Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G4GTBzW.jpg?1

niby 2 razy musiałem wbijać agresje z 9 na 10, ale było warto <3 

To jest tylko farmer :3

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje, że nie będzie, bo dostałby ten serwer po dupie :/ chociaż przyznam, że fajnie by było porywalizować od nowa, może polski serwer :D

Rywalizacja była zawsze jest i będzie. Szczególnie teraz gdzie jest strasznie duży popyt nowych graczy, pewnie dlatego bo niedługo wakacje. No i oczywiście reklama, cały czas serwer jest promowany ;p 

xD 

Opublikowano

Sorry, że tak pytam ale idzie jakoś spolszczyć chociażby misje? :D Ogólnie spoko serwer zacząłem nie dawno grać ludzi ogrom, tylko nie mam z kim zbytnio nikt nie chce iść na zagraniczny, jak ktoś początkowy i kogoś szuka to pw :D

Opublikowano

Sorry, że tak pytam ale idzie jakoś spolszczyć chociażby misje? :D Ogólnie spoko serwer zacząłem nie dawno grać ludzi ogrom, tylko nie mam z kim zbytnio nikt nie chce iść na zagraniczny, jak ktoś początkowy i kogoś szuka to pw :D

Nope, spolszczenie jest tylko na interfejs i bonusy, co do misji jeżeli nie ogarniasz jakiejś  to wbij tu :   https://global.wom2.org/guide.php?p=quests   (sąbardziej wytłumaczone i każdy raczej powinien zrozumieć, bo są napisane prostym angielskim + od razu można sprawdzić jaka jest nagroda za questa.) 

xD 

Opublikowano

Za 2 vote (co 20h) nie dostaje sm. Też tak macie czy robie cos źle?

Musisz zrobić je kilka razy, bynajmniej ja tak robię i w końcu dostaje za ten głos sm.

Opublikowano

Za 2 vote (co 20h) nie dostaje sm. Też tak macie czy robie cos źle?

Dostaje się ale nie od razu tylko po kilku minutach ;p 

Przez Reklamę Typowego Metińczyka na serwerze strasznie wzrosła ilość Polskich graczy, aż jestem pod wrażeniem że reklama na fb może tyle dać. Wielki progres, jedynie teraz administracja ma więcej roboty, wczoraj w ciągu 15 minut chyba posypało się 20 banów na czat xD 

xD 

Opublikowano

mam pytanie. Jeśli zamierzam grać mentalem to będe musiał zrobić jeszcze buffa do niego z buffami na P?

To zależy od twoje EQ - ja mam mentala i na 80 radze sobie bez buffa ;)

Opublikowano

Mam problem. Gdy wybieram tą ostatnią opcję vote co 12h, przenosi mnie na stronę do głosowania, klikam vote now i pojawią się komunikat Sorry, you already voted in the last 12 hours.

Ostatni raz głosowałem wczoraj o 11, więc 12 godzin już upłynęło. Miał ktoś podobny problem?

Opublikowano

mam pytanie. Jeśli zamierzam grać mentalem to będe musiał zrobić jeszcze buffa do niego z buffami na P?

To zależy od twoje EQ - ja mam mentala i na 80 radze sobie bez buffa ;)

No tak do tego 75-80 da się bez buffa ale jak już się wchodzi w fazę groty + nowych map to buff musi być, bez niego jest ciężko ;p 

xD 

Opublikowano

Bana na czat załapałem za tekst ze Polacy tak wydymaja szwabow jak ich emigranci nie dymaja xDD ale niestety/na szczęście cholernie wzrosła ilość banow za haxy grałem 3h to chyba z 10 poleciało i jaka przykrość gdy widzi się polskie nicki, kinderzjeby polaczkowate :v

Algade bo ci żyłka jebnie na dupie

graphic.png

Opublikowano

Dobra mam jeszcze jedno pytanie. Trzeba robić misje poboczne? Czy wystarczą główne? Bo serio jeśli chodzi o metina to te misje są tak nudne że odrzuca od razu...

Opublikowano

Dobra mam jeszcze jedno pytanie. Trzeba robić misje poboczne? Czy wystarczą główne? Bo serio jeśli chodzi o metina to te misje są tak nudne że odrzuca od razu...

Misje dają ciekawe nagrody, więc warto.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Tutaj masz spis misji i nagród za nie : https://global.wom2.org/guide.php?p=quests i sam stwierdź czy się opłaca czy też nie. No ale w skrócie jeżeli nie lubisz misji robić to ich nie rób i tyle, ja też all odrzuciłem, jedynie się biologem zajmuje. 

xD 

Opublikowano

Jakieś nowe głosowanie zrobili? Kiedyś były dwa i dostawało się 3 sm. A teraz, gdy zrobiłem pierwsze i drugie, na trzecim dostałem informację, że już głosowałem...

Opublikowano

Jakieś nowe głosowanie zrobili? Kiedyś były dwa i dostawało się 3 sm. A teraz, gdy zrobiłem pierwsze i drugie, na trzecim dostałem informację, że już głosowałem...

Zmienili to zapewne dlatego, żeby zwiększyć reklamę, bo w końcu to 3 strony na głosowanie a nie 2, ale i tak ilość sm które dostaje nie zmienia się, jedynie musimy kliknąć 1 stronę więcej. Co do tej 3 strony, też dziś miałem właśnie problem i dostałem taką informacje co ty, nw może coś zbugowało, ale wcześniej mogłem normalnie, no nic pewnie w kolejnych dniach to naprawią i będzie można normalnie głosować. 

xD 

Opublikowano

Zmienili to zapewne dlatego, żeby zwiększyć reklamę, bo w końcu to 3 strony na głosowanie a nie 2, ale i tak ilość sm które dostaje nie zmienia się, jedynie musimy kliknąć 1 stronę więcej. Co do tej 3 strony, też dziś miałem właśnie problem i dostałem taką informacje co ty, nw może coś zbugowało, ale wcześniej mogłem normalnie, no nic pewnie w kolejnych dniach to naprawią i będzie można normalnie głosować. 

No ja też właśnie mam ten problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...