Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Racja, przydalaby sie o tym jakas informacja np. w polskim dziale na forum woma.

Konkurs z założenia miał charakter małego bonusu dla graczy z MPC, gdybyśmy zorganizowali taki event albo nawet nagłaśniali go w polskim dziale na forum WoM, należało by zrobić równoległe konkursy dla graczy z innych krajów, a na to nie miałem zgody team :P

Nagrody powinny być przydzielone jeszcze dziś - osoby które wzięły udział dostaną 1x Golden Pumpkin i 3x Halloween Box na konta (postaci) które podaliście w poście ;)

Tyle mogłem wynegocjować  :s

sygnatura2.png

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Racja, przydalaby sie o tym jakas informacja np. w polskim dziale na forum woma.

Konkurs z założenia miał charakter małego bonusu dla graczy z MPC, gdybyśmy zorganizowali taki event albo nawet nagłaśniali go w polskim dziale na forum WoM, należało by zrobić równoległe konkursy dla graczy z innych krajów, a na to nie miałem zgody team :P

Nagrody powinny być przydzielone jeszcze dziś - osoby które wzięły udział dostaną 1x Golden Pumpkin i 3x Halloween Box na konta (postaci) które podaliście w poście ;)

Gdyby był większy odzew to pewnie by się udało coś lepszego wynegocjować, ale i tak jest dobrze, ja po otworzeniu skrzynek zarobiłem 50kk, także nie jest źle xD

xD 

Opublikowano

Dzieki :D

Co leci z tych skrzynek?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dzieki :D

Co leci z tych skrzynek?

Zmianki, 5 bony, dodania, zwoje +5/+6 100%, kostiumy Halloween, dynie, kamienie duch, bodzie fasolki, dopalacze boga smoków etc. czyli teoretycznie prawie wszystko. 

xD 

Opublikowano

No fajnie. A ja akurat nie miałem internetu przez 3 dni i event mnie ominął :/

Trudno. I tak wchodze raz na tydzień :P

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Piąty głos oddany :D.

Gdyby otworzyli polski serwer, grałbym 24h na dobę :D

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Macie mój głos :b

W sumie to ponoć Polaków jest najwięcej, więc byłaby to świetna sprawa. Tylko 1 pytanie - czemu tam jest "English"? ._.

Czy przypadkiem nie ma teraz edycji angielskiej i rumuńskiej?

tenor.gif

Opublikowano

Bez sensu, znowu spadnie liczba graczy grająca na s1... Jak ktoś chce zaczynać , to zapraszam na s1, nie ma co się wachać, bo bardzo przyjemnie się gra.

Opublikowano

Witam,

miałem dłuższą przerwę od metina i tak przyszło mi do głowy czy by czegoś konkretnego sobie nie poszukać. Czytam sobie prezentacje, przeglądam stronę i całkiem fajnie to wygląda jeśli chodzi o ogól serwera i patrzenie z boku na to co napisane. Serwer z tego co widzę jest stabilny i już trochę stoi, więc zakładam że postoi jeszcze jakiś dłuższy czas, także rozważam opcje zagrania. Na pierwszy rzut oka wszystko wygląda ładnie. Co prawda i tak wszystko wyjdzie w praniu jeśli faktycznie wejdę do gry, aczkolwiek mam pytanie do osób już tutaj grających odnośnie kontaktu administracji z graczami i odwrotnie. Mianowicie czy są jakieś kłopoty z nawiązaniem kontaktu, uzyskaniem ewentualnej pomocy, czy administracja w aktywny sposób uczestniczy w życiu serwera, czy nie ma wrażenia, że serwer został sam sobie?

Podobno można głosować na serwer w zamian za monety do IS. Jeśli już bym zaczął, to mam zamiar grać na 3 konta i pojawia się pytanie ,czy swobodnie na 3 konta mogę głosować, czy głosować można tylko raz z jednego IP?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

miałem dłuższą przerwę od metina i tak przyszło mi do głowy czy by czegoś konkretnego sobie nie poszukać. Czytam sobie prezentacje, przeglądam stronę i całkiem fajnie to wygląda jeśli chodzi o ogól serwera i patrzenie z boku na to co napisane. Serwer z tego co widzę jest stabilny i już trochę stoi, więc zakładam że postoi jeszcze jakiś dłuższy czas, także rozważam opcje zagrania. Na pierwszy rzut oka wszystko wygląda ładnie. Co prawda i tak wszystko wyjdzie w praniu jeśli faktycznie wejdę do gry, aczkolwiek mam pytanie do osób już tutaj grających odnośnie kontaktu administracji z graczami i odwrotnie. Mianowicie czy są jakieś kłopoty z nawiązaniem kontaktu, uzyskaniem ewentualnej pomocy, czy administracja w aktywny sposób uczestniczy w życiu serwera, czy nie ma wrażenia, że serwer został sam sobie?

