Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie warto grać wbudowany bs

I przez to nie będziesz grał? rly?  o.O

Czy ulepszacze będą w is? ( jakoś nie za drogo, nie za tanio xD )

Czy healer będzie ogarniał w pvp? czy będzie lamił jak zawsze, leczenie jest ''podrasowane''? albo atak?

Opublikowano

to jest  + bo i tak wiekszosc mialaby "nielegalnego " wtedy.

po 2. wiele serwerow ma go wbudowanego.. :)

to nie 2011 r.

ps. i co ta beta będzie otwarta dla wszystkich?

Opublikowano

my stawiamy na to aby każdy miał równe szanse.

w tym przypadku gracze którzy by potrafili wgrać bs`a by go mieli.

a co z graczami którzy by nie potrafili? 

3_1.png

Opublikowano

czyżby Dreikon s2? 

Ile postoi ? reklama jest? 

Jakbyś czytał prezentację i wiedział kim jest True, to byś wiedział..że reklama jest OGROMNA. 

ile postoi? raczej ile Ty będziesz grał. 

Nie, to nie dreikon. Bardziej taki metinek s2. 

Opublikowano

Jakbyś czytał prezentację i wiedział kim jest True, to byś wiedział..że reklama jest OGROMNA. 

ile postoi? raczej ile Ty będziesz grał. 

Nie, to nie dreikon. Bardziej taki metinek s2. 

wiem kim jest  true , bardziej mi chodziło jakich youtuberów mają załatwionych ...

True miał byc sponsorem na wielu serverach co sie zapowiadały bardzo dobrze a  godzine po starcie padały :D

Może wpadne po starcie ;d

Opublikowano

wiem kim jest  true , bardziej mi chodziło jakich youtuberów mają załatwionych ...

True miał byc sponsorem na wielu serverach co sie zapowiadały bardzo dobrze a  godzine po starcie padały :D

Reklama: u BonusBGCR3SPecT ( seria ) DeeJayPallaside ( seria ) TreamProduction( seria)  i innych mniejszych YT typu pseudo żabki czy coś. 

Do końca nwm, czy jeszcze nie u kogoś ''większego'' xD

Opublikowano

tak się składa że serwery Siela nie padaja.. tylko po prostu malo osob gra, mala reklama była.

Opublikowano

Bonus hahaha. Lecimy tutaj.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

wszystko super, w końcu ktoś dodał hwangi, są mega. 

jedyne co mi się nie podoba to wachlarze u szamana, ale zobaczymy jak to wygląda w praktyce.  B)

jak z levelem i eq? wszystko jest dopasowane? bo szukałem jakiegoś typowego easy i mam nadzieje że nie trzeba będzie miesiącami dropić ulepki.

bronie 75 skąd?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

wszystko super, w końcu ktoś dodał hwangi, są mega. 

jedyne co mi się nie podoba to wachlarze u szamana, ale zobaczymy jak to wygląda w praktyce.  B)

jak z levelem i eq? wszystko jest dopasowane? bo szukałem jakiegoś typowego easy i mam nadzieje że nie trzeba będzie miesiącami dropić ulepki.

bronie 75 skąd?

Bronie 75 z WW.

Opublikowano

zawsze mozesz lecieć ręcznie, bana za to nie dostaniesz xD

co do serwera to się okaże jutro jak to będzie. Mam nadzieje,że będzie więcej ludzi niz na wcześniejszych serwerach ;p 

Edit: Janusz kazał was ucałować.

2ag6arq.png

Opublikowano

Napiszę tak, jeżeli masz Sielu tak słomiany zapał jak na wcześniejszych odsłonach i nie będzie Ci się chciało nic robić bo na serwerze będzie grało 300 osób to nie mogę polecić.

Znam Cię w prawdzie nie wiele, pomagałem przy dwóch wcześniejszych serwerach i po kilku tygodniach nie dało się z Tobą skontaktować, GMowie odeszli bo zaniedbałeś serwer.

Albo szkoła albo zarobek, jeżeli nie możesz pogodzić tych dwóch rzeczy to lipa.

Od strony technicznej polecam, mam tylko nadzieje że to będzie chwilę stało, nie jak Ameri*n i Metin*k nad którymi nie chciało Ci się pracować ze względu na graczy.

A więc tak, Power i GOLDIE pozdrawiają serdecznie, może zawitamy, powodzenia :)

PS: Siema SłodkiGrzech, Janusza pozdrów.

PS2: Reklama leży, jeżeli zatrudnicie youtubera który ma 1k subow - to nie jest reklama.

EOvDRHF.png

Opublikowano

Sielu, ponawiam pytanie, w zapowiedzi pisałeś o open becie do startu serwera, co z tym?

Beta jest zamknięta,  Sielu wybrał parę osób które go w tej chwili testują. 

xD 

Opublikowano

A więc tak, Power i GOLDIE pozdrawiają serdecznie, może zawitamy, powodzenia :)

zgodzę się z Tobą co pisaleś wyżej, ale jeżeli power wbije na serwer, to nie ma po co grać, zaś top 1 [nolife 24h] ...

Opublikowano

Widze reklama bardzo duza jezeli jutro startuje server a w prezentacji siedzi 100 os  wiec napewno zawitam. :)

Skad truta?

Truta z WW. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...