Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] 2k10.pl Serwer OldSchool Start 13.12.2014 Godz 18.00

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z księżyca się urwałeś ? Wszyscy piszemy tu o privach. Porównujemy 2k10 do innych Privów jakie były kiedyś a nie  do PLa lol..

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbieram ekipę do wspólnej gry tutaj na tym serwie w jinio  jak ktos ma 15+ i ma ts i che pograć to niech da PW.A mam nadzieje ze start pójdzie dobrze i ludzie zostaną 

Opublikowano

HaHaHa nie no beka z was poprostu mnie rozwalacie serwer w stylu 2k10 hahah, wy wiecie jak wygladal serwer w tamtym roku ?? bo sadze ,ze nie wiecie ...

Co tu robi  crafting ?? go w 2010r nie bylo xD

516331416927153268730.png

to samo Hwangi ich tez nie bylo , byl tylko ten czerwony ..

794651416927260268730.png

Moja opinia na temat tego serwera jest taka , ze server jest nudny i ja tu nie zagram na dzien dzisiejszy gdyz to nie jest serwer z 2010roku

strzala :)

Widzę że już doczepiasz się do byle czego. Jeśli większości graczy będzie prszeszkadzało takie okno ulepszania, zmienimy je na stare cube. Ale wydaje mi się że przeszkadza tylko i wyłącznie hejterom którzy nie mają już do czego się przyjebać. Co do Hwangów to nie wiem w jakiego metina kiedyś grałeś, bo te hwangi były już 2010 roku a może i wcześniej, i to kolejny przykład tego że jesteś zwykłym hejterem bo nie wiesz a się wypowiadasz. Pozdrawiam

Idealnie to do ciebie pasuje:

Hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady.

67844096046461082583.png

Opublikowano

[Do Administracji]
Mam pytania co do servera:
1. Biżuteria, buty typu skórzane kozaki, złoty naszyjnik będą dropić?
2. Ile yang dropie się w godzinę na mapie do dropu yang z dobrym eq i monetą z IS?

3. Drop ze szkat ripera standardowy?

Opublikowano

HaHaHa nie no beka z was poprostu mnie rozwalacie serwer w stylu 2k10 hahah, wy wiecie jak wygladal serwer w tamtym roku ?? bo sadze ,ze nie wiecie ...

Moja opinia na temat tego serwera jest taka , ze server jest nudny i ja tu nie zagram na dzien dzisiejszy gdyz to nie jest serwer z 2010roku

Przesadzasz to jest tylko zmianna graficzno-esteczyna. Stary crafting box jest nudny i wyglada jak kupa.

Specjalista
Opublikowano

Przesadzasz to jest tylko zmianna graficzno-esteczyna. Stary crafting box jest nudny i wyglada jak kupa.

Gdyby nie gf to dalej wszyscy by się cieszyli ta kupom.

Co do serwera ciekawie się prezentuje,może i te stare czasy nie wrócą,ale będzie można poczuć ten klimat.

Wbije na start zobaczę ile ludzi będzie,mam nadzieje że z reklamą nie zawiedziecie.

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Tyle czasu czekałem na serwer taki jak ten, było kilka serwerów rzekomo oldschool lecz niestety nie spełniały one oczekiwań.

Nie ma to jak napisać w zapowiedzi że serwer 100% oldschool tak jak kiedyś i klimacik jest a w rzeczywistości Bao Bao, Azraele i jakieś zbędne duperele  xD

A tutaj prawie wszystko jak było za starych dobrych czasów metka, nawet tekstura podłoża jest ciemniejsza jak kiedyś i to mi się bardzo podoba, Hwangi w sumie mogłyby być tak jak na Csyt2 czyli złote, srebrne i chyba platynowe nie pamiętam dokładnie, jakby takie zbrojki były to czułbym ten klimat w 99% no niestety stówy nie da rady bo to nie 2010 rok  :D

Wbije i zobaczę czy jest tak jak myślę w tej chwili, no i jak będzie spoko to będę grał.

