Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram, mimo iż Sielu... On wie =) Szukam gildii działającej w Shinsoo, bez napinaczy, +17 z tsem. PW =)

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Powiększcie reklamę na mpc i youtube to troszkę za mało.

YouTube i MPC to największa reklama, nie wiem gdzie by mieli szukać większej reklamy.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Powiększcie reklamę na mpc i youtube to troszkę za mało.

To jest mała reklama? 

Reklama u: Bonus BGC, R3SPecT ( seria ) DeeJayPallaside ( seria ) TreamProduction( seria)  i  innych mniejszych YT.

@down

No ta, wróżbita maciej. 

Opublikowano

A ja myślę, że już na samym starcie będą problemu ;-) Logowanie pewnie wywali, każdy będzie się spinał i ostatecznie gra zostanie ogarnięta o 20 :D Ale zawitam i tak ! Także powodzenia! 

Pozdrawiam 

Opublikowano

A ja myślę, że już na samym starcie będą problemu ;-) Logowanie pewnie wywali, każdy będzie się spinał i ostatecznie gra zostanie ogarnięta o 20 :D Ale zawitam i tak ! Także powodzenia! 

Pozdrawiam 

Po co zawitasz? Przecież myślisz, że serwer wywali ;).

579571423327107377857.png

Opublikowano

Pozdrawiam 

Heh kolejny, podeślij mi może wyniki dzisiejszej BPL i BBVA co? Dam Ci 15% wygranej :D

Ponawiam pytanie : co z moim kontem, musze zakładać potem nowe? Teraz mogę się zalogować na stronie na dane konta które założyłem 2 dni temu

The past has gone

Opublikowano

Pozdrawiam 

nie wydaje mi sie,  Sielu swoj poprzedni serwer trzymal bardzo stabilnie tylko wiekszy problem byl, ze podobno malo sie nim zajmowal w kwestii updateów

Opublikowano

Serwer naprawdę wydaje się ogarnięty..

Oczywiście ,że zawitam na serwerze ;).

Ps.

Życzę chłopaki wam dużo graczy.

80905622020518233637.png

Opublikowano

To jest mała reklama? 

Reklama u: Bonus BGC, R3SPecT ( seria ) DeeJayPallaside ( seria ) TreamProduction( seria)  i  innych mniejszych YT.

@down

No ta, wróżbita maciej. 

Widocznie tak, bo jakiś debil musi reklamować ten serwer na forum sha*ena. Szkoda tylko, że nie wie, że to jest bardziej anty reklama, ale ok. 

Serdecznie, środkowym palcem, pozdrawiam tego pana. 

Na serwer może wbiję za kilka tygodni, jeśli Sielu będzie się zajmował serwerem.

tenor.gif

Opublikowano

Moja propozycja jest taka aby nie dawać youtuberąm ( wiem źle napisałem ) smów i żeby grali jak inni gracze bez smów i innych doplaczy . bo to jest nie fair .

I testerom :p bo podobno beta miala byc dla wszystkich
Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu ludzi którzy są włączeni w jego struktury :)

troche marna Reklama..

LrTt9RP.png

Opublikowano

Co z rosami? Dropią max wartości?

troche marna Reklama..

LrTt9RP.png

Ból dupeczki widzę... dobrze Ci napisał, czemu nie pokażesz wcześniejszej części rozmowy?

The past has gone

Opublikowano

troche marna Reklama..

LrTt9RP.png

troche marna Reklama..

LrTt9RP.png

Niestety również gardzimy tego typu sposobami reklamy ale rozkładamy ręce pod tym względem jeśli trafi się "idiota" który no chce reklamować w ten sposób nasz serwer.

Intencje dobre, sposób zły cóż poradzić, jedyne co mogę napisać to iż MY jako Team nie tkneliśmy do tego ręką i serdecznie przepraszam za tego człowieka jeśli to jeden z naszych graczy.

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Gdzie mogę pobrać pełnego clienta gry?

Pobrałem z strony głównej tego z mega i gdy włączam clienta lub patchera wyskakuje mi błąd msvcr100.dll gdy wrzuce msvcr to gdy włączam clienta nic sie nie pojawia !

Pomoże ktoś ?

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej.. jeżeli youtuber ma 1k wyświetleń pod filmem to nie jest to reklama, jest to syf.

Każdy serwer Siela choć jest bardzo, bardzo dobry kończy tak samo. W ch*j osób na starcie, potem po 200, w m1 nie ma żadnego shopu.

Zobaczymy co z tego będzie.

GLD.

EOvDRHF.png

Opublikowano

Aż ciastek ruszy dupsko, możliwe że dziś, możliwe że jutro. Zobaczymy ;d 

Start o 18 , zapraszam wszystkich ! 

My się znamy ? haha xD Jeśli tak, to wiesz że bez Forum ani tu tu xD

Opublikowano

Ból dupeczki widzę... dobrze Ci napisał, czemu nie pokażesz wcześniejszej części rozmowy?

Jakiej rozmowy? Jak wasze dzieci nam tylko zaspamowały forum robiąc antyreklame :)

@ Kiedy będzie działać forum?

Opublikowano

Co z rosami? Dropią max wartości?

Tak, roski max wartości. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...