Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być może przeoczyłem, dlatego proszę o odpowiedź: Czy zwiększenie ataku oraz leczenie u healera jest naprawione ( czy podwyższyliście ich wartość)? Znając Siela to jest to zrobione, ale wolę zapytać.

Tak all jest ogarnięte. 

Wejdę zobaczę co i jak. Ale znając Siela i Azooma, pewno server bomba.

Tylko pewno będzie fajnie dwa miesiące,i ludzie odejdą.. Jak to na wcześniejszych serverach było. No nic. 

Polecam. :)

Spokojnie serwer jest tak zrobiony, że ludzie zostaną na nim na dłużej, poza tym po wbiciu maksa dojdą nowe update. 

xD 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanko.. Ten client ze strony jest aktualny? Bo wazy tylko 552mb 0,0 ?

tak jest aktualny a co? dla przykłądu klient ravii ważył kiedyś 320 mb, nei wiem jak teraz, dzieje sie tak daltego ze wszystkie niepotrzebne pliki są wyjebane z klienta, daltego jest tak odchudzony

Opublikowano

To szkoda, że są wyrównane. Po c**j mam się męczyć Archerem skoro WP będzie kosiarką do expa i w pvp równe szanse :/

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Pytanko czy moby biją dużo czy mało bo nie wiem czy opłaca się grać ninją

Mooby są tak ustawione, że poradzi sobie z nimi każda klasa. Oczywiście nie biją one po 1, ale na lajcie można dać radę. 

470551416654038922706.png

Jakies pomysły ? Może ktos borykał sie z podobnym problemem?

Do patchera zostanie dodana łatka przez startem która to naprawi. 

xD 

Opublikowano

Gordon A co z petami ./ Tylko w isie ? a po 2 mogliście tak zrobić że w is 6k hp + 15 luda a w grze 4 k hp i 10 luda i kostiumy bez czasu w grze i w isie .

Opublikowano

Mooby są tak ustawione, że poradzi sobie z nimi każda klasa. Oczywiście nie biją one po 1, ale na lajcie można dać radę. 

Do patchera zostanie dodana łatka przez startem która to naprawi. 

Problem w tym,ze patcher tez nie działa xD

Srij9JT.png

Opublikowano

Problem w tym,ze patcher tez nie działa xD

przecież wiem, dlatego mówię że wraz z patcherem zostanie dodana ta łatka. 

Czy przedmiotami z IS można handlować?

Tak. 

xD 

Opublikowano

przecież wiem, dlatego mówię że wraz z patcherem zostanie dodana ta łatka. 

Tak. 

Będzie tak samo jak na metinku ? kupisz kostium i masz 150b ?

Opublikowano

Pytanko.. Ten client ze strony jest aktualny? Bo wazy tylko 552mb 0,0 ?

Aktualny.

Przed startem tylko uruchomić będzie trzeba patchera.

Opublikowano

Będzie tak samo jak na metinku ? kupisz kostium i masz 150b ?

Na serwerze jest mały drop yangów by uniknąć XXX brył, oczywiście ceny ulepszeń oraz przedmiotów u NPC są dopasowane do dropu yang. A jeżeli chodzi o ceny kostiumów " za ile będą sprzedawane przez graczy" to zobaczymy. 

Kiedy będzie to forum i ts ?

Ts już działa, na stronie jest podany a jeżeli chodzi o forum to nie będę obiecał bo sam nie wiem, jak zostanie  zrobione to zostanie dodane, proste i logiczne ; d 

xD 

Opublikowano

Na serwerze jest mały drop yangów by uniknąć XXX brył, oczywiście ceny ulepszeń oraz przedmiotów u NPC są dopasowane do dropu yang. A jeżeli chodzi o ceny kostiumów " za ile będą sprzedawane przez graczy" to zobaczymy. 

Ts już działa, na stronie jest podany a jeżeli chodzi o forum to nie będę obiecał bo sam nie wiem, jak zostanie  zrobione to zostanie dodane, proste i logiczne ; d 

Ta? podobno jak będę miał ''100 kk to będę kux'' tak napisałeś, więc pytanie.. na cholerę jest zniesiony limit yang w eq, skoro zdobyć 1kkk będzie graniczyło z cudem?

Opublikowano

Ta? podobno jak będę miał ''100 kk to będę kux'' tak napisałeś, więc pytanie.. na cholerę jest zniesiony limit yang w eq, skoro zdobyć 1kkk będzie graniczyło z cudem?

Serwer stoi na source i mógł sobie na to pozwolić, poza tym będą dodawane nowe update i zapewne na tych wyższych mapach 180 + będzie dropiło o wiele więcej yang i żeby nie było brył to postanowiliśmy ten limit ograniczyć do paru kkkkk 

Gordon w ile wbije max lv ??

Alfa i omega dawaj tsa  :D

Wszystko zależy od Ciebie, jak będziesz efektownie expił i czy będziesz miał pd etc. 

xD 

Opublikowano

Drop, bicie bossow pewnie BODY :D Sam pewnie go zrobie do WW, a glowna BM lub jakis smoczek, dagger

Na serwerze są dostępne marmury po 400k i każdą postacią da radę ubić każdego bossa ;d nie trzeba specjalnie robić bodziaka czy tam wp. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...