Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] 2k10.pl Serwer OldSchool Start 13.12.2014 Godz 18.00

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10 minut do startu serva :3 a pozatym zagram na nim polecam :D

13.12.2014 Godz 18.00

jeszcze 4 dni do startu xD

"Upadli powstaną"

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak oldschool to dajcie działające dmg hacki na skille xDDDDDD   Ja pamiętam czasy jak się robiło ninje kobietę i na 5 lvlu robiło się spota V2 na chmurkę :v

Opublikowano

A pamiętacie jak to ubierało się zbroje na 5lvl a miało się 70lvl i toczyło się pvp z niskimi lvlami xD ? Wtedy nie było lvla obok nicku. Łomatko to było piękne xD

Opublikowano

To, że ma to być "Powrót do korzeni" to nie oznacza, że nie może być różnych innowacji ... Nie chodzi tu o itemy... ;)

Cóż, zobaczymy. ja osobiście wróce ze względu na sentyment do starego metina.

­graphic.png

Opublikowano

A pamiętacie jak to ubierało się zbroje na 5lvl a miało się 70lvl i toczyło się pvp z niskimi lvlami xD ? Wtedy nie było lvla obok nicku. Łomatko to było piękne xD

Pisałem już o tym. Można też zrobić stare eventy jeżeli ktoś jeszcze pamięta. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Czy sprzedaż kont za Realną kasę, bądź wymiana EQ/Konta z 2k10.pl za EQ/Konto na innym serwerze jest surowo zabronione i podlega każe blokady konta ? ^^

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Serwer ProBoszcza Nie polecam kto miał styczność z jego serwerami to wie :)

Serwer ProBoszcza nawet nie dostaniecie za Topke Nagrody :) dlaczego miał serwer osoba wywaliła 1k w is wygrała topke i serwer off :)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Serwer ProBoszcza Nie polecam kto miał styczność z jego serwerami to wie :)

Serwer ProBoszcza nawet nie dostaniecie za Topke Nagrody :) dlaczego miał serwer osoba wywaliła 1k w is wygrała topke i serwer off :)

Już raz pisałem że to nie serwer żadnego Proboszcza... Wypowiada się w temacie tylko po to żeby niszczyć nam reputacje dodaje bez pytania filmiki z naszego serwera na swój fanpage... Nikt go o to nie prosił. Z tego co mi ludzie pisali to startuje z podobnym serwerem dlatego robi to co robi...

https://www.youtube.com/watch?v=YZrgTvsvJTY&list=UU0xj1QG_BZ2fgzt60BDejWg

67844096046461082583.png

Opublikowano

Już raz pisałem że to nie serwer żadnego Proboszcza... Wypowiada się w temacie tylko po to żeby niszczyć nam reputacje dodaje bez pytania filmiki z naszego serwera na swój fanpage... Nikt go o to nie prosił. Z tego co mi ludzie pisali to startuje z podobnym serwerem dlatego robi to co robi...

https://www.youtube.com/watch?v=YZrgTvsvJTY&list=UU0xj1QG_BZ2fgzt60BDejWg

A na start dacie na strone i fanpage film tych co bede nagrywac, aby rozpowmowac ?xD Wiem ze nagrody sa za iles subow, ale jak ktos zaczyna reklama sie przyda. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

A na start dacie na strone i fanpage film tych co bede nagrywac, aby rozpowmowac ? xD Wiem ze nagrody sa za iles subow, ale jak ktos zaczyna reklama sie przyda. 

Pomyślimy nad tym. Na pewno coś zorganizujemy.

67844096046461082583.png

Opublikowano

Konkurs na najlepszy gameplay serwera!

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Pisałem już o tym. Można też zrobić stare eventy jeżeli ktoś jeszcze pamięta. 

Pamięta się... 4 żywioły. Event ubij bossa. Eventy gildyjne w których trzeba było znaleźć, ubić. i potem GM zabiera gildie na osobną mapę na mini "ZUO" ... Taak, to było coś. OXy się chowają przed tym.

­graphic.png

Opublikowano

Pamięta się... 4 żywioły. Event ubij bossa. Eventy gildyjne w których trzeba było znaleźć, ubić. i potem GM zabiera gildie na osobną mapę na mini "ZUO" ... Taak, to było coś. OXy się chowają przed tym.

Chcieliśmy wprowadzić:

-Zuo

-Wojnę królestw

-Obronę Kamieni Metin

-OX

-Znajdź GM

-Na święta drop skarpet oraz choinkę na sohan.

-Drop szkatułek blasku księżyca

Jeśli macie pomysły na inne eventy piszcie na pewno jest dodamy!

67844096046461082583.png

Opublikowano

au aua auauauauaua matko tyle w metka nie gralem chcialem sobie ostatnio pograc i znalezc serwer  typu starego metka i jest auauauauau gram iii PRZEJME ten serwer !!! :D :D :D :D :D :D

Pozdrawiam BUK! :)

Opublikowano

Z całego tego serwera najbardziej podoba mi się to z tymi wojnami gildii bo teraz prawie na żadnym serwie niema wojen gildii a wojny gildii są najlepsze z tej gry i szczególnie jak jest dużo osób na wojnie jak dawniej na plu. Tylko żeby było tak że w wojna może być gdy  w gildii jest minimum 10 osób i minimum 5 osób online  bo tak to będą se robić gildie i drugie konta z inną gildią i nabijać  punkty. 

zxc

Opublikowano

wydaje mi sie ze klimat servera jest super ale ten brak lvl to pozostawilbym do dyskusji...

JurexGCW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...