Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest 1k.

ss jest stary. 

Sielu a co do ceny zmianek zmienisz cene do 1k - 10k ?

Polecam, osobiście sam zagram :)

To powodzenia :)

Opublikowano

Mam pytanko, możliwe, że przeoczyłem odpowiedź więc wolę zapytać. Czy wejście na ww jest prywatne? Czy ogólnie, że jak ja wejdę to inni ludzie mogą wejść i zemną iść...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Będzie jeszcze jakaś łatka, albo będzie trzeba jeszcze patchować przed startem?

86765457725017491483.png

Mayumii | Sheyra | Szamanka Shinsoo 

Mayumi | Nayumi eNs Ninja Shinsoo

Opublikowano

Nie zmieniaj, bo każdy będzie miał pro eq. Ludzie chciecie wszystko od razu to grajcie Se na hamerze. Ja chce troche sie pomęczyć. Z reszta na 30lvl 400 zmianek jest Ci Malo? Wbijesz większy lvl zanim Ci sie skończą. Przynajmniej yangi bez cos warte.

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Nie zmieniaj, bo każdy będzie miał pro eq. Ludzie chciecie wszystko od razu to grajcie Se na hamerze. Ja chce troche sie pomęczyć. Z reszta na 30lvl 400 zmianek jest Ci Malo? Wbijesz większy lvl zanim Ci sie skończą. Przynajmniej yangi bez cos warte.

Jakie pro eq? Co ma piernik do wiatraka? Mówimy o zmiankach a nie o ulepach czy dropie.A ty se idź na Sravie jak tak bardzo lubisz się ze wszystkim p********.Tak jest kur wa mało, bo na Drei*** nawet 10000 zmianek było mało, żeby wbić zasrane śr 40+.Przecież jak kupujesz coś u handlarki, to te yangi nie przechodzą do kogoś tylko znikają, a drop i tak jest mały, więc będą coś wartę, o ile azoom nie wpadnie znowu na genialny pomysł, że bronie na 65 i stalki nie będą dropiły jak pojebane w grocie.

Opublikowano

Jest jakieś forum dyskusyjne lub TS?

Jest ... T*G***s.P*

Będzie jeszcze jakaś łatka, albo będzie trzeba jeszcze patchować przed startem?

Będzię trzeba przed startem spatchować

Mam pytanko, możliwe, że przeoczyłem odpowiedź więc wolę zapytać. Czy wejście na ww jest prywatne? Czy ogólnie, że jak ja wejdę to inni ludzie mogą wejść i zemną iść...

Jak najbardziej będziesz mógł WW robić Solo

Opublikowano

Serwerek niczego sobie, fajnie że są jeszcze osoby które poświęcają wiele czasu na dokończenie estetycznych dodatków (przykładem jest prezentacja)

Oczywiście polecam serwer oraz życzę powodzonka :)

Opublikowano

Serwerek niczego sobie, fajnie że są jeszcze osoby które poświęcają wiele czasu na dokończenie estetycznych dodatków (przykładem jest prezentacja)

Oczywiście polecam serwer oraz życzę powodzonka :)

Dziękujemy i życzymy powodzenia :)

Opublikowano

Serwer zapowiada się znakomicie, a jak będzie po starcie to już się okaże niebawem  

P.S ODBANUJCIE NA TS  NICK    OrginMen9

Start godzina 18, kto zna lub kojarzy nick Orgin lub OrginMen9 niech napisze na PW które królestwo gra bo mam dylemat xD ; ] 

@Edit

<13:41:10> You are banned temporarily. Reason: "linki"

Try again in 06:58:03

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Jakie pro eq? Co ma piernik do wiatraka? Mówimy o zmiankach a nie o ulepach czy dropie.A ty se idź na Sravie jak tak bardzo lubisz się ze wszystkim p********.Tak jest kur wa mało, bo na Drei*** nawet 10000 zmianek było mało, żeby wbić zasrane śr 40+.Przecież jak kupujesz coś u handlarki, to te yangi nie przechodzą do kogoś tylko znikają, a drop i tak jest mały, więc będą coś wartę, o ile azoom nie wpadnie znowu na genialny pomysł, że bronie na 65 i stalki nie będą dropiły jak pojebane w grocie.

Nie no k***a zmianki w cale nie mają nic do eq. Na prawdę masz takie duże problemy z główką? 10000 może nawet 1000000 zmianek na Sr 45 z pewnością małe Sr to wina serwera :/

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się znakomicie, a jak będzie po starcie to już się okaże niebawem  

P.S ODBANUJCIE NA TS  NICK    OrginMen9

Start godzina 18, kto zna lub kojarzy nick Orgin lub OrginMen9 niech napisze na PW które królestwo gra bo mam dylemat xD ; ] 

@Edit

<13:41:10> You are banned temporarily. Reason: "linki"

Try again in 06:58:03

Powodzenia :) i polecam wbić do Shinsoo :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngfridej jeżeli chcesz się męczyć to sobie na hardzie zagraj.

Gdzie Ty widzisz męczenie sie? Na 30 lvl 400 zmianek,a to easy więc zanim je wykorzystasz będzie 50lvl. Teraz yangi są coś warte i mniej będzie pustych postaci do mixowania. Gdzie widzisz frajdę z gry jak masz wszystko od razu za darmo?

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Gdzie Ty widzisz męczenie sie? Na 30 lvl 400 zmianek,a to easy więc zanim je wykorzystasz będzie 50lvl. Teraz yangi są coś warte i mniej będzie pustych postaci do mixowania. Gdzie widzisz frajdę z gry jak masz wszystko od razu za darmo?

Może zagrasz na Amerionie? Tam na 30 lvlu pamiętam miałem około 500-600 zmianek.

The past has gone

Opublikowano

Kiedy zostanie włączona rejestracja?

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...