli huczny start :rolleyes: 

--

Start wymarzony Panowie, gratulacje i powodzenia z serwerem, dobra ekipa, trzymam kciuki by poszło tak jak macie w planach i oczywiscie zapraszam na serwer, też chyba zagram w wolnej chwili.

Opublikowano

Noo, ten 2k10 tak reklamował uporczywo się na moim i innych serwerach, że z pewnościa będą mieli huczny start :rolleyes:

--

Start wymarzony Panowie, gratulacje i powodzenia z serwerem, dobra ekipa, trzymam kciuki by poszło tak jak macie w planach i oczywiscie zapraszam na serwer, też chyba zagram w wolnej chwili.

Co pseudo harnas atakuje grozisz im że będą mieli huczny starty powodzenia napewno będzie lepszy start od tego pseudo gówna :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...