I oczywiście super sprawa że dajecie SMy za filmy na YT zawsze jakaś motywacja do rozpoczęcia przygody na tubie  :)

Mam nadzieje że za topkę nagrody wyślecie bez żadnych wymówek i jeżeli wiecie że te trofea to ch*j dupa i kamieni kupa to lepiej napiszcie od razu że nie dacie rady tego ogarnąć bo jednak ktoś może się czuć źle z tym że napierdzielał dniami i nocami na serwie żeby być top 1 i wygrać te słuchawki a tu dupa i uścisk ręki od admina jako nagroda pocieszenia  ;)

usS1YUR.png

For every dark night there's a brighter day.

Opublikowano

Oldschool nie zawsze musi się dopasowywać do prawdziwego stylu globalnej gry. Po to są prywatne serwery, by je troszkę urozmaicić dla graczy.

Jak nie było hwangów to widać jaką posiadasz wiedzę na temat gry.. / Hwang'a dostały tylko 4 osoby, które wbiły 99 lvl.

@topic

I tak zagrasz.. 

Opublikowano

jednak białe i złote hwangi to zdecydowanie lepszy klimat od tych. gdyby w 6/7 nie było odp/silny na klasy było by już idealnie

Opublikowano

Tak 6/7 powinno być bonusy tylko na potwory exp a nie na wojny bo to nie bd sensu dla sury bm ;)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Bez odp/silny na klasy w 6/7
hwangi zlote,srebrne. 
Zwoje powrotu , zamiast piercienia tp. 

i bedzie IDEALNIE ;)

Proponuje zrobic juz prezentacje (poprawioną) , w odpowiednim dziale , bo nie kazdy zaglada do dzialu "zapowiedzi".
I temat bedzie czysty ;) 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

[Do Administracji]

Mam pytania co do servera:

1. Biżuteria, buty typu skórzane kozaki, złoty naszyjnik będą dropić?

2. Ile yang dropie się w godzinę na mapie do dropu yang z dobrym eq i monetą z IS?

3. Drop ze szkat ripera standardowy?

Opublikowano

Bez odp/silny na klasy w 6/7

hwangi zlote,srebrne. 

Zwoje powrotu , zamiast piercienia tp. 

i bedzie IDEALNIE ;)

Proponuje zrobic juz prezentacje (poprawioną) , w odpowiednim dziale , bo nie kazdy zaglada do dzialu "zapowiedzi".

I temat bedzie czysty ;)

Dobrze gadasz ja tez tu nigdy nie zaglądam i gdyby nie info o ostatnim poście na metin2 dziale to bym tu nie wszedł 

Opublikowano

Były takie bronie, szczególnie pamiętam tego "tasaka", po lwim, jarałem się tą bronią, bo ją 1 raz wtedy widziałem :D

Hwangi były również, więc nie rozumiem, dlaczego tak napisałeś :)

Oczywiście serwer polecam i zagram.

Czytaj ze zrozumieniem ja tu nie wspominalem o broniach tylko o Craftingu oraz o Hwangach ktorych na plu nie bylo i mi nie wmawiaj byl tylko jeden ten pierwszy czerwony ...

Opublikowano

Zagram jeżeli nie będzie 6/7 klasówek... bo wtedy to popsuje wszystko.., aż odechciewa się grać jak są klasówki

l9xk4.jpg

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem ja tu nie wspominalem o broniach tylko o Craftingu oraz o Hwangach ktorych na plu nie bylo i mi nie wmawiaj byl tylko jeden ten pierwszy czerwony ...

Nie rozumie tego nie przeczytałeś zapowiedzi skoro porównujesz ten serwer do metin2.pl, jest wyraźnie napisane że jest jak avalon a ty dalej swoje, nikt nigdzienie pisał że jest jak PL z 2010 roku...

67844096046461082583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...