Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

True i Azoom to naprawdę obrotne osoby, tylko dlaczego wzięły Kongo do tak ważnej rzeczy jaką jest strona, nie popisał się już raz przy Visterii z tego co widziałem i słyszałem.

Ja tam czekam spokojnie i życzę powodzenia, bo serwer naprawdę się fajnie zapowiada.

Lepiej dać więcej True a być pewnym pieniędzy, które się wydało.

Głupoty gadasz , Kongo to bardzo dobry "koder" po prostu Azoom i True nic nie umieją. Ja z Kongiem współpracowałem tysiące razy i złego słowa powiedzieć o nim nie mogę.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostrzegłem twój niski poziom inteligencji :)

ps. Kto w administracji oprócz True, Azooma i Siela ? 

Cycu , mortyriusz s1/s2

Opublikowano

Beta testy przed oficjalnym startem, strona robiona przez profesjonalistę od siedmiu boleści, ponoć ogarnięta administracja ? a ptaszki ćwierkają że to dzisiaj nie ruszy  :D

Opublikowano

Naprawde? nie zauważyłbym jakbyś tego nie napisał..

Poczekajcie chwile jest problem ze strona i trzeba naprawic  a na taki server warto poczekać. :P

kupe wiesz czy trzeba coś naprawić i ile trzeba czekać , ja informuję tylko pozostałych uzytkownikow forum o obecnym stanie strony :)

drogi panie redaktorze metin2 jesli ma pan skrzywienie w mózgu lub coś podobnego proszę się tym nie chwalić lub postarać się o przyjęcie do szpitala , a może ktoś z rodziny pomoże?

Pozdrawiam

Opublikowano

Głupoty gadasz , Kongo to bardzo dobry "koder" po prostu Azoom i True nic nie umieją. Ja z Kongiem współpracowałem tysiące razy i złego słowa powiedzieć o nim nie mogę.

Wypowiadam się na podstawie wypowiedzi, którą usłyszałem 10 razy z 10 minut temu o Kongo - czyli że jego idiotyczny błąd, wszystko z ich strony jest zrobione w 100%.

Opublikowano

True i Azoom to naprawdę obrotne osoby, tylko dlaczego wzięły Kongo do tak ważnej rzeczy jaką jest strona, nie popisał się już raz przy Visterii z tego co widziałem i słyszałem.

Ja tam czekam spokojnie i życzę powodzenia, bo serwer naprawdę się fajnie zapowiada.

Lepiej dać więcej True a być pewnym pieniędzy, które się wydało.

Akurat kongo nic tutaj nie zawinił, lepszego w tym fachu na tym forum nie ma z pewnoscia.

Po prostu po raz kolejny True pokazał jaki z niego sponsor, szkoda mi Siela, dobry chłop a sie marnuje.

'''harnas wypierdalaj na swoj serwer za 3... 2... 1... " bo przeciez nie mam prawa nigdzie nic sie udzielac

Opublikowano

Ciągle mam błąd LOG (to co na górze napisałem sielu)

Pomoże ktoś do cholery ?!

Bawię się z tym błędem od 17.30 ile można ?!

Dam dużo + za pomoc LICZĘ NA WAS !  :)

Opublikowano

kupe wiesz czy trzeba coś naprawić i ile trzeba czekać , ja informuję tylko pozostałych uzytkownikow forum o obecnym stanie strony :)

drogi panie redaktorze metin2 jesli ma pan skrzywienie w mózgu lub coś podobnego proszę się tym nie chwalić lub postarać się o przyjęcie do szpitala , a może ktoś z rodziny pomoże?

Pozdrawiam

Przecież każdy użytkownik zainteresowany grą na serverze wchodzi na strone i widzi co na niej pisze? ... -.-

Opublikowano

Ciągle mam błąd LOG (to co na górze napisałem sielu)

Pomoże ktoś do cholery ?!

Bawię się z tym błędem od 17.30 ile można ?!

Dam dużo + za pomoc LICZĘ NA WAS !  :)

Jezeli macie błąd log z permission danied tzn brak dostepu do uruchomienia, spróbuj odpalić ten plik z uprawnieniami administratora, a nastepnie odpalic lunchera.

Opublikowano

Akurat kongo nic tutaj nie zawinił, lepszego w tym fachu na tym forum nie ma z pewnoscia.

Po prostu po raz kolejny True pokazał jaki z niego sponsor, szkoda mi Siela, dobry chłop a sie marnuje.

'''harnas wypierdalaj na swoj serwer za 3... 2... 1... " bo przeciez nie mam prawa nigdzie nic sie udzielac

Zawinił czy nie zawinił, strona leży a serwer stoi, więc wina leży po stronie osoby która zajmuje się budową i administracją strony.

Opublikowano

Przecież Kongo też uważam że jest to dobrym koderem natomiast tutaj jest mój pierwszy problem z jego osobą przy czym jestem zdziwiony bo tego "błedu" wcześniej nie było a teraz nagle się pojawił lecz liczę że jednak podobała teraz mimo aktualnej sprawy...

My nic nie umiemy-To już było,słaba orginalność :/

Opublikowano

Zawinił czy nie zawinił, strona leży a serwer stoi, więc wina leży po stronie osoby która zajmuje się budową i administracją strony.

Skad pewność, ze serwer stoi i niby czemu strona nie działa teraz akurat, a wczesniej działała bez zarzutów? to nie logiczne. Nie mow ze to przez ataki bo skisne.

@True990

no spoko, jezeli bledy pojawiaja sie znikad to dziwna sprawa troszke, nie? moze glebiej szukajcie w zabezpieczeniach a nie koniecznie w samym kodzie strony

Opublikowano

Ludzie, jeżeli na prawdę chcecie tutaj grać to nie powinien się dla was liczyć dokładny dziień i dokładna godzina. Po prezentacji i zapale administracji widać, że warto zaczeać nawet i te walone 2h na start :)

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

Przecież Kongo też uważam że jest to dobrym koderem natomiast tutaj jest mój pierwszy problem z jego osobą przy czym jestem zdziwiony bo tego "błedu" wcześniej nie było a teraz nagle się pojawił lecz liczę że jednak podobała teraz mimo aktualnej sprawy...

My nic nie umiemy-To już było,słaba orginalność :/

O dzizas, gdzie interpunkcja, gdzie składnia. Po pierwszym przeczytaniu nie idzie tego zrozumieć :)

Opublikowano

Serw zapewne dziś n ie ruszy lipa ... po serwie

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Wypowiadam się na podstawie wypowiedzi, którą usłyszałem 10 razy z 10 minut temu o Kongo - czyli że jego idiotyczny błąd, wszystko z ich strony jest zrobione w 100%.

Słuchaj tych ludzi to w zimie w puszkach po piwie będziesz chodził. #HEJTUJCIE_KONGA_ALE_LIZCIE_DUPE_ARSOBOWI #TAKI_PROZ

Jak nie korzystałeś z usług konga to nie wypowiadaj się o nim na podstawie informacji od osób trzecich , bardzo cię prosze.

Opublikowano

Jezeli macie błąd log z permission danied tzn brak dostepu do uruchomienia, spróbuj odpalić ten plik z uprawnieniami administratora, a nastepnie odpalic lunchera.

Próbuje i nic nie pomaga...

Opublikowano

Skad pewność, ze serwer stoi i niby czemu strona nie działa teraz akurat, a wczesniej działała bez zarzutów? to nie logiczne.

Zapytaj True albo Siela co z serwerem ;) a po drugie wejdź w klienta i serwer jest odpalony. Zresztą głównym problemem jest strona, co do serwera to będziemy oceniać kiedyś tam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...