Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zarejestrowałem się na serwerze drugim, bodajże luna ? Jak zacząć dobrze grę, od razu lecieć 35 i metiny w m2 czy jest jakiś inny zarobek na małym poziomie ? Przykładowo poleciał mi wachlarz 4 int są coś warte takie itemki ?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up@

nie

dobij 55 i odlamki wlbo wbijaj skile na 35 w m2

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

A ten licznik na stronie jakiego serwera dotyczy ?

Obu.

Obu tzn ? sumuję graczy z jednego i drugiego serwera ? 

Opublikowano

Obu.

tak

W takim razie ilu graczy na drugim serwerze ? Jest jakaś prezentacja s2 ?

Opublikowano

Obu.

tak

W takim razie ilu graczy na drugim serwerze ? Jest jakaś prezentacja s2 ?

Nie podają takich info, pytałem GM tak mi powiedział, ale na pewno więcej niż na s1 obecnie czyli jak jest z 1k graczy na liczniku to z 600/700,  to serwer S2.

Opublikowano

Ale na S1 nadal warto grać? Chciałbym tam wrócić bo mam tam  konta i zrobionego buffa.

Opłaca, ludzie są bo nie wszyscy polecieli na s2, a niektórzy wrócili lub wrócą.

Opublikowano

Polecam serwer wielu polaków strasznie dużo osób miła atmosfera na serwerze administracja się opiekuje.

Opublikowano

W jakim czasie mniej więcej idzie wbić tutaj skill na G? Warto zostać np. Na 35 czy lecieć dalej i podczas robić skille?

Opublikowano

W jakim czasie mniej więcej idzie wbić tutaj skill na G? Warto zostać np. Na 35 czy lecieć dalej i podczas robić skille?

Jak sie postarasz to i w jakies 10 dni :D 

Grajac spokojnie to na 35 dwa skille to miesiac roboty, wiadomo da sie szybciej - da sie wolniej ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ile z Harda jest faktycznie na tym drugim serverze? :D Nigdy nie grałem na tym serverze, więc praktycznie nic o nim nie wiem, a w prezentacji nie ma o drugim serverze za wiele dlatego zapytam tutaj. Mam nadzieję, że mnogość pytań nie będzie jakimś problemem, ale nie lubię marnować czasu na servery które nie trafią w moje gusta :/
1. Jakie są raty servera? 
2. wbicie 40 lvl ile może mi zająć? ( wiadomo, nie chce dokładnych liczb ile wam zajęło, albo ile zajmie przy takim spokojnym expieniu po 4-5h dziennie)
3. Jakieś powiększone spoty? Szybciej respią się metiny/bossy? 

4. Mamy jakiś jeden podstawowy set itemów z których robimy kolejne (zachowując bonusy) czy tworzymy osobno każdy set np. biżu i bawimy się z bonami ?
5. Jak tutaj jest z dodaniem bonusu i zmiankami? :D Czy wydropione itemy z jakimiś bonusami są coś warte czy tak średnio?
6. Jak tutaj jest z cenami? Np. Cena KU (typu aura)
7. Ulepszacze potrzebne na te początkowe itemki czy nie trzeba siedzieć 3h przy niedźwiedziach by zrobić sobie jakieś eq? :)

8. Czy można na spokojnie zacząć grać np. szamanem smokiem/healerem i nie bać się o to, że nie przejdzie się np. dt czy jednak nie warto zaczynać szamanem? 

9. Jak wygląda drop itemów? Idąc na jakieś metki mam się modlić by dropnęło KU czy faktycznie dropią w miarę często? :)

10. Co z Is, daje się we znaki na serverze, czy grając wystarczająco długo będę w stanie dorównać gościowi który wydał na tą grę więcej niż wynosi PKB Polski? 

