Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] 2k10.pl Serwer OldSchool Start 13.12.2014 Godz 18.00

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tym ze na starym metinie jak to oni pisze ze taki ma być nie było nigdy 6 7 i nie ma po dzisiejszy dzień moim zdaniem 6 7 to najgorsza rzecz w metinie jaka została wprowadzona 

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

6/7 bonusy są naprawde bardzo fajną sprawa . MIło się grało na serverach typu avalon extreme mt2 , tam były bonusy na klasy, wszystko było dopasowane  i to umilało rozgrywkę ;] Zawsze można się było zastanowic jakie dobrać bonusy do pvp a jakie na wojny , a czasami takie sprawy ważyły losami wojn topowych gildi. 6/7 bon z klasami + + + +

Opublikowano

jestem za głosowaniem na 6/7... na hvj to komu? dlaczego wiekszosc serwerow tego nie robi? bo to syf.. zbedna sprawa w tej grze... jak nie bedzie 6/7 to zagram..

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

Naprawde chcecie 6/7? Spójrzcie co się na pandorze dzieje, klasowe eq nie jest fajne, serwery bez tych gownianych 6/7 są o wiele lepsze.

Poza tym, miał być oldschool, gdzie wy na oldschoolu mieliście 6/7?

Opublikowano

Naprawde chcecie 6/7? Spójrzcie co się na pandorze dzieje, klasowe eq nie jest fajne, serwery bez tych gownianych 6/7 są o wiele lepsze.

Poza tym, miał być oldschool, gdzie wy na oldschoolu mieliście 6/7?

Praktycznie na każdym serwerze w tamtym okresie były 6 i 7. Skoro ich tam nie widziałeś to w ogóle nie grałeś na starych serwerach.

67844096046461082583.png

Opublikowano

Czy skoro serwer jest na plikach 2010 to czy nie bedą na nim działały hacki typu kick hack 1 hit itp itd..? zróbcie coś z tym.

Opublikowano

Lol 412 osób skąd tyle ? Widze w reklamę zainwestowali :P

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Lol 412 osób skąd tyle ? Widze w reklamę zainwestowali :P

Pełno YouTuberów nagrywa i fanpage udostępniają. Też na oficjalnym fanpagu był konkurs na SM o wartości 30 zł za udostępnienie i właśnie go wygrałem;) Dziękuję i już nie mogę się doczekać maniaczenia xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Praktycznie na każdym serwerze w tamtym okresie były 6 i 7. Skoro ich tam nie widziałeś to w ogóle nie grałeś na starych serwerach.

Dokładnie o usunieciu 6/7 wypowiadaja sie osoby ktore nie grały na dawnych zagranicznych serwerach lub takie ktore nie maja sie do czego przyczepic i pisza to co połowa userow.

Opublikowano

Z tego co myślę to takie hacki jak 1 killer itp dmg hack to będą działać.Bo pliki w 2010 roku gówno miały a nie zabezpieczenia  

Opublikowano

Z tego co myślę to takie hacki jak 1 killer itp dmg hack to będą działać.Bo pliki w 2010 roku gówno miały a nie zabezpieczenia  

Czyli Ty myślisz, że to będzie działać? No tak, przecież zabezpieczenia nie istnieją...

Włącz mózg i czytaj posty administracji...

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Z tego co myślę to takie hacki jak 1 killer itp dmg hack to będą działać.Bo pliki w 2010 roku g****o miały a nie zabezpieczenia

Serwer stoi na plikach 40k.

67844096046461082583.png

Opublikowano

serwer mnie nie ciągnie ale jak ktoś wbije to tylko po to by zgarnąć te nagrody :P do tego crafting nie podchodzi pod "old school" :D powodzenia lecz nie zagram

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Na starcie będzie jakieś 1500 osób jak nic.

Wbijajcie do Jinno planuje zrobić gildię gram sura BM jak ktoś chce się przyłączyć to niech  zacytuje post :D Czekam !

Edit

Polecam już założyć konto bo pewnie będą problemy na starcie serwera...

Opublikowano

HaHaHa nie no beka z was poprostu mnie rozwalacie serwer w stylu 2k10 hahah, wy wiecie jak wygladal serwer w tamtym roku ?? bo sadze ,ze nie wiecie ...

Co tu robi  crafting ?? go w 2010r nie bylo xD

516331416927153268730.png

to samo Hwangi ich tez nie bylo , byl tylko ten czerwony ..

794651416927260268730.png

Moja opinia na temat tego serwera jest taka , ze server jest nudny i ja tu nie zagram na dzien dzisiejszy gdyz to nie jest serwer z 2010roku

strzala :)

Opublikowano

Były hwangi.

Pozdrawiam widać, że nie grałeś wtedy w metina np. csyt2

Bronie takie też już było może nie na pl, ale na privach z 2k10 zagranicznych jak najbardziej;)

"Upadli powstaną"

Opublikowano

HaHaHa nie no beka z was poprostu mnie rozwalacie serwer w stylu 2k10 hahah, wy wiecie jak wygladal serwer w tamtym roku ?? bo sadze ,ze nie wiecie ...

Co tu robi  crafting ?? go w 2010r nie bylo xD

516331416927153268730.png

to samo Hwangi ich tez nie bylo , byl tylko ten czerwony ..

794651416927260268730.png

Moja opinia na temat tego serwera jest taka , ze server jest nudny i ja tu nie zagram na dzien dzisiejszy gdyz to nie jest serwer z 2010roku

strzala :)

Były takie bronie, szczególnie pamiętam tego "tasaka", po lwim, jarałem się tą bronią, bo ją 1 raz wtedy widziałem :D

Hwangi były również, więc nie rozumiem, dlaczego tak napisałeś :)

Oczywiście serwer polecam i zagram.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Na starcie będzie jakieś 1500 osób jak nic.

Wbijajcie do Jinno planuje zrobić gildię gram sura BM jak ktoś chce się przyłączyć to niech  zacytuje post,napisz na priv :D Czekam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...