Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NZ] World of Metin2

Qentinios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też się nie będę wypowiadał co innego jak jesteś u niego w teamie jako technik z tej strony może nie oszukiwać bo jesteś mu potrzebny.

Co do reszty grałem od początku serwera to wiem, jak to wyglądało podczas gry.

Może teraz tego nie widać jak jest ja wiem jak było wcześniej.

To taki dowód co wspominałem wcześniej :

1441351_428921550566988_412622938_n.jpg?

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@LukandeR

Zapytałem o ten screen Shoguna, rok temu miało miejsce włamanie na jego konto GA na WOM przez pewnego polaka, który tworzył potem itemy i sprzedawał polskim graczom. Potem wszyscy w to zamieszani zostali zbanowani. Prawdopodobnie ten screen pochodzi z tego okresu.

sygnatura2.png

Opublikowano

serwer wydaje sie byc mega i ta ulepszona grafika mnie zachecila, ostatni taki serwer w tym stylu jaki widziałem to metin2master stary.

/ matko boska pierwszy raz widze taka strone serwera, gdzie nawet jest opcja zmieny jezyku, nawet w cliencie jest mozliwosc zmiany jezyku gry ogolnie ode mnie + jezeli ktos lubi serwer z takim klimatem to zapraszam :)

jedyny - który widze to mało graczy, jestem przyzwyczajony to bardzo zaludnionych serwerów

Opublikowano

serwer wydaje sie byc mega i ta ulepszona grafika mnie zachecila, ostatni taki serwer w tym stylu jaki widziałem to metin2master stary.

/ matko boska pierwszy raz widze taka strone serwera, gdzie nawet jest opcja zmieny jezyku, nawet w cliencie jest mozliwosc zmiany jezyku gry ogolnie ode mnie + jezeli ktos lubi serwer z takim klimatem to zapraszam :)

jedyny - który widze to mało graczy, jestem przyzwyczajony to bardzo zaludnionych serwerów

1k osób online wieczorem

Opublikowano

Ciekawy server w sumie ^_^
Ku co 8h z tego co wyczytalem, ale w ciagu dalszym 55 sztuk? I czy sa jakos normalnie do zdobycia rady / egzo, czy te skille beda katorga podobna do skilli na plu? ^_^

Spodobal mi sie serverek, ale jednak bardzo odrzuca mnei sposob zdobywania zmianek/dodan, skoro glownie sa one z ISu.. A pelerynki? Sposob podobny czy sa ogolnodostepne?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zwoje Egzorcyzmu możesz zdobyć ze szkatułek a także eventów i questów, Rad Pustelnika nie ma w ogóle na naszym serwerze, ze skilami jest podobnie jak na pl, z tą różnicą że ku co 8h, są także instrukcje i sekretne instrukcje więcej informacji znajdziesz tu: 

https://wom2.org/guide.php?p=faq

sygnatura2.png

Opublikowano

Zwoje Egzorcyzmu możesz zdobyć ze szkatułek a także eventów i questów, Rad Pustelnika nie ma w ogóle na naszym serwerze, ze skilami jest podobnie jak na pl, z tą różnicą że ku co 8h, są także instrukcje i sekretne instrukcje więcej informacji znajdziesz tu: 

https://wom2.org/guide.php?p=faq

To widzialem juz :P A te zwoje to z jakich szkatulek jesli mozna wiedziec? I pelerynki, da sie jakos zdobyc, czy ciezko o nie?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tak więc zacznijmy ja żadnych itemów nie kupowałem bo eq miałem już długo przed tym zdarzeniem można zapytać Polaków co tam grali i cała gildia mnie poprze i Ci co widzieli moje przedmioty z poza PL.

Bo ja większość eq zrobiłem przed włamem i dużo pomagałem gildi i znajomym dowody ? Demostracja eq, bufa, itp....

Buffy:

5250bea84b219.jpg

c04789180ca00.jpg

Depo

1d8cfa43536bd.jpg6b467c313379c.jpg08886a9ccab6c.jpg6f3300a7497b1.jpg

48774a829b76b.jpgf2790cf5277d0.jpg49c8d015aacc4.jpg9402d02c30884.jpg9c7887acf60e1.jpga5c0a4c0a452d.jpgea8f99b471d66.jpg

Dodam że na liście pozyczonych itemków znajdowały się trutki +9 bojowe stalka +9 tarcze ebo itp.....

przejdziemy do eq

976d46de2f10d.jpgeca104547f894.jpg6a753d389b124.jpg3a4920d03f804.jpg22d2620567688.jpg238cb35818091.jpg58d06282031ce.jpgb94bcc46fe40e.jpgdd38f12f96786.jpg

Taki smaczek jakie przedmioty pozyczałem :

968b363a9c21a.jpg1787133d560c6.jpg

I nie chce mi się rozpisywać możecie wierzyć lub nie ehhh serwer był fajny zanim admini pokazali klase dalej w zamian.

Kiedy mnie okradli eq dostałem ochłapy z bonami random i kazali znowu mixowac za wlasna kase pojebane ?...

Dobrze że przynajmniej sprzedałem konta za coś z czego typ pogral moze miesiac i ban perm za bycie dobrym... bo kupowal itemki za pl/euro i nie bądz dobry.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Nie wiem dokładnie z jakich, pelerynki z metinów, szkatułek, is.

