Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] 2k10.pl Serwer OldSchool Start 13.12.2014 Godz 18.00

2k10.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałem od początku na avalonie, i 6/7 dodano później. Brak mi tu tylko przynajmniej 3 wierzchowców bo konie to udręka ;/ 

Metin2Mody.pl Hacki Boty Cheaty Mody Bugi
#Metin2Mod #Metin2 Mody #Metin2Mody #M2BOB #Metin2

• Odpowiedzi 268
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

grałem od początku na avalonie, i 6/7 dodano później. Brak mi tu tylko przynajmniej 3 wierzchowców bo konie to udręka ;/ 

6/7 bony na Avalonie były od zawsze. od startu serwera czyli 5 lat temu ( przypomnie ze wystartował w grudniu 2009r )

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ja proponuje wam napisać do Wallandera. On wielokrotnie narzekał ze stary klimat metina juz nie wróci, myśle że powinien chętnie tutaj zagrać ^.^

Wallander juz nagral. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Skoro taki oldscholl to czemu nie na plikach z 2008 :D?

pliki 2k8 są mega zbugowane więc pewnie dlatego.

zagram pewnie ;) powodzenia

//edit jak ze stalkami? jaki lvl skoro hwang na 50?

1367591241-U459639.png

Opublikowano

pliki 2k8 są mega zbugowane więc pewnie dlatego.

zagram pewnie ;) powodzenia

//edit jak ze stalkami? jaki lvl skoro hwang na 50?

Co za głupota. Jeżeli oni stoją na plikach 40k z tego forum, to nie wróże im przyszłości zbyt dalekiej, bo to strzał w stope stawiać serwer na bozo, czy innych tego typu.

Opublikowano

Co za głupota. Jeżeli oni stoją na plikach 40k z tego forum, to nie wróże im przyszłości zbyt dalekiej, bo to strzał w stope stawiać serwer na bozo, czy innych tego typu.

przyszłości to twój serwer nie ma obecne przebywa na nim 50 graczy buahahah :) wiec długo nie postoi 

Opublikowano

Client pobrany, konto zarejestrowane.

Ktoś coś? Ciekawe ekipy? :D

Zagram chyba Szamanem smokiem, zobaczymy co wyjdzie :D Jutro zapowiada się nieprzespana noc :x

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

dlaczego tak mało osób? postarajcie się o większą popularność, prezemtuje się dobrze :)

12412png_newnawr.png

;33

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...