11. Eventy jakieś są organizowane? Czy głównie rabaty do is? :D 
Z góry dziękuję ^^

Opublikowano

Ile z Harda jest faktycznie na tym drugim serverze? :D Nigdy nie grałem na tym serverze, więc praktycznie nic o nim nie wiem, a w prezentacji nie ma o drugim serverze za wiele dlatego zapytam tutaj. Mam nadzieję, że mnogość pytań nie będzie jakimś problemem, ale nie lubię marnować czasu na servery które nie trafią w moje gusta :/

1. Jakie są raty servera? - Niskie :-)

2. wbicie 40 lvl ile może mi zająć? ( wiadomo, nie chce dokładnych liczb ile wam zajęło, albo ile zajmie przy takim spokojnym expieniu po 4-5h dziennie) - I w 2 dni wbijesz, zalezy jak sie postarasz

3. Jakieś powiększone spoty? Szybciej respią się metiny/bossy? - Wszystko normalnie.

4. Mamy jakiś jeden podstawowy set itemów z których robimy kolejne (zachowując bonusy) czy tworzymy osobno każdy set np. biżu i bawimy się z bonami ? - Kazdy set osobno

5. Jak tutaj jest z dodaniem bonusu i zmiankami? :D Czy wydropione itemy z jakimiś bonusami są coś warte czy tak średnio? - Zmianki glownie IS, ale sa tez do zdobycia w grze, glownie ze szkat bossow i eventowych.

6. Jak tutaj jest z cenami? Np. Cena KU (typu aura) - Rynek sie rozwija, server nie stoi za dlugo, ale tradycyjnie aura, ostrze najdrozsze.

7. Ulepszacze potrzebne na te początkowe itemki czy nie trzeba siedzieć 3h przy niedźwiedziach by zrobić sobie jakieś eq? :) - Sa potrzebne, ale leca w miare dobrze

8. Czy można na spokojnie zacząć grać np. szamanem smokiem/healerem i nie bać się o to, że nie przejdzie się np. dt czy jednak nie warto zaczynać szamanem?  - Mysle, ze jak potrafisz grac t okazda postacia przejdziesz, nie mniej bedzie to wymagalo troszke wiekszego wkladu niz np przejscie dt sura wp ;)

9. Jak wygląda drop itemów? Idąc na jakieś metki mam się modlić by dropnęło KU czy faktycznie dropią w miarę często? :) - Raczej z kazdego metka leci ku

10. Co z Is, daje się we znaki na serverze, czy grając wystarczająco długo będę w stanie dorównać gościowi który wydał na tą grę więcej niż wynosi PKB Polski?  - IS nie daje tu takiej duzej przewagi, a dodatkowo mozesz robic vote4coins i dostawac SM za darmo.

11. Eventy jakieś są organizowane? Czy głównie rabaty do is? :D  - Sa, prawie codziennie.

Z góry dziękuję ^^

Ironiczny

LEGACY

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

I tak teraz, po czasie, obserwujac s1 i s2 mam wrazenie, ze drugi server byl glupota... Odczekamy rok i bedzie wielka fuzja ^_^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

I tak teraz, po czasie, obserwujac s1 i s2 mam wrazenie, ze drugi server byl glupota... Odczekamy rok i bedzie wielka fuzja ^_^

Skupiamy się teraz na promowaniu obu serwerów i szczerze mówiąc nie planujemy żadnej fuzji w najbliższej przyszłości  :)

Pozdrawiamy,

Administracja WoM2

Opublikowano

Moim zdaniem żadnej fuzji nie będzie, nawet jak zostanie 100 graczy ponieważ oba serwery różnią się troszkę ;D i takie połączenie już całkiem by rozwaliło całego woma. No i racja moim zdaniem powinni się cały czas zajmować tym s1 dać tam nowości etc a nie bawić się w s2, no ale trudno. 

xD 

Opublikowano

Moim zdaniem żadnej fuzji nie będzie, nawet jak zostanie 100 graczy ponieważ oba serwery różnią się troszkę ;D i takie połączenie już całkiem by rozwaliło całego woma. No i racja moim zdaniem powinni się cały czas zajmować tym s1 dać tam nowości etc a nie bawić się w s2, no ale trudno. 

Niedługo pojawi się mniejszy update, na większe trzeba jeszcze trochę poczekać, ale prace cały czas trwają  :)

Pozdrawiamy,

Administracja WoM2

Opublikowano

Ktoś z was gra na womie s2 ?

Dziś zacząłem grać i w sumie fajnie gdyby ktoś lekko wspomógł wiedzą ;)

Proszę o PW z góry dzięki!

Opublikowano

Ktoś z was gra na womie s2 ?

Dziś zacząłem grać i w sumie fajnie gdyby ktoś lekko wspomógł wiedzą ;)

Proszę o PW z góry dzięki!

Cześć, zapraszam na pw! Z przyjemnością odpowiem na twoje pytania  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...