Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie możliwość włączania / wyłączania ochronki dla bm'a, tak jak wp ma czarowane ostrze? Wiadomo, że expienie BM nie jest łatwe, szczególnie początki, kiedy trzeba umieć nim expić. A gdy się padnie trzeba czekać aż się załaduje ochronka co jeszcze bardziej utrudnia expienie.

//

Z tego co pamiętam, dropi szkatułka Moyes.

nie trzeba czekać.

są skille toggle. 

3_1.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sielu - te szkatułki serwerowe są czy nie bo wole to od admina uslyszec :D ?

Tak są i dropią z każdego potwora. 

3_1.png

Opublikowano

Sciagnalem clienta, oczekuje na reje i server on :) , mam nadzieje ze server bedzie sie trzymac i administracja nie dopusci do tego by bugi ogarnely serverem.

CODEXION @ Jinno <3

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

nie wierze, ze bedzie 1k online na serwerze sielusa

#aw, kiedy start

Pisze jak byk w tytule tematu. 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

To jest tak reklama za gruby hajs? Czy może ZabQ?

https://www.youtube.com/watch?v=_GXhyJ54_6k

Ale nie w tym rzecz. Kolejny serwer Siela, Metinek.eu, Amerion. Tutaj będzie tak samo. Serwery robisz świetne to prawda ale gdyby frekwencja była tak dobra ;(

No cóż, poczekajmy do jutra.

nie wierze, ze bedzie 1k online na serwerze sielusa

#aw, kiedy s tart

Reklama u: Bonus BGCR3SPecT ( seria ) DeeJayPallaside ( seria ) TreamProduction( seria)  i u innych mniejszych youtuberach. 

Opublikowano

Przetestowałbym ten serwer ale nie mogę, patcher nie działa, a klient się nawet nie odpala  :D antivirusa nie bedę wyłączał bo nie po to go mam, tak samo z zaporą  :D wszystko  inne działa jak należy więc podziękuję już teraz za grę tutaj  xD

Opublikowano

Przetestowałbym ten serwer ale nie mogę, patcher nie działa, a klient się nawet nie odpala  :D antivirusa nie bedę wyłączał bo nie po to go mam, tak samo z zaporą  :D wszystko  inne działa jak należy więc podziękuję już teraz za grę tutaj  xD

Drogi kolego, czy ktoś ci każe abyś wyłączył antywira? Nie sądzę.

Jak ci nie uruchamia wystarczy napisać i się naprawi..

3_1.png

Opublikowano

Widzisz poczytałem trochę ten temat i byli tacy co to proponowali, poczytaj sobie może zauważysz  :D i co ma się niby naprawić ? klient waży 562 MB mało o wiele za mało, więc na jaką chusteczkę dajesz do ściągnięcia klienta niepełnego ? trwają beta testy powiadasz ? czas na beta był wcześniej młody człowieku, jeśli wy teraz testujecie przed oficjalnym startem to gratuluję  xD nic tu po mnie  :D

Opublikowano

Jak możesz wejdź na ts, bo też mam pewien problem z clientem.

Szybka reakcja, dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Widzisz poczytałem trochę ten temat i byli tacy co to proponowali, poczytaj sobie może zauważysz  :D i co ma się niby naprawić ? klient waży 562 MB mało o wiele za mało, więc na jaką chusteczkę dajesz do ściągnięcia klienta niepełnego ? trwają beta testy powiadasz ? czas na beta był wcześniej młody człowieku, jeśli wy teraz testujecie przed oficjalnym startem to gratuluję  xD nic tu po mnie  :D

Bo ma tyle ważyć? A co chcesz 2gb z czego 1,5 to coś z czego klient nawet nie korzysta?

dobra nie ma sensu z tobą dyskutować, ty wiesz lepiej :P

3_1.png

Opublikowano

Serwer fajnie się prezentuje, mino że nie odpowiadają mi zbroje ponieważ są one na 3/4 serwer-ach. Zagram i zobaczę ile ludzi co i jak.

Kiedy będzie forum? 

Opublikowano

@Sielu

To mozna teraz przetestować serwer?

Czy tylko wybrani moga ? 

Beta jest zamknięta i testują go te osoby które zapisały się na betę na początku. Poza tym przetestowaliśmy już wszystko, teraz Azoom z Sielem ostro pracują i all naprawiają oraz dopracowują. 

Serwer fajnie się prezentuje, mino że nie odpowiadają mi zbroje ponieważ są one na 3/4 serwer-ach. Zagram i zobaczę ile ludzi co i jak.

Kiedy będzie forum? 

Aż ciastek ruszy dupsko, możliwe że dziś, możliwe że jutro. Zobaczymy ;d 

Start o 18 , zapraszam wszystkich ! 

xD 

Opublikowano

Te bony 1-5 to maxymalne wartości i czy są 6/7?

Kostiumy , fryzy , mounty dostępne w grze czy tylko w IS?

Kupony sm tylko z is do handlu nimi w grze czy jest jakiś mini procent na jakimś bossie?

Brylki ? czy jakaś waluta ? bo nie widziałem w prezce zabardzo

Z czego robi się te bronie exp z truciaka i tp na 75 czy się gdzieś dropi i gdzie zdobędę trute ?

Bronie 65 potem do pvp bez sr/um?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...