Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poda ktoś tsa?

sss

30. Zakaz umieszczania linków do TS3 oraz linków do FB. Linki np. ts.nazwa_serwera.pl również będą usuwane! Za notoryczne poprawianie linku po akcji moderatora(wyiksowaniu xxx) przewidziana jest Kara: 5 pkt.

579571423327107377857.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

poda ktoś tsa?

sss

30. Zakaz umieszczania linków do TS3 oraz linków do FB. Linki np. ts.nazwa_serwera.pl również będą usuwane! Za notoryczne poprawianie linku po akcji moderatora(wyiksowaniu xxx) przewidziana jest Kara: 5 pkt.

Opublikowano

Japier**** No-lif'y już nakurwiają lv a my zapewnie będziemy grać o 22 nie przesadziłem o 23 -.-. Zróbcie coś z tym kur** !!!!!!!!

Nikogo nie ma na serverze-.-

x

Opublikowano

KLIENT --- WYPAKUJ GO--- POBIERZ LATKE-- WYPAKUJ JEJ ZAWARTOSC DO KLIENTA I PODMIEN PLIKI-- ODPAL MOYES (A NIE DO CH UJA PATCHERA )

Działa. Dzieki ;)

erfgreg.png

Opublikowano

poda ktoś tsa?

sss

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Tyle ludzi czeka ze az masakra heheh

Co to serwera mysle ze warto poczekac az wszystko bedzie ok ;p
Ja i tak musze czekac do nocy bo teraz mam slaby transfer i nie pobiore i tak nawet jak by juz dzialal :D

Opublikowano

Może dacie wkońcu patcher który sam pobierze mi pliki...Jak wspomniałem wcześniej mam problem z internetem i pobiera, za chwilę staje i nie chce iść...Proszę o patcher ;cc

Opublikowano

Dziwne, jest coś co przerosło Siela i True. No panowie tego to chyba się nie spodziewaliście.

Powodzenia.

Dziwne, jest coś co przerosło Siela i True. No panowie tego to chyba się nie spodziewaliście.

Powodzenia.

Spokojnie, akurat tym razem to nie nas przerosło bo wszystko od strony zabezpieczeń,strony technicznej SERWERA jest gotowe,tym razem zawiódł nas twórca strony z deczka ale nic już ogarniamy i lecimy z tematem bo na razie all mamy gotowe i właściwie tylko pomagamy graczom na TSie z clientem...My czekamy na efekty z strony kodera i tyle..

Opublikowano

Wchodzić wszyscy na TS! tam 240 osób, tutaj 1001 xD... sss

Opublikowano

Jak komuś nie działa Patcher proszę uruchomić od nowa komputer.

Dodatkowo nie uruchamiamy klienta gdy mam na partycji D folder: ymit work

3_1.png

Opublikowano

Jakie ip ts bo mnie wywaliło a strona off

sss

579571423327107377857.png

Opublikowano

Spokojnie, akurat tym razem to nie nas przerosło bo wszystko od strony zabezpieczeń,strony technicznej SERWERA jest gotowe,tym razem zawiódł nas twórca strony z deczka ale nic już ogarniamy i lecimy z tematem bo na razie all mamy gotowe i właściwie tylko pomagamy graczom na TSie z clientem...My czekamy na efekty z strony kodera i tyle..

mogliście chociaż nas informować bo o godzinie 18;20 nikt nic nie napisał, teraz tez nie, ludzie wiecznie czekać nie będą, a dla tych co czekali chyba też już to z lekka irytujące jest bo co chwile piszecie że ogarniacie ale efektów brak.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

hmm już 1 h ogarniają strone a efektów nie ma. kogo wy bierzecie do administracji ?

Opublikowano

hmm już 1 h ogarniają strone a efektów nie ma. kogo wy bierzecie do administracji ?

Co jak co, ale administracja co tutaj jest, zna się na rzeczy więc może poczekaj jeszcze chwilę a sobie pograsz? Idź sobie coś porób, a nie beczysz że nie możesz mobków już sobie bić, żenada.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

mogliście chociaż nas informować bo o godzinie 18;20 nikt nic nie napisał, teraz tez nie, ludzie wiecznie czekać nie będą, a dla tych co czekali chyba też już to z lekka irytujące jest bo co chwile piszecie że ogarniacie ale efektów brak.

Pisałem ciągle,mówiłem na ts mimo choroby ale "NIC NIKT NIE PISAŁ"

O czym mam informować,pracujemy ciągle a właściwie nie my tylko 2 konkretne osoby i tyle,My-Azoom/Sielu i Ja czekamy tylko na efekty ich pracy a ciągle nadzorujemy ich prace...

Opublikowano

Pisałem ciągle,mówiłem na ts mimo choroby ale "NIC NIKT NIE PISAŁ"

O czym mam informować,pracujemy ciągle a właściwie nie my tylko 2 konkretne osoby i tyle,My-Azoom/Sielu i Ja czekamy tylko na efekty ich pracy a ciągle nadzorujemy ich prace...

tu nie chodzi o ts tylko mpc, wątpię że aktualnie na tsie macie 1000 osób.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Uspokójcie się, kto chce zagrać poczeka, kilkadziesiąt minut w tą czy w tamtą aż takie znaczenie ma dla Was?

Wbijcie na TSa jest luz, wszystko się powoli robi.

Idźcie się wysrać, wykąpać, akurat Arsenal - MU leci, możecie sobie oglądnąć :D

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...