Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te bony 1-5 to maxymalne wartości i czy są 6/7?

Kostiumy , fryzy , mounty dostępne w grze czy tylko w IS?

Kupony sm tylko z is do handlu nimi w grze czy jest jakiś mini procent na jakimś bossie?

Brylki ? czy jakaś waluta ? bo nie widziałem w prezce zabardzo

Z czego robi się te bronie exp z truciaka i tp na 75 czy się gdzieś dropi i gdzie zdobędę trute ?

Bronie 65 potem do pvp bez sr/um?

1 - 1-5 wchodzą  max a 6/7 nie ma serwerze. 

2 - Niektóre kostiumy, fryzy i mounty dropią z Rajdów a te lepsze i na dłuższy czas są dostępne w is. 

3 - Na starcie kuponów nie będzie, zostaną dodane w późniejszym czasie.

4 - Yangów dropi mało, by na serwerze nie było XXX bryłek jeżeli zdobędziesz 100kk będziesz kux ;) oczywiście drop yang jest dopasowany do cen ulepszeń i przedmiotów u handlarzy. 

5 - Truta dropi na WW i potem przerabiamy na trutę V2 która dodaje więcej na potwory. 

xD 

Opublikowano

Czy to takie trudne pytanie, "Kiedy forum?" dla założyciela tego serwera? Zapytałem ja + kilka innych osób, odpowiedziałeś innym, ale na to pytanie unikasz odpowiedzi, albo jej nie znasz, więc jak to w końcu jest? Serwer ma funkcjonować bez forum? Żart?

ZjaranaPanda

Opublikowano

Okej, mam jeszcze jedno pytanie, bo widzę zwój powrotu statusu u handlarki. Jest ograniczenie co do lvl? Do którego można cofać umiejętności? Czy odpowiada on tylko za statystyki, a umiejętności pozostają bez zmian?

ZjaranaPanda

Opublikowano

Czy to takie trudne pytanie, "Kiedy forum?" dla założyciela tego serwera? Zapytałem ja + kilka innych osób, odpowiedziałeś innym, ale na to pytanie unikasz odpowiedzi, albo jej nie znasz, więc jak to w końcu jest? Serwer ma funkcjonować bez forum? Żart?

Jak Forum zostanie wykończone to zostanie ono udostępnione Wam i będziecie mogli z niego korzystać, w tej chwili czekamy na True aż da nam "kodzik" do IPB. 

Okej, mam jeszcze jedno pytanie, bo widzę zwój powrotu statusu u handlarki. Jest ograniczenie co do lvl? Do którego można cofać umiejętności? Czy odpowiada on tylko za statystyki, a umiejętności pozostają bez zmian?

Ten zwój usuwa tylko status a nie skile ;) 

Ja jak włączam patchera jest 0 reakcji.

Patcher zostanie włączony przy starcie serwera. 

xD 

Opublikowano

Jak Forum zostanie wykończone to zostanie ono udostępnione Wam i będziecie mogli z niego korzystać, w tej chwili czekamy na True aż da nam "kodzik" do IPB. 

Ten zwój usuwa tylko status a nie skile ;)

Patcher zostanie włączony przy starcie serwa.

a w is zwój z um ta ? ... dobrze że zagram sobie tutaj mentalem bo Z*******E bronie :) balans jest tak ?

Opublikowano

1 - 1-5 wchodzą  max a 6/7 nie ma serwerze. 

2 - Niektóre kostiumy, fryzy i mounty dropią z Rajdów a te lepsze i na dłuższy czas są dostępne w is. 

3 - Na starcie kuponów nie będzie, zostaną dodane w późniejszym czasie.

4 - Yangów dropi mało, by na serwerze nie było XXX bryłek jeżeli zdobędziesz 100kk będziesz kux ;) oczywiście drop yang jest dopasowany do cen ulepszeń i przedmiotów u handlarzy. 

5 - Truta dropi na WW i potem przerabiamy na trutę V2 która dodaje więcej na potwory. 

To kostiumy są na czas ? jak tak to WIELKI MINUS dla serwera 

Opublikowano

Ile bedzie do pobrania na starcie ? Neta zajebistego nie mam i sie boje ze godzine bedzie pobierac XDDD Klasy wyrownane ? Ugram coś BM lub Healerem ? 

Opublikowano

a w is zwój z um ta ? ... dobrze że zagram sobie tutaj mentalem bo Z*******E bronie :) balans jest tak ?

W is nie ma żadnego zwoju, jest tylko ten u npc co usuwa status. Balans jest. 

To kostiumy są na czas ? jak tak to WIELKI MINUS dla serwera 

Był wybór dodania kostiumów na stałe ale drogo lub bardzo tanio a na miech, postanowiliśmy za damy na miech za małą cenę ;) serwer musi się utrzymać. 

xD 

Opublikowano

gordon na majku papapa xdd

Nie sądziłem, że aż tak daleko zajedziesz, gratulacje. 

Serwer jak najbardziej polecam, True solidna firma, stabilnie i ogólnie. Sielu ogarnia, ale ostatnie jego serwery na początku elegancko, później coś się wypalił. Mam nadzieję, że tutaj się postarasz i tak szybko się nie wypalisz. xD

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

To jakie bony maja te co mozna dropnac a te z is ? z is 300% lepsze ? czy jeszcze gorzej ?

Te w is dodają nam 6k hp i 15 na ludzi a te z dropu 2k hp i 5 na ludzi ;) 

gordon na majku papapa xdd

Nie sądziłem, że aż tak daleko zajedziesz, gratulacje. 

Serwer jak najbardziej polecam, True solidna firma, stabilnie i ogólnie. Sielu ogarnia, ale ostatnie jego serwery na początku elegancko, później coś się wypalił. Mam nadzieję, że tutaj się postarasz i tak szybko się nie wypalisz. xD

Nie jestem w teamie, jedynie pomagam sielowi ogarnąć serwer. 

Kiedy forum? Jak wypada Archer w stosunku do Daggera w pvp? Pytam, bo zapewne coś balansowaliście.

Jak bd gotowe to zostanie dodane a klasy są wyrównane. 

xD 

Opublikowano

Wejdę zobaczę co i jak. Ale znając Siela i Azooma, pewno server bomba.

Tylko pewno będzie fajnie dwa miesiące,i ludzie odejdą.. Jak to na wcześniejszych serverach było. No nic. 

Polecam. :)

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Być może przeoczyłem, dlatego proszę o odpowiedź: Czy zwiększenie ataku oraz leczenie u healera jest naprawione ( czy podwyższyliście ich wartość)? Znając Siela to jest to zrobione, ale wolę zapytać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...