Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę pograłem. 

Takiego ISa dojebanego jak tu nie widziałem nigdzie xD  xD  Potki też tam będą ?

Wiele osób, na wh, jakiś typek 55 lvl (Destiny) ciśnie ostro elit wodzów na wh i śmieje się w twarz  :huh:

Inni nie lepsi

Ale ogólnie serwer spoko  <3

Opublikowano

Przegrałem 5-6h na serwerze.
Serwer jak dla mnie jest super.
Wszystko dopracowane, nie ma się do czego przypierdolić.

Jak na mediuma exp jest odpowiedni.

Zmianek dropi wystarczająco dużo. ( nie ma potrzeby kupowania w sklepie ).

Polecam serwer.

DomaN.

Opublikowano

Serwer naprawdę dobrze się rozwija,widać ciągle nowe osoby nic tylko grać.Exp i drop dopasowany serwer nie jest na pare dni i to się liczy.Polecam serwer z całego serca :)

Opublikowano

Mi się wydaje, ze Jarek rozkręci serwer di max 1,2k bo mi na pierwsze zalogowanie i gre do 65lv nie przypadl go gustu serwer,nie tylko mi. Dla mnie lepszy bylby serwer tradycyjny bez takiego klimatu, ale coż Powodzenia.

Opublikowano

Tak ciężko Wam przeczytać stronę wcześniej? Tak, ma zacząć nagrywać w tym tygodniu. Graczy jak na razie jest jakieś 300+

Tak ciężko Wam przeczytać stronę wcześniej? Tak, ma zacząć nagrywać w tym tygodniu. Graczy jak na razie jest jakieś 300+

Jasio90.png
Opublikowano

Dołączam się do pytania wyżej i faktycznie tutaj Wallander będzie nagrywać bo nie wiem czy wpadać z gildią ? 

Pojawił się już odcinek na jego kanale, zobaczymy co z tego wyjdzie, słyszałem.. że NoPefect też tu będzie robił ''serię'' pozdrawiam.

Nie patrzcie na posty @Inori bo ktoś się jej włamał na konto.. 

Opublikowano

Faktycznie już jest pierwszy odcinek na kanale Wallandera i powiem szczerze, że ciekawe przedstawił serwer.

Opublikowano

Faktycznie już jest pierwszy odcinek na kanale Wallandera i powiem szczerze, że ciekawe przedstawił serwer

Serwer wydaję się bardzo ciekawy :) A dzięki wallanderowi bedzie grało tez tu duzo osób :) Chyba tu wpadnę. 

Opublikowano

Da ktoś link do tego filmu wallandera bo coś znaleźć nie mogę?

P.S. serwer spoko, jaram się. od pierwszej bety sporo się zmieniło na plus, fajnie by było gdyby jednak ta społeczność z adminami na czele się trochę bardziej rozkręciła.

who cares?

Opublikowano

Da ktoś link do tego filmu wallandera bo coś znaleźć nie mogę?

P.S. serwer spoko, jaram się. od pierwszej bety sporo się zmieniło na plus, fajnie by było gdyby jednak ta społeczność z adminami na czele się trochę bardziej rozkręciła.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie każdy czyta wcześniejsze 30 stron i akurat jednej wcześnie więc nie sap dresie .

nie sap dresie? proponuję Ci iść do psychologa, bo coś nie tak z Twoją głową. Wystarczy przeczytać poprzednią stronę żeby zauważyć, że nagrywać będzie youtuber, no ale cóż... :>

Opublikowano

SQLSTATE[HY000] [1129] Host '91-239-67-99.greendata.pl' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' 

wchodząc na strone wyskakuje to  co zrobić? da ktoś linka do klienta 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...