Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żaden patcher mi sie nie odpalał. Od razu okno logowania mi sie pojawia 

Po kliknięciu patchera ładuja Ci sie pliki i metek otwiera okno.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zobacz co wczesniej napisalem!!

Ci co serwer stawiaja nie wiedza o co chodzi;]

bledy mam ale odpala po latce nawet nie ruszy

Stary, wszystkim działa tylko nie Tobie, więc ch*j wie jak Ci pomóc ;3 Albo coś źle robisz, albo jesteś zbyt głupi, żeby to zrobić, proste.

Opublikowano

też tak sądzę :D zresztą co mnie tam to obchodzi.. ja bym tyle nie wydał, nie ważne jakby był dobry serw :D

Opublikowano

80% komentarzy to czysty spam. "Czester" to już chyba nic innego poza nabijaniem postów i spamem nie widzi. Dajcie im troszkę wytchnienia. Serwer i tak pewnie wystartuję. Co to za różnica czy 1-2h wcześniej czy później. 

Opublikowano

Każdy serwer w dzisiejszych czasach ma problemy na starcie z ddosami więc nie napinajcie się, przy zainteresowaniu 200 osób serwerem lecą ddosy które cięzko ogarnąć a co dopiero przy takim zainteresowaniu jak tutaj jest. Trzeba czekać i tyle. Z czasem to minie.

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

940 uzytkownikow oglada ten temat hehe chyba bedzie hit roku :D

Ataki sa czy co bo stronka nie dziala?

nie będzie hitem.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Co kto lubi ^^ jak ktoś ma itp. żaden problem ;) wolałbym dać 40-50 zł więcej, poczekać trochę i kupić Wiedźmina 3 haha

Według TS serwer,strona itp. ma działać lada chwila. Wytrzymajcie xD

Opublikowano

Stary, wszystkim działa tylko nie Tobie, więc ch*j wie jak Ci pomóc ;3 Albo coś źle robisz, albo jesteś zbyt głupi, żeby to zrobić, proste.

nie bede z Toba polonizowal i sie klocil bo to mija sie z celem,

pytalam tylko o rozwiazanie, bo po raz 1 mam taki problem

Opublikowano

Chwila, chwila...

Po pierwsze przypominam, że w dziale obowiązuje kultura.

Po drugie nie spamujemy postami "kiedy ta strona będzie?", "nigdy jej nie naprawią", "60 zł na IS chce wydać" - jak będzie strona to będzie, jak będzie to się zarejestrujesz i jak będziesz chciał to sobie kupisz itemki z IS'u za 60 zł.

Nie chcemy tu stawiać warnów za byle co, więc błagam Was ogarnijcie się trochę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...