Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na s2 na pewno wpadnę. Można będzie poczuć klimat starej, dobrej rywalizacji gdzie podnosilo sie kazdy przedmiot sprawdzając jego bonusy. Czekam z niecierpliwością!

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja osobiście jestem neutralny co do tego s2, niby spoko bo będzie można od nowa rywalizować i wszyscy będą mieli równe szanse. No ale mogliby troszkę zmienić tego s2 a nie wypuszczać identycznego, bodajże tylko zmniejszyli raty. No ale zobaczymy co z tego będzie. 

xD 

Opublikowano

No szkoda, bo mogliby coś dodać/zmienić - choćby takie kupowanie postaci , które pojawia się na Vesterisie , bardzo fajny system. Jak balmorka nie wypali to raczej na womie zawitam

Opublikowano

ale o czym ty mowisz? vesteris a wom2? 

jak mozna to polskie gowno porownac do tego serwera? 

moze i glupia dyskusja ale jak najbardziej czekam za prezentacja s2 ktora ma sie pojawic jak to Kados powiedzial na dniach :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ale o czym ty mowisz? vesteris a wom2? 

jak mozna to polskie gowno porownac do tego serwera? 

moze i glupia dyskusja ale jak najbardziej czekam za prezentacja s2 ktora ma sie pojawic jak to Kados powiedzial na dniach :)

Polskie gówno...mówisz o jednym z POLSKICH LEPSZYCH SERWERÓW-nie mówimy tutaj o scenie światowej :P 

Ale Mayke czy Gordnonix  rację mają,sam nie wiem co ale powinni coś wprowadzić na s2-z tego co wiemy to będzie WoM s1 tyle że z mniejszymi ratami(coś podobnego do WoM;a.Ro?).Więc ogólnie trochę bez sens grać na privie z ratami jak global.

Zostało tylko czekać i pilnowac jak się sytuacja rozwinie-myślę że to może być cios dla s1,bo kto zostanie? może jakieś 90+(choć lvl na WoMie to  żaden problem)a reszta odejdzie na nowy serwer.

Pozdrowionka ;)

Opublikowano

Tzn wiecie, robie sobie bodego/wp , zarabiam nim na eq,egzo,skille, jak już wszystko ogarne, to kupuje postać pod pvp zamiast tracić czas + yangi na eq do levelowania, ale to tylko takie moje "marzenia" xD. Fajnie byłoby, jakby wprowadzili jakieś nowości nie ukrywam, a wy co chcielibyście na serwerze ujrzeć?

Opublikowano

Ja osobiście to nie tyle co nowości typu "Zaklinacz Dusz" jak na Vesterisie,a własnie istnego globala 2k7-2k8.

World Of Metin2 ma do tego warunki(z resztą to samo z Calissicem-z ich reklamą można stawiać cuda )-WoM to marka.Chodzi mi o taki serwer 99max lvl,po stalce niebian,po bojowym tryton i tyle.WoM niby ma swój klimat,ale ten co mówi że to klimat PLa...to nie wiem,może na Plu nie grał w tych latach(zaraz ktoś napiszę że ludzie się nauczyli grać w metin bla,bla,bla-oczywiście to tez prawda,nikt nie będzie expił w pt na BO już nigdy,ale  żadnej alchemii,jakieś miecze do pvp Moya-mi to się nie podoba za pieruna,po co to rozdzielać miecz pvm i pvp...truta nie styknełaby?,systemy petów i wierzchowców,WoM mi się podoba ale starym globalem nie jest i nie będzie.

To jest moje zdanie,każdy może mieć swoje,ja to globala rodem 2k7,2k8 bym wrócił z wielką chęcią-czasy KASANGI czy Sirka,dla mnie coś piękn

Opublikowano

Ktoś się orientuje kiedy zostanie dodana ta prezentacja nowego serwera WoMa?

To będzie identyczny wom, tyle że od nowa. Także po co Ci prezentacja ? xD

xD 

Opublikowano

Ja raczej zaczne na WoMie s2 i wydaje mi się , że ludzi będzie na start dosyć sporo ~2,5k , z czasem ta liczba będzie spadać i stabilizować się. Ja natomiast zastanawiam się, kim zagrać. Woj body + buff, czy samym smokiem zagrać, wiadomo - byłoby ciężej, ale nie musiałbym nowej postaci do pvp robić :D, no ciężko ciężko

Opublikowano

Ja chyba tez zagram ... o ile oderwę się od PoE :D.

Jak cos osiągne to moze zamienie sie za cos na s1, ewentualnie z s1 na s2, zobaczymy...

... a wlaśnia! Będzie mozna handlować kontami (itemami) z graczami s1/s2 ? 

Bo z tego co wiem to z tego ogólnego serwera na rumuński nie można :/

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Jakaś ekipa na S2 jest :D ? Królestwo shinsoo/chunjo ^^ 
Dla osób które nie wiedzą to na S2 itemshop będzie wyłączony przez pierwszy tydzień

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...