Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zacząłem dzisiaj z ciekawości grę na drugim serwerze. dowiedziałem się na czacie, że nie ma eventów z KU i zrobienie skilli na G jest drogie i męczące (wiadomo, że chodzi o klase body/wp)

ktoś może podpowiedzieć jak to wygląda? czy może lepiej zagrać sobie na s1, ale ten podobno easy?

#edit

i czym do cholery są takie kolumny postaci???

4ba047222b6f7ca95447270a0e8304c7.jpg

fb.com/myrodj

Opublikowano

zacząłem dzisiaj z ciekawości grę na drugim serwerze. dowiedziałem się na czacie, że nie ma eventów z KU i zrobienie skilli na G jest drogie i męczące (wiadomo, że chodzi o klase body/wp)

ktoś może podpowiedzieć jak to wygląda? czy może lepiej zagrać sobie na s1, ale ten podobno easy?

#edit

i czym do cholery są takie kolumny postaci???

4ba047222b6f7ca95447270a0e8304c7.jpg

Taka uroda hardów, dodatkowo ludzi na metkach jest od groma ciężko cokolwiek ubić w godzinach po południowych w nocy również ludzie latają ogólnie ogromna rywalizacja, co do s1 nie powiedziałbym, że jest to easy też trzeba przysiąść i pograć żeby cokolwiek osiągnąć, pisali tam parę stron wstecz, że raty różnią się o 20% czy tam 50 +/-

Opublikowano

Właśnie zacząłem grę na serwerze Luna. Świetna sprawa, brakowało mi tego klimatu. Gram sam i bez IS, może pomógłby ktoś troszkę na starcie? Gram w królestwie Chunjo :)

Opublikowano

Właśnie zacząłem grę na serwerze Luna. Świetna sprawa, brakowało mi tego klimatu. Gram sam i bez IS, może pomógłby ktoś troszkę na starcie? Gram w królestwie Chunjo :)

Ja pomogę, dobrą radą. Z mini bossów w m1 lecą skrzynki a z nich zielone dodanie i zmianka

Opublikowano

a czy na tym pierwszym serwerze są eventy książkowe?

tak, nadal są. 

U soon raz w miesiącu. 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Przez przypadek przy rejestracji podałem e-mail który nie istnieje i nie potrafie teraz zweryfikowac konta, a już troche pograłem. Moge cos zrobic?

Opublikowano

Przez przypadek przy rejestracji podałem e-mail który nie istnieje i nie potrafie teraz zweryfikowac konta, a już troche pograłem. Moge cos zrobic?

Podałeś coś w stylu [email protected], czy [email protected]? Jak to drugie to załóż konto, jeśli opcja pierwsza to spróbuj napisać na support, tak to zostaje tylko nowe konto.

tenor.gif

Opublikowano

Zamiast wp.pl napisałem onet.pl :/

To załóż taki sam email jaki podałeś przy rejestracji i będzie śmigać.

Z*********e, dzieki wielkie. Kiedyś już miałem podobny problem i to nie przeszło, a tutaj no problem. :)

Opublikowano

Odezwij sié do kogos z GwardiiPL :)

POZER :D

Opublikowano

Wow ale super prezentacja serwer wygląda mega aż chce sie grać .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

jest jakaś Polska gildia na s2 w shinsoo?

Jest, pisz do NAPOMPOWANY z tego co pamiętam.

Już nie tworzę gildii, doszliśmy do Method.

Pozdrawiam :D xkzeos3.png

Nie pomagam przy ściąganiu/konfigurowaniu botów/cheatów do League of Legends gdyż ich nie używam.

Ziomeczki pamiętajcie o opcji Lubię to! to naprawdę motywuję.

Opublikowano

a ta gildia się rozpadła, czy może ktoś przejął władze? @Kłoczek

najlepsi przeszliśmy do Method a reszta gildii i tak nie współgrała więc nie wiem :)

Nie pomagam przy ściąganiu/konfigurowaniu botów/cheatów do League of Legends gdyż ich nie używam.

Ziomeczki pamiętajcie o opcji Lubię to! to naprawdę motywuję.

Opublikowano

Grałem na s1, chciałbym zagrać na s2 ale czy są jakieś gildie z którymi mógłbym siedzieć i gadać? Gra samemu szybko mnie nudzi  :s

Gildii jest mnóstwo. Tylko nie bądź jak Kłoczek i nie wybieraj najgorszej z najgorszych :)

Opublikowano

Grałem na s1, chciałbym zagrać na s2 ale czy są jakieś gildie z którymi mógłbym siedzieć i gadać? Gra samemu szybko mnie nudzi  :s

Posiadam polską gildię w jinno, co dzień siedzimy na ts3 a ekipa nie najgorsza. Zależy gdzie rozpoczniesz :D

Gildii jest mnóstwo. Tylko nie bądź jak Kłoczek i nie wybieraj najgorszej z najgorszych :)

Divines też dobra

Opublikowano

Polskie Gildie w Chunjo które są w pełni aktywne :)

GwardiaPL zaprasza,juz nas troche jest :D

post-747138-0-46967800-1483919801_thumb.png

Jak jest wiecej takich ameb, to nie polecam :v

ZR_o79.gif

Opublikowano

Hmm przed grą chciałem porobić darmowe DC ale... po pierwsze zmienili to ze  2dc na 20h i nic pozatym? po drugie nawet te 2 nie chcąc przyjść mimo robie wszystko tak jak trzeba bo kiedyś robiłem to nie raz

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...