Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli nie ma jakiś Zwojów z metinów jak na PL'u na wiechy i dopiero od 50 lvla można mieć wiecha?

od 40lvla z misji

innej mozliwosci nie ma, chyba ze podczas eventow ale to jakies na kilka dni

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ludzie się bija czy raczej kazdy jest zajety swoimi sprawiami i nie ma sensu robić postaci pod pvp?

warto, przecież o to chodzi w metinie :P

do walki ktos sie zawsze znajdzie, poza tym jest dojang i nation war

Opublikowano

Jak gracze WOM'a oceniają Szamana Hellera do pvp ? jest to tak silna postać jak na naszym globalnym serwerze czy raczej nie radzi sobie tak świetnie jak np Wojownik Mental 

Opublikowano

po updacie pvp naprawde każdą klasą można wymiatać

mimo że taki WP jest teoretycznie slaby do pvp to i tak no life Pedro ze swoim perfekcyjnym eq wygrywa kazdy dojang

a healer w pvp jest bardzo dobry, na wojnach tez jako support (stoi sobie obok i napierdziela blyskawicami co 2 sekundy, od czasu do czasu lecząc)

Opublikowano

Dokładnie jak napisał Lexus, jednak jeśli chcesz wygrywać dojang to nie polecam healera/archera bo areny nie są standardowe tylko wg. mnie jest o wiele mniejsza i inne klasy postaci mają tam znaczną przewagę.­

Opublikowano

Duzo Polakow gra na tym serwerze???? Chce zaczac od nowa grac w metka po przerwie oplaca sie zaczynac tutaj???? :)

Sporo. Widać to nawet po gildii "PolishOnion" czy jakoś tak. Opyla, opyla.

nlUSIa9.png

Opublikowano

@ZagajQ mógłbyś mi mapke na pw podesłać bo wygasło zdjęcie :C

1.jpg

Raczej się nie pomyliłem, ale pewnien nie jestem bo nie grałem z 2 miechy juz. 

Ściagnij ją sobie bo znowu wygaśnie ^^

Metki w m2/wężowe pole co ile mają resp?

Te na 45 na węzowym co 10 min. Reszty nie jestem pewnien, ale w m2 tez szybko.  

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Siemanko,jakiś tydzień temu zacząłem grać na serwerze i każdemu polecam,bardzo przyjemny hard,eventy codziennie,polaków całkiem sporo i w miarę łatwy zarobek.

Mam 1 pytanie czy jeśli mam 2 konta( postka pod pvp i drop) i do tego laptop+komputer to mogę robić vote4coiny na obu konta i nie obawiać się perma (chodzi oczywiście o to,że voty na dropku robiłbym np na kompie a na 2 koncie robiłbym voty na lapku).

Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Siemanko,jakiś tydzień temu zacząłem grać na serwerze i każdemu polecam,bardzo przyjemny hard,eventy codziennie,polaków całkiem sporo i w miarę łatwy zarobek.

Mam 1 pytanie czy jeśli mam 2 konta( postka pod pvp i drop) i do tego laptop+komputer to mogę robić vote4coiny na obu konta i nie obawiać się perma (chodzi oczywiście o to,że voty na dropku robiłbym np na kompie a na 2 koncie robiłbym voty na lapku).

Bardziej chodzi tu o IP. Jesli masz dwa internety to z tego co pamietam to mozna. 

W innych przypdkach nie ^^.

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Bardziej chodzi tu o IP. Jesli masz dwa internety to z tego co pamietam to mozna. 

W innych przypdkach nie ^^.

można w sensie jest to wykonalne, ale nie można w sensie zabrania tego regulamin i można za to dostać bana

żeby zagłosować drugi raz potrzebne jest: inne konto, inne IP i wyczyszczone cookies w przeglądarce

Opublikowano

Zajmuje się ktoś tutaj alchemią ? i sprzedaje ? bo mam sporo Antigue Dragon i orientuje się ktoś czy ludzie to kupują ? widziałem cenowo po 25-30kk 

xD 

Opublikowano

mozesz robic nie banuja za to

Opublikowano

Ja robiłem tak że na jednym koncie  na pc robiłem vote, i na drugim koncie na telefonie gdzie miałem pakiety z t-mobile też moglem robić bo już inne ip :D

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Ja robiłem tak że na jednym koncie  na pc robiłem vote, i na drugim koncie na telefonie gdzie miałem pakiety z t-mobile też moglem robić bo już inne ip :D

OK ale co z przekladaniem itemkow (zmianek) ? 

Tego juz nie sprawdzają ? 

Na PL'u jest tak ze jak cheatujesz to banują wszystkie powiązane konta (nie wiem jak to do konca jest). 

Napisze ktos dokladnie jak sam to robi (tylko nie zadne tak słyszałem, albo tak mi się wydaje), to będe bardzo wdzięczny ^^

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

ja powiem tyle, że jak gram już prawie 2 msc, to widziałem z 10~ razy jak dostawali ludzie perma za vote4coins abuse :v  

graphic.png

Opublikowano

ja powiem tyle, że jak gram już prawie 2 msc, to widziałem z 10~ razy jak dostawali ludzie perma za vote4coins abuse :v

Np wczoraj też poleciał za to.

Pisząc z [GM]Kados napisał mi, że możesz głosować z różnych kont, ale nie w tym samym czasie.

Czyli np 6 czerwca oddajesz głosy z konta XXX, ale 7 czerwca oddajesz z konta YYY. Nie możesz w tym samym czasie oddawać z dwóch różnych.

nlUSIa9.png

Opublikowano
footballeuro.png

Witajcie wojownicy!

Gotowi na kibicowanie waszemu ukochanemu zespołowi? My również! Będziemy świętować, niezależnie od tego, czy wasza drużyna wygra, czy przegra.

+ Od 10 czerwca do 10 lipca Yang-Shin będzie miał dla was kilka zadań. Wszystkie z nich będą miały ograniczenia czasowe, w czasie jednego dnia będziecie mogli wykonać jedno zadanie. Jeśli wam się uda, nagrodą będą przedmioty o nazwie Medals of Camaraderie, które będzie można wymienić u Yang-Shina. Jeśli nie uda się wam wykonać powierzonej misji będziecie mogli ją wykonać jeszcze raz.

+ Równolegle z wydarzeniem w grze pojawi się szansa na wygranie nagród na forum. Więcej szczegółów wkrótce.

+ W najbardziej ekscytujących dniach turnieju, od 25 czerwca do 10 lipca w grze zostanie włączony drop Piłek. Podobnie, więcej szczegółów wkrótce!

Udanego polowania!

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...