Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl Gramy Tutaj! Start w sobotę o 18:00 [Dedyk] [Easy/Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE BĘDZIE SERWERA BO NIE MA STRONY!   A LUDZIE KTÓRZY ZAREJESTROWALI SIĘ WCZEŚNIEJ MAJĄ JUŻ PO 90 LEVELE

Nie było rejestracji wcześniej.

ljbc.png

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer OFF, Strona OFF.. niektórzy piszą że mają po 90 lvl i że grają.. du** .. ranking będzie jeszcze raz robiony od nowa

Opublikowano

Po wypakowaniu klienta i podmianie plików z łatki na chwilę uruchamia mi się czarne okienko metina po czym znika.  :rolleyes: Na to też macie jakąś radę?

xdnXBJo.png

Opublikowano

NIE BĘDZIE SERWERA BO NIE MA STRONY!   A LUDZIE KTÓRZY ZAREJESTROWALI SIĘ WCZEŚNIEJ MAJĄ JUŻ PO 90 LEVELE

Info z...? no ta! z dupy.  :rolleyes:

Czekamy cierpliwie, a nie.. 

Opublikowano

Jesteś idiotą i wypi&rdalaj z tego tematu ,bo nikomu nie chce sie czytać tego co masz do powiedzenia, poza tym.. gówno wiesz.

// Podeśle ktoś na PW Ts'a? z góry dziękuję.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktos jak pozbyc sie tego "LOG"?

KLIENT --- WYPAKUJ GO--- POBIERZ LATKE-- WYPAKUJ JEJ ZAWARTOSC DO KLIENTA I PODMIEN PLIKI-- ODPAL MOYES (A NIE DO CH UJA PATCHERA )

Opublikowano

co ty za gowno opowiadasz jak reje byla caly czas off wiec jak mogli zrobic konto jezeli nie wiesz nie pierdziel glupot

Opublikowano

hahahhah dobre dobre wez za przeproszeniem się jebn*j porządnie. rejestracja nie działała od rana pacanie 

Opublikowano

WITAJCIE!  :)

Serwer zaraz startuje, więc wypada, abyście nie grali sami! 

Serdecznie zapraszam Was do mojej ekipy, która ma już dużo graczy! 

Liczy się czas, który możecie przeznaczyć, mile spędzony czas i dobre chwile!

Masz ochotę do nas dołączyć? Pisz na PW podam Ci TeamSpeaka!  :))

Opublikowano

Japier**** No-lif'y już nakurwiają lv a my zapewnie będziemy grać o 22 nie przesadziłem o 23 -.-. Zróbcie coś z tym kur** !!!!!!!!

ddz8gi.png

Opublikowano

Tak czytam Was Cebulaczki to ja wraz z moderatorami płaczę z Was.. :O 

Nie to, że spamuje :3 to jest mój drugi post lecz gdy patrzę na tą patologię społeczną która panuję teraz na MPCForum w tym temacie to aż, mnie szlak trafia.

Serwer fajny, zagram !

Opublikowano

Można prosić o IP TS-a? Wiem, że było podawane gdzieś tam wcześniej, ale tu jest taki spam, że znaleźć się nie da. :v

sss

30. Zakaz umieszczania linków do TS3 oraz linków do FB. Linki np. ts.nazwa_serwera.pl również będą usuwane! Za notoryczne poprawianie linku po akcji moderatora(wyiksowaniu xxx) przewidziana jest Kara: 5 pkt.

Opublikowano

Można prosić o IP TS-a? Wiem, że było podawane gdzieś tam wcześniej, ale tu jest taki spam, że znaleźć się nie da. :v

sss

30. Zakaz umieszczania linków do TS3 oraz linków do FB. Linki np. ts.nazwa_serwera.pl również będą usuwane! Za notoryczne poprawianie linku po akcji moderatora(wyiksowaniu xxx) przewidziana jest Kara: 5 pkt.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Japier**** No-lif'y już nakurwiają lv a my zapewnie będziemy grać o 22 nie przesadziłem o 23 -.-. Zróbcie coś z tym kur** !!!!!!!!

O czym ty mówisz chłopie ? Strona nie działa, rejestracja nie działa i to wszystko. Nikogo aktualnie nie ma na serwerze.

Spokojnie - idź zaparz sobie herbatki, albo coś w ten deseń - spokojnie poczekaj i za chwilę będziesz już mógł grać, tak jak masa innych ludzi.

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

poda ktoś tsa?

sss

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...