A pelerynki z metkow od m1? Czy dopiero np red las.. I w jakiej ilosci? Generalnie wszystko zdaje sie jest w IS, co strasznie odrzuca. Ale z drugiej strony server bardzo fajnie wyglada. Gdyby tylko te pelerynki lecialy od m1 w jakiejs normalnej ilosci (zebym np w m1 mogl ich sobie uzbierac i expic w m1,m2, BO) to byloby git i moze bym sie przekonal do wbicia :D

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Grałem na samym początku jak grało jakoś 100 osób - przestałem grać własnie z tego powodu. Teraz zaczynam grać od nowa bo serwer naprawdę poszedł do przodu i się rozwinął w dobrą strone.

Jedyne co  to słaba prezentacja - wiecej dowiedziałem się z FAQU niż z samej prezentacji.

Jest jakas Polska gildia ?

Opublikowano

A pelerynki z metkow od m1? Czy dopiero np red las.. I w jakiej ilosci? Generalnie wszystko zdaje sie jest w IS, co strasznie odrzuca. Ale z drugiej strony server bardzo fajnie wyglada. Gdyby tylko te pelerynki lecialy od m1 w jakiejs normalnej ilosci (zebym np w m1 mogl ich sobie uzbierac i expic w m1,m2, BO) to byloby git i moze bym sie przekonal do wbicia :D

Pelerynki dropią z wszystkich metinów, przedmioty z is dropią także ze skrzyń bossów. Oprócz tego możesz codziennie zagłosować na serwer, oby otrzymać sm.

Więcej Let's play nie wrzucę do tematu, bo nie można (tylko w dziale Metin2 Media) ale możecie dać suba Ar3lekowi i być na bieżąco.

Co do polskich gildii.. nie grałem zbyt długo na samym serwerze, siedzę głównie na testowym serwerze gdzie sprawdzamy nowości zanim zostaną wprowadzone. Kiedyś Polaków było całkiem sporo, był nawet polski Gm, potem jakoś ucichło, ale teraz znowu wracają - zapytam się jeszcze o to Ar3leka.

sygnatura2.png

Opublikowano

Pelerynki dropią z wszystkich metinów, przedmioty z is dropią także ze skrzyń bossów. Oprócz tego możesz codziennie zagłosować na serwer, oby otrzymać sm.

Więcej Let's play nie wrzucę do tematu, bo nie można (tylko w dziale Metin2 Media) ale możecie dać suba Ar3lekowi i być na bieżąco.

Co do polskich gildii.. nie grałem zbyt długo na samym serwerze, siedzę głównie na testowym serwerze gdzie sprawdzamy nowości zanim zostaną wprowadzone. Kiedyś Polaków było całkiem sporo, był nawet polski Gm, potem jakoś ucichło, ale teraz znowu wracają - zapytam się jeszcze o to Ar3leka.

Jakbys mogl to udzielaj bardziej rzeczowych informacji, bo pytanie powtarzam kilka razy to samo, a odpowiadasz tak jakbys wolal go uniknac :P

Albo, jesli mozna prosic, rozwin i bardziej opisz prezentacje bo z tej malo idzie sie dowiedziec..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jakbys mogl to udzielaj bardziej rzeczowych informacji, bo pytanie powtarzam kilka razy to samo, a odpowiadasz tak jakbys wolal go uniknac :P

Albo, jesli mozna prosic, rozwin i bardziej opisz prezentacje bo z tej malo idzie sie dowiedziec..

Jeżeli chcesz się dowiedzieć że z Metinów Bitwy masz 15% na pelerynki a z Zazdrości 23.5%, to tego ci nie podam, podałem ci ogólnie jak jest, zagraj a sam ocenisz.

Kolejny filmik z serii, można jednak je wstawiać.

http://youtu.be/cZF_Yg96JvU

sygnatura2.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz się dowiedzieć że z Metinów Bitwy masz 15% na pelerynki a z Zazdrości 23.5%, to tego ci nie podam, podałem ci ogólnie jak jest, zagraj a sam ocenisz.

Kolejny filmik z serii, można jednak je wstawiać.

http://youtu.be/cZF_Yg96JvU

Raczej pytalem o konkretny drop ILE pelerynek dropi z metkow itd, nie chodzi mi o procent. Tak samo o egzo i wszystko :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer w porównaniu do Metin2.SG, tylko z tym czasem niebo trudniejszy, z tego co wiem administracja robi liczne przekręty, dlatego niektóre osoby tam odradzają grać, a niektóre zachęcają, ja bym stanął po tych zachęcających do gry, przyjemna gra, miło się expi, nie ma ksuj, jeśli już to ci przyjdzie pomóc, i dlatego najlepszymi serwerami są te :), serdecznie zapraszam do gry!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema,właśnie zamierzam wrócić do gry w wom'a ,w którego grałem jakieś pół roku temu,w końcu jest jakaś odnowiona prezentacja?

Tutaj moje pytania do grających:

-W ile dni grając 1h dziennie dropkiem wbije gdzieś 40lv?

-Czy łowienie jest opłacalne na tym serwerze bo z tego co pamiętam te pół roku  temu zarabiałem tylko z tego;d

-jak to było z tym czasem,chodzi o to że czas był tam o 2h do przodu czy do tyłu w stosunku do naszego?

-Jeśli jest ktoś chętny pomóc w dalszej grze pw :).

@Edit

Wie ktoś w jakim królestwie jest najwięcej polaków ewt. polskich gildii?

Opublikowano

Jeden z najtrudniejszych serwerów na jakich grałem. Może dlatego, że nikogo na nim nie znałem.

Nie polecam początkującym.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...