Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co pseudo harnas atakuje grozisz im że będą mieli huczny starty powodzenia napewno będzie lepszy start od tego pseudo gówna :)

Jeszcze nie wyszedłeś na dwór człowieku?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko fajnie, tylko zmieniliscie drop medali, bo na poczatku lecialy lux, a teraz to porazka.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Udany start, dużo graczy, fajnie się gra, misji nie ma nawalonych. Do poprawy drop medali, bo w ogóle nie lecą..

Życzę powodzenia, lecz ja dalej grać nie będę.

Polecam każdemu!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

widze ze grubo admin masz na bani skoro masz wyje.bane na jedna osobe ktora ma problem z clientem.. ;] grubo nara ;) dzieki bardzo 5 razy pisalem o tego clienta a ty nic wyjebane is drogi w c**j przelewem musisz 80 zl wydac za wierzcha,fryzke,peta,pierscien chore ;D ciekawe ile osob juz to wykupilo ceny z dupy brane ^^ elo

Opublikowano

@up 

Dobrze gada polać mu

@@

Serwera nie polecam bez isa nic nie osiągniesz ZabQ tylko zarobi hajs i serwer wyłączy :) Polecam jutro sss 10000% lepszy od tego gówna :)

Opublikowano

Jeszcze nie wyszedłeś na dwór człowieku?

A ty lepiej się nie odzywaj, bo to nie jest temat do kłótni ani rozkazów, tylko wypowiedzenia swojego zdania. Znalazł się, p********y bóg. 

@Edit

Serio? 11złoty sms'em na bojowca? Na początku każdy wydropił sobie masę medali, a teraz zmniejszyliście drop, że z rękawicą nie chce lecieć 1 medal z 5 grupek? Ciągnijcie wszystko dalej pod IS'A. PS - Resp metków jest taki niski, że na 3 ch nie znajdziesz ani jednego, przy wolnych spotach. 

Opublikowano

przeciez to kur.wa widac ze pod is pojebalo cala administracje wchodze patrze z*******y server a tu c**j wszystko pod is + nie dzialajacy client i nie udzielil nikt pomocy z administracji ^^ 

Opublikowano

Nie polecam z względu na Administracje Same dzieci . Serwer zrobiony pod pieniądze a co do tego prawie cała administracja to Youtuberowie.

Nie rozumiem 2 rzeczy w Twojej wypowiedzi.

1. Administracja to same dzieci - z tego co wiem ZabQ oraz Tharel skończyli 18 lat już, więc dziećmi nie są, no chyba że czegoś nie wiem.

2. Co złego, że osoba w administracji nagrywa Filmy.

Jest to pytanie, które powtarzało się przy innych serwerach, i dalej nie dostałem odpowiedzi.

Opublikowano

~1300 o ile wierzyc w wiarygodnosc tego licznika :P

Wszystko zajęte, gdzie się nie popatrzysz :P

Wbiłem właśnie 35lv, gra się przyjemnie, fajna atmosfera exp trochę trudny ale dla tego medium/hard.

Zapraszam.

u6pv.jpg

Opublikowano

Spokojnie jeśli macie jakieś problemy wystarczy wejść na ts3 jest sporo adminów pomagamy w miarę możliwości

Co do IS'a własnie nad nim pracujemy i w nocy bedzie naprawiony tak samo jak większość znalezionych bugów

Opublikowano

Nie rozumiem 2 rzeczy w Twojej wypowiedzi.

1. Administracja to same dzieci - z tego co wiem ZabQ oraz Tharel skończyli 18 lat już, więc dziećmi nie są, no chyba że czegoś nie wiem.

2. Co złego, że osoba w administracji nagrywa Filmy.

Jest to pytanie, które powtarzało się przy innych serwerach, i dalej nie dostałem odpowiedzi.

Evor o ile sie nie myle jest 3/4 klasa technikum ;)

Bluura nie znam wiec gdzie tu dzieci?

Opublikowano

Powiedzcie mi ile ta administracja miala serwerow?

Conajmniej kilka.

Ile z nich wciaz stoi?

Maks 1 o ile juz go nie zamkneli ze wzgledu na Malestie.

Tyle w temacie serwera.

Opublikowano

a wy k***a wierzycie w te brednie że serwer niby dobry i graczy 1k + buhaha ;) jeśli tam jest 400/500 osób to maximum :P
Licznik jest podkręcony co najmniej o x2 :)
Nie polecam ze względu na administracje ;)
Admini sie opierdalają tam nic nie robią a jak im ktoś zwróci uwagę leci ban :) 

Tyle w temacie ode mnie macie wielkiego -----------   za administracje i bugi na serwerze z których można używać np:skile
Mówileś ze nie ma eq z navi śmiech jeśli mi sie uda to wstawie edit jak koleś ma na handlu i na sklepie eq z navi

NIEEE POLECAM ! 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

a wy k***a wierzycie w te brednie że serwer niby dobry i graczy 1k + buhaha ;) jeśli tam jest 400/500 osób to maximum :P

Licznik jest podkręcony co najmniej o x2 :)

Nie polecam ze względu na administracje ;)

Admini sie opierdalają tam nic nie robią a jak im ktoś zwróci uwagę leci ban :)

Tyle w temacie ode mnie macie wielkiego -----------   za administracje i bugi na serwerze z których można używać np:skile

Mówileś ze nie ma eq z navi śmiech jeśli mi sie uda to wstawie edit jak koleś ma na handlu i na sklepie eq z navi

NIEEE POLECAM ! 

Wiesz co widzę że tylko hejtujesz  :) zobaczymy jak tam twój serverek na k .. tam sa twoi rodzice adminami słyszałem

Opublikowano

Nie ma 1k? Stary, jest po północy i metka nie widzialem jeszcze, na każdym spocie po 3 osoby, w lochu malp też wszystko zajęte, więc nie mow ze nie ma 1k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...