Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] 2k10.pl Serwer OldSchool Start 13.12.2014 Godz 18.00

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Up zamiast poziomu z pieczarkami i resp mobow dać 9 ogonów i z niego jakiś tam drop + pieczątka.  Boss byłby odpowiednio silny zeby go nie wy'solować to by mobilizowało :)

Dobry pomysł. Jestem jak najbardziej aby to dodać. 

"Upadli powstaną"

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up zamiast poziomu z pieczarkami i resp mobow dać 9 ogonów i z niego jakiś tam drop + pieczątka.  Boss byłby odpowiednio silny zeby go nie wy'solować to by mobilizowało :)

Ale wtedy słabsze levele nie miały by zarobku oraz frajdy . Osobiście polecam zrobić 2 DT, jesno od 40lv, 2 od 70lv. Te od 40 dla słabych, a od 70, dla silnych.

Opublikowano

Kiedy mi wlasnie o to chodzi, zeby to sie dalo solowac, bo inaczej wyjdzie Ci na to samo co smok na sohan co 5h.. :D A to ma byc alternatywa ciekawsza i niekoniecznie taka, by zrobic dt mogl tylko WP / body ale kazda postac. Cos innego na zabicie czasu.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

może dodałbyś prywatne DT ? Bo jak mam chodzić z 30 osobami na jednym channelu do dt to o trucie można pomarzyć .. ;P

Opublikowano

Co do prywatnego DT to oczywiście dodamy, wstęp będzie kosztował jedną bryłkę.

CZYTAJ SPOILER

Oczywiście to jest żart nie będziemy dodawać takiego DT bo to zniszczy ten klimat. Pamiętacie jak ludzie ze słabymi poziomami czekają aż ktoś zrobi DT żeby sobie poulepszać?

67844096046461082583.png

Opublikowano

CZYTAJ SPOILER

Oczywiście to jest żart nie będziemy dodawać takiego DT bo to zniszczy ten klimat. Pamiętacie jak ludzie ze słabymi poziomami czekają aż ktoś zrobi DT żeby sobie poulepszać?

Stary metin2 nie wroci, bo ludzie sie zmienili. Inaczej patrza juz na te gre.

Opublikowano

Nic wielkiego, a jednak kusi.

Może wpadniemy razem z gildią.

Opublikowano

CZYTAJ SPOILER

Widze ze humor wam dopisuje ;) co do DT to czekam na czasy kiedy każdy stał pod ścianą i patrzył jak reszta robi kowala ;))

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

No widzę, że prawdziwy Old school. Wojny gildii - tego właśnie mi brakowało na dzisiejszych serwerach, walki o spota. Wbijam raz dwa :P 

//

Opublikowano

Nie przeczytałem wszystkich postów od 4 karty - możliwe, że pomysł już padł, ale dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie dropu na mapkach gdzie expi się 100+, ale drop oczywiście nie duży, wręcz b. mały. Dodać można by było do jakiś bossów bardzo mały % na dropnięcie, czy chociażby do jakiś szkat, mówię cały czas o bardzo małych szansach. Wtedy zwykły, szary, pracujący/uczący się gracz będzie miał możliwość zdobycia bryłek. Ew. np wymiana x pereł każdego rodzaju na bryłkę(jeżeli perły będzie ciężko zrobić)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Stare czasy nigdy nie powrócą, to co było kiedyś to już historia. Teraz już wszyscy od A do Z wiedzą na czym ta gra polega i to traci cały sens tej gry. Pamiętacie to co było kiedyś? Ta niewiedza innych ludzi która doprowadzała nas do beki, kiedy sie wymieniało Aure za jakieś gówniane KU, teraz przed startem serwera jest wiadome, że Aura i tak będzie najdroższa, szkoda tych czasów bo grało się na prawdę super. Nie wiem czy wypali ten serwer ale życze powodzenia.

Opublikowano

Wezmę pod uwagę ten serwer.Podoba mi się system ulepszeń broni chociaż bym wywalił niebiana i dał zamiast tego śmiercio ale jest i tak okej :)

Reszta mi się podoba.Możliwe, że nagram coś z tego serwerka(przed startem) ale jeszcze pomyślę.Zapowiada się nieźle :)

To na tyle , pozdrawiam ;d

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

To właśnie te czasy gracze z przynajmniej 5 letnim stażem teraz najchętniej grają na hardach ze starym klimatem tylko młodzież +14 lat którzy nie potrafią na takim hardzie wbić 75lvl leci na easy typu pandora .

ja już pobieram klienta ale za długo grać nie bd bo wychodzi lepszy serwer

Gram w metka od 7 lat, a lat mam 15 i wole serwery easy/medium. :)

Opublikowano

Macie jeszcze gdzieś reklame ?

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Prosze zróbcie śnieg na serwerze i muzyczkę xmas żeby ciągle leciała jak kiedyś na święta. Śnieg pada i ta nuta to klasyk xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jak tu jest ze skilami ? bo nie raczysz mi odpowiedziec na pw ani nie ma tego w prezentacji 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...