Podobno można głosować na serwer w zamian za monety do IS. Jeśli już bym zaczął, to mam zamiar grać na 3 konta i pojawia się pytanie ,czy swobodnie na 3 konta mogę głosować, czy głosować można tylko raz z jednego IP?

Pozdrawiam.

Ps. Ponadto, jeśli ktoś już grał tutaj i z jakichś przyczyn tego zaprzestał, a nie chciałby aby jego dorobek się marnował, to jestem jak najbardziej chętny do tego by przytulić co nieco co pomoże w rozrywce. Co prawda raczej niezbyt wiele mogę zaoferować, to chociażby punktami reputacji jak najbardziej mogę podziękować :)

Administracja jest ciągle w grze, na chacie piszą coś w stylu "[GM]Nick is online".

Można głosować tylko raz z jednego IP, z innych nie radzę, bo lecą permy za nadużywanie głosowania.

tenor.gif

Opublikowano

Witam,

Pozdrawiam.

Ps. Ponadto, jeśli ktoś już grał tutaj i z jakichś przyczyn tego zaprzestał, a nie chciałby aby jego dorobek się marnował, to jestem jak najbardziej chętny do tego by przytulić co nieco co pomoże w rozrywce. Co prawda raczej niezbyt wiele mogę zaoferować, to chociażby punktami reputacji jak najbardziej mogę podziękować :)

Na twoim miejscu poczekałbym aż wyjdzie nowy serwery, który będzie niedługo.

Z administracją kontakt bardzo dobry, cały czas jakiś GM ma zmiane. Team uczestniczy i wprowadza bardzo wiele zmian proponowanych przez graczy. Serwer nieustannie się rozwija. Jest tak dużo takich małych usprawnień, że jak ostatnio wszedłem na tego classica to wszystko mnie irytowało. Zresztą sam zobaczysz...

Co do głosowania to 1 osoba fizyczna może głosować tylko z 1 konta.

Opublikowano

UWAGA!

16 grudnia startuje nowy serwer pod nazwą Global II!

Odwiedzajcie stronę, forum fanpage serwera aby być na bieżąco!  ^^

sygnatura2.png

Opublikowano

UWAGA!

tak w sumie

to po co?

tenor.gif

Opublikowano

UWAGA!

A jaki jezyk bedzie na nim obowiązywał ?

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

UWAGA!

A jaki jezyk bedzie na nim obowiązywał ?

w ankiecie angielski zdobył 64% głosów, więc pewnie właśnie ten

tenor.gif

Opublikowano

Szkoda tylko, że nie da się SM przenieść i trzeba nowe konta zakładać :D

Tak poza tym troche bezsensu, s1 sie trzyma dobrze a s2 - i to prawie identyczny - raczej nie bedzie pozytywnym bodzcem dla zycia i rozwoju s1...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie mogą bez końca ciągnąć jednego serwera, niedługo wom2 dobije 4 lat. Mnóstwo graczy nawet nie myśli o rozpoczęciu tam gry, no i w sumie mają rację, bo nawet dropiąc dnie i noce nigdy nie pokonają kogoś kto gra od startu, bądź nawet 2 lata po starcie.

Dlatego zdecydowali się na otworzenie nowego serwera, co jest dla mnie całkowicie naturalne i nie rozumiem tego oburzenia. Przecież nie otwierają nowego serwera co kilka miesięcy. W porównaniu do tego co się dzieje na polskim rynku (nowe serwery co 4 miesiące) to oni są wzorem do naśladowania.

Opublikowano

Niby tak...ale s1 dostanie po d*pie na pewno,czy jest sens s2 robić takie same?pewnie dla nowych tak-starych graczy nie bardzo.

Może być ciekawie,ale jakby to global z 2k8 :P to wtedy kozak :)

Graty dla teamu WoM'a

Dla budżetu pewnie dobra sytuacja :P 

Opublikowano

Kompletnie nieprzemyslany pomysl z tym womem s2. Teraz to juz wogole bedzie grac malo osob na s1

Tak pewnie będzie, ale pomyśl ile nowych graczy zacznie grać :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...