Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trochę lipnie się gra na początku, nie idzie w ogóle farmić metinów w m2, bo na spotach ziomeczki 35lvl z bojowcami je ciskają. nie wiem jak tutaj w ogóle zdobyć KU, waliłem te metiny to sam syf, a koszt aury to pewnie miliony. serwer mega hard, fajnie by się grało, jakbym od samego startu grał, teraz to za bardzo nie idzie 

fb.com/myrodj

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

trochę lipnie się gra na początku, nie idzie w ogóle farmić metinów w m2, bo na spotach ziomeczki 35lvl z bojowcami je ciskają. nie wiem jak tutaj w ogóle zdobyć KU, waliłem te metiny to sam syf, a koszt aury to pewnie miliony. serwer mega hard, fajnie by się grało, jakbym od samego startu grał, teraz to za bardzo nie idzie 

E tam, mozna zarabiac inaczej niz na metkach, np lowienie. A aura oczywiscie, ze droga, ale przeciez sa tez inne postacie i ku mozna kupowac za 10k :)

ZR_o79.gif

Opublikowano

up@

w srodku grudnia

online kolo 900

wszedzie

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Polskie Gildie w Chunjo które są w pełni aktywne :)

GwardiaPL zaprasza,juz nas troche jest :D

attachicon.gif5433.png

Jak jest wiecej takich ameb, to nie polecam :v

Oj tam, oj tam. Gildia jest bardzo spoko, mili i sympatyczni ludzie. Wyjątek :)

@bijacz1

hm, może i jest to jakiś pomysł, dobić 30lvl i łowić nałogowo. dzięki za podsunięcie idei

Taki serwer. Możesz łowić, może zrobić dropka na zaprzysiężone i dropić ulepki, możesz dropic ulepki w dolinie, na pustyni. Sposobów jest mnóstwo, popatrz po sklepach i sam pomyśl. Fakt jest ciężko, ale to wyróżnia ten serwer. Nie powiesz mi, że nie poczułeś klimatu starego PL'a? :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Co tu sie pozminiało? brak eventu book day,odrobine mniejszy exp..

Wystartował serwer 2? Jest Spolszczenie? Tak na s2 również jest spolszczenie i polska administracja

Od kiedy jest s2? Ile Online? 16 Grudzien, w dzień gra około 2,5k ludu  w nocy 700-1,3k

Gdzie najwiecej polakow? Polaków wszędzie jest sporo polecam chunjo gildia GwardiaPL :)

Opublikowano

Jak mi Questy zrobią po Polsku to zagram :P

Tu się nikt nie pyta kiedy zagrasz kiedy nie, typowy offtop.

Zapraszam do gildii Destiny w jinno, 55 poziom w górę miło jak ktoś używa ts3.

Opublikowano

Powiedzcie mi dlaczego nie da się patchować? W trakcie ściągania pliku "pc" zacina ściąganie i tak w kółko. Już próbowałem na 2 laptopach i na stacjonarnym i cały czas tam samo. Ktoś wie jak to ogarnąć?

Za każdym razem spada transfer i się zatrzymuje. Raz ściągnie 10%, raz 50%, ale za każdym razem przestaje ściągać. Miał ktoś podobnie?

https://zapodaj.net/bd6bf6ea3adc9.jpg.html

https://zapodaj.net/f5619e75fb717.jpg.html

Opublikowano

Siemka, czy ktoś się orientuje czy na serwerze jest opcja zmiany płci? Nie widziałem zwoju w is'ie a bardzo zależałoby mi zmienić płeć heh ;)

Opublikowano

Siemka, czy ktoś się orientuje czy na serwerze jest opcja zmiany płci? Nie widziałem zwoju w is'ie a bardzo zależałoby mi zmienić płeć heh ;)

Słabo patrzyłeś, jak widać jest.

7f97f16382119c0e6bad568d0b9b964c.png

Opublikowano

@Pascal.

co racja to racja. serwer, na którym trzeba trochę pomyśleć a nie expić all day long i mieć wszystko na gotowe. serwer na pewno dobry dla ludzi, którzy chcą wrócić do czasów świetności metina. czas na dropienie ulepek  :yay:

/ może ktoś podpowiedzieć po ile stoją kawałki klejnotu na s2? 

fb.com/myrodj

Opublikowano

Słabo patrzyłeś, jak widać jest.

7f97f16382119c0e6bad568d0b9b964c.png

Musiałem przeoczyć, punkt dla Ciebie :) Dziękuje!

Opublikowano

2zxw8za.jpg

Nocne łowienie polecam GwardiaPL :)

Jeszcze raz polecam serwer!

@Mesejasz 

Kiedy mi oddasz yangi cwaniaczku? :p

Opublikowano

mam Christmas Present ale nikt sie nie chce wymienić. czy jak wymienie się z moim multikontem (buffek powiedzmy) to bede mogl drop przelozyc? czy jest bound? i w ogole cos dobrego z tego leci?

//ok jednak po dwóch dniach znalazlem kogoś. kd ninja +3. dropi coś ciekawszego z tego?

fb.com/myrodj

Opublikowano

Chciałem się jeszcze dowiedzieć jak tam z cenami? 20kk to duzo czy mało? Chciałbym wyexpić daggera  do 54lvl i na nim zostać zeby zrobićskille, czy za tyle kupie eq aby to zrobic?

imetin_logo.png

Opublikowano

Chciałem się jeszcze dowiedzieć jak tam z cenami? 20kk to duzo czy mało? Chciałbym wyexpić daggera  do 54lvl i na nim zostać zeby zrobićskille, czy za tyle kupie eq aby to zrobic?

Ebo +9 kosztuje w granicach 13-15kk czyste. FMS/RIB +9 do mixu tak samo. Kupon na 100 dc to 19-22kk. Jedna zmianka kosztuje 1kk. Biała perła kosztuje 2kk. Sam sobie odpowiedz na pytanie.

Opublikowano

pogralem wiecej i szczerze powiem, ze nie ma takiego drugiego serwera. jest ciezko ale sposobow na zarobek jest bardzo duzo, drop ulepek, lowienie, bossy itd. jesli ktos ma ochote na harda na wiele godzin to WoM2 to dobry wybor.

fb.com/myrodj

Opublikowano

Chce wrócić do WOM'a, ale na moje stare konto na serwerze SOL i tu pytanie czy są jeszcze jakieś ogarnięte Polskie gildie, z którymi da się pogadać itd.?! czy wszystko poszło na ten nowy serwer?

Opublikowano

Chce wrócić do WOM'a, ale na moje stare konto na serwerze SOL i tu pytanie czy są jeszcze jakieś ogarnięte Polskie gildie, z którymi da się pogadać itd.?! czy wszystko poszło na ten nowy serwer?

Furious z Shinso chyba jedyna Polska gildia do której warto dojść i nawet mają ekipe na Earth ;d

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...