Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może strasznie jęcze ale... wydaje mi się że x% graczy nawet do 1/6 którzy wejdą na serwer wyjdą z powodu nowego wyglądu miast.

Dodajcie ankietę teraz skoro siedzi tutaj 400 użytkowników i poznajcie zdanie większości bo ten pomysł może okazać się dużą kupą.

The past has gone

Opublikowano

Może strasznie jęcze ale... wydaje mi się że x% graczy nawet do 1/6 którzy wejdą na serwer wyjdą z powodu nowego wyglądu miast.

Dodajcie ankietę teraz skoro siedzi tutaj 400 użytkowników i poznajcie zdanie większości bo ten pomysł może okazać się dużą kupą.

Odchodzić z powodu nowego wyglądu miast? Zmień dilera, rozumiem powód źle dobranego expa czy dropu, ale wygląd miast?  xD

qolJA1e.png

Opublikowano

Odchodzić z powodu nowego wyglądu miast? Zmień dilera, rozumiem powód źle dobranego expa czy dropu, ale wygląd miast?  xD

Właśnie gadam z kilkoma ludźmi i to trochę zniechęca, że nie będzie już tego klimatu. To już nie to samo... ale zobaczymy, może się sprawdzi.

To tylko moje teorie, przecież ja nic nie wiem, gram w metka tylko 8 lat...

The past has gone

Opublikowano

Sielu daj lepsze strzały. Na PL można poprawić Archer mając lepsze strzały po np 30dmg, a tu 0? Chcesz żeby ktoś się męczył w expie i przegrywal w pvp? Pomyśl nad tym.

9YbAX2Z.png

Opublikowano

wvdhfs.jpg

Jeżeli ktoś ma ten problem proszę sie nie przejmować.

20 minut przed startem będzie aktywny patcher którego trzeba będzie uruchomić. 

3_1.png

Opublikowano

Nie spodziewałem się takiego zainteresowania serwerem, 527 użytkowników na prezce, bedzie masakra. Szukam ludzi do wspólnej gry. Pw. 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Nie mogę się doczekać ;oo !

A co do Gildii, pewnie będę zakładać więc zapraszam :D

86765457725017491483.png

Mayumii | Sheyra | Szamanka Shinsoo 

Mayumi | Nayumi eNs Ninja Shinsoo

Opublikowano

514 użytkowników czyta ten temat

WTF...Bijecie rekordy...Jak z samego mpc bedzie 500 osób...Z*********e sie zapowiada...Btw Dobrze ogarnięty client...Przynajmniej nie będzie wh itp.

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że te postacie max lvl znikną z topki oraz nie będzie faworyzowania kumpli administracji ;)

Profesjonalna administracja, czyli taka jak się ta wydaje tak nie robi, więc myślę, że nie ma jakiegoś większego problemu.

Co do servera to wydaje się zayebisty i z chęcią siądę na parę godzinek. Oczywiście client już pobrany. 

Czekam na start <3

Opublikowano

2x Up , w niektórych prezentacjach było wiecej.. :D

Bardzo mozliwe ,ze wbiję na server bo wydaję się nawet ,nawet. 
Aby tylko nie było problemów na starcie ! :)
Powodzenia. :P

Kiedy rejestracj On ? :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Widzę że "Mayumii" się udziela :3 rób gildię, rób. Chętnie dołączę ;)

Boshe, ile osób na prezce. Tego się nie spodziewałem. Ile osób musi osób grać żebym był zadowolony? min. 400-500 :3 ale widząc posty chyba nie ma się o co martwić...

Zobaczy się jak to wyjdzie w praniu xD 

Opublikowano

Profesjonalna administracja, czyli taka jak się ta wydaje tak nie robi, więc myślę, że nie ma jakiegoś większego problemu.

Co do servera to wydaje się zayebisty i z chęcią siądę na parę godzinek. Oczywiście client już pobrany. 

Czekam na start <3

GordOnix kilka lat temu ładnie wylizał dupcię adminom na pewnym serwerze i miał priv-eventy i inne takie tam :)

Cóż, tak jak mówiłem mam nadzieję, że tu takie rzeczy nie będą miały miejsca. Czekam z niecierpliwością na start, powodzenia życzę administracji :)

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Mam kilka pytań:
1. Czy będzie zwiększany lvl do 250?
2. Czy będziecie dodawać więcej zbroi, mieczy
3. Czy to nie jest kolejny noobowski serwer że pisze easy, a jest med/hard czyli że przy 120 leci 3% z pd za największego spota  -.-??

sygnatura2.png

Opublikowano

Z czego jestem bardzo zadowolony?  hosting <3. Co prawda tylko 500MB do pobrania (no dla niektórych to aż) ale miło wiedzieć 1,3MB/s i 10 minut do końca. Zawsze na 90% serwerów miałem 100kb/s max 250 (coś koło tego) i musiałem czekać 2h :( a czasami jeszcze po tych 2h wyskakiwał błąd że przeglądarka zablokowała plik :( 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...