Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się zaczynać? Da się zarobić na niskim lvlu?

Teraz najlepszym zarobkiem jest alchemia, jak się nie mylę to jest od 40 lv no i dropisz odłamki co bodajże 12h, przerabiasz na rere lub antique i sprzedajesz Rere po 10kk a antique po 25-30kk i tyle ;c To leci z moobków więc np jak to dropisz na metkach 45 na snakefield to masz dodatkowo drop z metków kamienie duch, ku (które później można wymienić za tomy) i kd +4. Ja osobiście dropie te odłamki w lesie na pniakach, bardzo ładnie lecą + dodatkowo dropie seedsy które chodzą po 10kk. Ale domyślam się, że dopiero zaczynasz i pewnie nawet nie masz fms to rób vote na stronie i potem sprzedawaj zmianki no i tez mozesz na bestach siedzieć w m1, m2 i raczej a potem na te metki i do lasu ;p 

xD 

Opublikowano

No tak, ale żeby bić metki na wężowym polu to muszę mieć RIBa albo FMSa, tylko skąd na niego zarobić?

Opublikowano

No tak, ale żeby bić metki na wężowym polu to muszę mieć RIBa albo FMSa, tylko skąd na niego zarobić?

o boze. Poczytaj troche bo pisze to juz piąty raz. 

Ja akurat swojego fms sam dropnelem, sam ulepszalem itp. 

A kase na niego własnie z dropu FMS'ów. Zrob nowa postac, wbij 21-35 lvl i idz na besty w dolinie. Ze skrzynek ucznia dostajesz rekawice złodzieja (mozna ją sciągać) dodatkowo polecam kupic rekawice z IS'u (jest w prawym górnym rogu) teraz masz 100% wiecej dropu. FMS leci wtedy od c***a. Taki zwykly czysty FMS +0-2 okolo 600-800k. Czasem sie trafi taki 30-40 sr to juz wiadomo ze więcej (nie wiem ile w tej chiwli). 

Mozesz zarabiać na KU (potem wymienić na TOMY, pod koniec miesiaca jest od tego event "Book day") 

Mozez głosować na stronie i sprzedawać zmianki, tez to jest jakis zarobek (około 10kk w 4 dni). 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Oprócz wymienionych wyżej przez kolegę sposobów ,na niskim lv ładnie idzie zarobić na :

-Pierścionki zaręczynowe (misje można robić cały czas, 1 pierścionek 3.5-4kk)

-Mini bossy w m1:Scrofa,Tigris,Bera.Lykos - Lecą z nich szkaty a ze szkat eq +4-6 i zielone dodania(~300k) i zielone zmianki (~2kk)

-Łowienie(rybki ~80k,małże ~400k)

Opublikowano

nom ludzie masakra, pytacie się o to samo co chwilę. Na pw tak samo dostaje w ciul pytań. Cofnijcie sobie kilka stron i wszystkie odpowiedzi znajdziecie. 

xD 

Opublikowano

To jest global z licencją z jakiegoś kraju czy priv?

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Projekt ogółem jest Rumuński? I postawili takiego ala globala dla innych krajów z tego co mi się wydaję. 

Statystyki są pokazane, więc jak widać nie jest to typowy "priv" o ile można nazwać go privem.

13434841_1747461015471795_35250425466389

Ludzi ogrom, bardzo fajna atmosfera i dzięki bogu serwera nie zepsuli tak jak GF polskiego ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

Projekt ogółem jest Rumuński? I postawili takiego ala globala dla innych krajów z tego co mi się wydaję. 

Statystyki są pokazane, więc jak widać nie jest to typowy "priv" o ile można nazwać go privem.

