Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie wytłumaczy mi ktoś za co są bany za DCMY? Jak np będę grał w 5 osób i jeden buff na którym nie będą robione vote to poleca bany?

1 vote = 1 IP. Na 2+ jest już V4C abusing.

tenor.gif

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak np kiedyś tam wbijal kumpel na swoje konto u mnie na komputerze, nie robił dc wtedy a teraz zacznie on i ja grać i oboje vote będziemy robić to może polecieć ban?

Opublikowano

A jak np kiedyś tam wbijal kumpel na swoje konto u mnie na komputerze, nie robił dc wtedy a teraz zacznie on i ja grać i oboje vote będziemy robić to może polecieć ban?

Nie no bez przesady ze kiedys wbil u Ciebie na konto i nie mozecie vote robic :D Mozecie nawet codziennie na swoje konta wbijac tyle ze jedno vota = jedno ip

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Dalej nie czaję ;d,czyli mogę wbijać nawet na 5 kont na których robione są vote kiedy mi sie podoba?,z tym że vote na stronie głównej ma byc robione z jednego  IP ?tak?;d

jakis regulamin mógłbym?odnośnie tych vote?

Opublikowano

Dalej nie czaję ;d,czyli mogę wbijać nawet na 5 kont na których robione są vote kiedy mi sie podoba?,z tym że vote na stronie głównej ma byc robione z jednego  IP ?tak?;d

jakis regulamin mógłbym?odnośnie tych vote?

Wchodzić na konta możesz jak chcesz, jedynie vote nie mogą być z tego samego IP. 1 IP = 1 vote i tyle.

tenor.gif

Opublikowano

No dobra,ale jeśłi np IP o numerze 1111 robi vote i ja o numerze IP 2222 też robię votę a potem wchodząc na konto o IP 1111 to przecież logi są też z IP 2222,czaisz o co mi chodzi? wtedy jedno konto w grze ma dwa IP.

Opublikowano

No dobra,ale jeśłi np IP o numerze 1111 robi vote i ja o numerze IP 2222 też robię votę a potem wchodząc na konto o IP 1111 to przecież logi są też z IP 2222,czaisz o co mi chodzi? wtedy jedno konto w grze ma dwa IP.

Grać mozesz z różnego IP, spokojnie. Glosować mozesz tylko z jednego. Proste. 

Radze nie kombinować z głosowaniami, chociaz sa tacy co próbują i twierdzą ze od miesiecy nie mają bana. 

Ale wystarczy patrzeć an czat, ze czesto lecą baniki ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Kurde, chlopie, ja juz nie wiem jak Ci to wytlumaczyc. Co z tego, ze logi z GRY masz z roznych kont na jednym kompie? Mozesz wchodzic nawet z miliona kont na jednym kompie i jednym IP do gry, czemu mialoby to byc zabronione?

Jedyne co, to tylko na jednym koncie na jednym IP mozesz robic voty. Prosciej sie nie da, wybacz....

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer fajny, tylko ten bilans w pvp. A raczej jego brak :/

Oceniasz PvP na serwerze hard po kilku tygodniach grania na nim? Masz chociaż eq z 5 bonami?

tenor.gif

Opublikowano

Lipson, że działa tylko jedno vote :/

A najgorsze jest to, że itemy z isa idą w górę. Może specjalnie wyłączyli ? na samym początku serwera z votowania dostało się 10sm potem zmniejszyli do 6, potem 4 a teraz 2 sm bo vote na drugie 2 sm nie działa ;] Troszkę lipka no ale cóż. 

xD 

Opublikowano

A najgorsze jest to, że itemy z isa idą w górę. Może specjalnie wyłączyli ? na samym początku serwera z votowania dostało się 10sm potem zmniejszyli do 6, potem 4 a teraz 2 sm bo vote na drugie 2 sm nie działa ;] Troszkę lipka no ale cóż. 

Specjalnie wyłączyli bardzo popularną stronę z listą serwerów tylko dla woma? :yay:

tenor.gif

Opublikowano

Specjalnie wyłączyli bardzo popularną stronę z listą serwerów tylko dla woma? :yay:

to była tylko ironia xD Ale fakt faktem, coś długo to naprawiają ;p 

xD 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mądry ruch z ich strony jesli chodzi o vote, bo przez niedzialającą strone zmianki bardzo podrozaly.

Z metin2pserver.info też są problemy, DC rzadko dochodzą.

Ta zmiana nic nie zmieniła, bo i tak dostajemy tyle samo sm ponieważ te drugie vote na 1 sm nie działa, no ale miejmy nadzieje że to poprawią. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...