Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robię wszystko tak jak trzeba i nadal LOG wyskakuje. zaczynam od rozpakowania klienta, wrzucenia tej łatki do niego, rozpakowania jej, wycięcia plików z folderu do ktorego sie wypakowały i podmienienia ich w kliencie głównym. Co robię źle? Dam lajka za pomoc.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co metin robi z ludźmi? Nie dość, że zaraz skoczy przez balkon to jeszcze wyda 60zł na grę  xD

Niech sobie wydaje po to ma kase żeby ją wydać

60zł na gre i co z tego? ludzie wydają na gry po 300 zł i żyją cebulaczku ;)

Opublikowano

Robię wszystko tak jak trzeba i nadal LOG wyskakuje. zaczynam od rozpakowania klienta, wrzucenia tej łatki do niego, rozpakowania jej, wycięcia plików z folderu do ktorego sie wypakowały i podmienienia ich w kliencie głównym. Co robię źle? Dam lajka za pomoc.

mam to samo ale jak wypakuje klienta odpale patchera to działa normalnie ;)

Opublikowano

Polecam wyjść na szluga, wrócic i sie uspokoic bo wam zaraz jelito wyjdzie dołem...

A tak serio to ogarnijcie sie boże nic sie nie stanie jak wystartuje powiedzmy o 19.. kropeczki kropeczki

Opublikowano

WITAJCIE! :)

Serwer zaraz startuje, więc wypada, abyście nie grali sami! 

Serdecznie zapraszam Was do mojej ekipy, która ma już dużo graczy! 

Liczy się czas, który możecie przeznaczyć, mile spędzony czas i dobre chwile!

Masz ochotę do nas dołączyć? Pisz na PW podam Ci TeamSpeaka! :))

Opublikowano

zle robisz to ze wrzucasz ta latke do niego otworz latke i wrzuc tylko zawartosc a nie latke nie moze byc plikow innych tam sprobuj 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

nie wrzucaj calej latki do klienta tylko rozpakuj latke na pulpicie i wklej tylko pliki z latki do klienta 

Opublikowano

zle robisz to ze wrzucasz ta latke do niego otworz latke i wrzuc tylko zawartosc a nie latke nie moze byc plikow innych tam sprobuj 

Wypakować tą łatkę np. na pulpicie, skopiować całą zawartość i wkleić oraz podmienić w cliencie, tak?

Opublikowano

Polecam wyjść na szluga, wrócic i sie uspokoic bo wam zaraz jelito wyjdzie dołem...

A tak serio to ogarnijcie sie boże nic sie nie stanie jak wystartuje powiedzmy o 19.. kropeczki kropeczki

ale ja nie pale ;_;

topic@ wie ktos o ktorej ma byc strona on?

Opublikowano

Co ja robiłem? 

Mam WIN 7. KLIENT > rozpakować > pobrać łatkę > wypakować do folderu z metinem, podmienić pliki > odpalić exe (nie patchera) tylko Moyes. Tak zrobiłem i hasa all 

Opublikowano

Wypakować tą łatkę np. na pulpicie, skopiować całą zawartość i wkleić oraz podmienić w cliencie, tak?

Tak, dokładnie.

Opublikowano

dokladnie tak jak teraz piszesz 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

NIE BĘDZIE SERWERA BO NIE MA STRONY!   A LUDZIE KTÓRZY ZAREJESTROWALI SIĘ WCZEŚNIEJ MAJĄ JUŻ PO 90 LEVELE

sygnatura2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...