Ludzi ogrom, bardzo fajna atmosfera i dzięki bogu serwera nie zepsuli tak jak GF polskiego ;)

Takie staty może mieć każdy, to priv :D

Panowie co do peta, w v3 najszybciej poleci exp czy jest jakaś lokacja, gdzie poleci równie dobrze. Pytam bo nie wiem czy bodym 55 ogarne mimo dobrego eq, bo buff chu..wy

­

Opublikowano

Panowie co do peta, w v3 najszybciej poleci exp czy jest jakaś lokacja, gdzie poleci równie dobrze. Pytam bo nie wiem czy bodym 55 ogarne mimo dobrego eq, bo buff chu..wy

­

Ja wbijałem na 61 ponieważ dochodzi tarcza + hełm na 60 i na lajcie bodziakiem ogarniałem full spocika ;] i only v3 bo najszybciej leci ;p 

xD 

Opublikowano

­

Ja wbijałem na 61 ponieważ dochodzi tarcza + hełm na 60 i na lajcie bodziakiem ogarniałem full spocika ;] i only v3 bo najszybciej leci ;p 

Wiem wiem jednak ja zostaje na 55 postacią tą akurat, ale spoko możliwe że dam rade.

Jeszcze pytanko - znacie kogoś z chunjo kto doda do pt 55 poziom oraz ma dowodzenie p i kogoś, kto ma szamana healera z wartością ataku na jakimkolwiek poziomie, żeby dodał również do pt? Potrzebuje do 'mini rekordu' ubicia ripa na 55.

Pozdrawiam a jak tak to proszę o nick z gry/forum woma.

­

Opublikowano

2 miesiące gram na womie niecałe, tyle zajęło mi wbicie 100% peta :3 I generalnie to nie expiłem peta tylko dropilem yangi xDD a pet się wbił przy okazji xD

prywatny serwer ;>

e5Tf4Gf.jpg

Pozdrawiem ^^

Graty też mam 100 lv xDD

vG6klOw.jpg

Gildyjne koksy xD teraz z petem to się mogę brać za zarobek tylko nie wiem na co teraz.. eq komplet xD chyba ze eq pvp55 ogarnąć :D

graphic.png

Opublikowano

2 miesiące gram na womie niecałe, tyle zajęło mi wbicie 100% peta :3 I generalnie to nie expiłem peta tylko dropilem yangi xDD a pet się wbił przy okazji xD

prywatny serwer ;>

e5Tf4Gf.jpg

Pozdrawiem ^^

Graty też mam 100 lv xDD

vG6klOw.jpg

Gildyjne koksy xD teraz z petem to się mogę brać za zarobek tylko nie wiem na co teraz.. eq komplet xD chyba ze eq pvp55 ogarnąć :D

Skoro grasz mentalem EQ komplet to wbijaj lv, mental w pvp kosa ;] i zrób sobie dropka 55-61 bo na womie niestety najlepsze zarobki są na tym 55, ale niby pracują cały czas i na wyższych lv mają coś zmienić by było lepiej. 

xD 

Opublikowano

prywatny serwer ;>

e5Tf4Gf.jpg

Pozdrawiem ^^

Graty też mam 100 lv xDD

vG6klOw.jpg

KOZACZKI WY! Jutro i ja wrzucę ssa swojego zfailowanego peta (4% happiness jeszcze) ^^

mój 10lvl agresji :(((

Opublikowano

Nie gram już od dłuższego czasu na WOM'ie, ale obiło mi się coś o uszy, że ma wychodzić WOM3?! Prawda?! jak tak to coś więcej wiadome?

Opublikowano

Nie gram już od dłuższego czasu na WOM'ie, ale obiło mi się coś o uszy, że ma wychodzić WOM3?! Prawda?! jak tak to coś więcej wiadome?

No też słyszałem takie plotki, niby w każdej plotce jest ziarno prawdy, no ale wątpię żeby jednak wom zrobił ten błąd, pytałem też kadosa i mówi że żadnego s2 nie będzie. No ale zobaczymy, ja osobiście mam nadzieje że nie będzie bo domyślam się, że wtedy ucierpi na tym wom2 ;c 

xD 

Opublikowano

Mam nadzieje, że nie będzie, bo dostałby ten serwer po dupie :/ chociaż przyznam, że fajnie by było porywalizować od nowa, może polski serwer :D

Rywalizować możesz dalej i teraz, bo to, że ktoś dłużej gra nie oznacza, że ma farta do mieszania ekwipunku ;)

nlUSIa9.png

Opublikowano

Administracja wprost powiedziala, ze nie planuja na razie zadnej nowej edycji wom2, są zajęci obecnym serwerem i póki co nawet nie myślą o kolejnym, więc nie wiem skąd wy te plotki bierzecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...