Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszy serwer na którym grałem gdzie misije sie chce robi a nie omija szerokim łukiem. Sprawa z biologiem z*******a, Nie trzeba nigdzie jeździć tylko z lv Ci sie misja oblokowywuje... Zajebioza. Exp jak exp na mediumach, jedyny minus to drop kasy jak chce wziasc slub z buffką 7kk około za garnitur itp a to dość sporo jak na początkową faze gry. Ogolnie jest fajnie. Polecam każdemu, dziwi mnie ze gra 400-500 osób. Ale Wallander rozkręci. :D

Opublikowano

Serwer jest super, miałem 1,5 tygodniową przerwę z powodu małej ilości graczy, ale teraz widzę, że wszystko się rozkręca! :)

Opublikowano

Tylko zauważ, że na drekonie i ascarialu jak wallander zaczął nagrywać to również zaczęli nagrywać inni youtuberzy typu Uzurpator, tream, Respect i inni, a tu będzie nagrywać z tych większych tylko wallander,  zapewne po paru dniach liczba drastycznie się zwiększy, ale na pewno nie do 2 czy tam 3 tysięcy online. 

Oczywiście serwer polecam i życzę powodzenia.

Przyszedł..? Wszystko było jest i będzie opłacone ;)

Ale już powoli się kończy reklama na YT, bo ile można zmieniać serwer. Po prostu kurwią się, trzeba zadbać o reklamę w inny sposób a nie tylko YT, YT, YT. Jak ktoś nie ma pomysłów to trudno, widocznie dnie dla niego tutaj miejsce.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Ile okolo osob online w godzinach szczytu?

Grajac np bodym potrzebny bedzie mi buff?

O liczbe graczy sie nie dopytuj,nie ma co sie dołować.Korzystaj ze spotow poki mozesz,bo w nastepnym tygodniu bedziesz pluć sobie w brodę jesli chodzi o dostepnosc metinow/bosssow.

Buff przyda Ci sie,jednak z dobrym eq powinienes dac rade i bez niego.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie pobrales pewnie do końca klienta. Ludzi na serwie aż tak mało nie jest, bo na każdej mapie jest pełno ludzi, w m1 parę sklepów ale ono nie oddaje liczby graczy. Po 01 godzinie jeszcze było sporo ludzi na spotach także nic tylko wbijać bo serwer jest bardzo dobry.

Jasio90.png
Opublikowano

O liczbe graczy sie nie dopytuj,nie ma co sie dołować.Korzystaj ze spotow poki mozesz,bo w nastepnym tygodniu bedziesz pluć sobie w brodę jesli chodzi o dostepnosc metinow/bosssow.

Buff przyda Ci sie,jednak z dobrym eq powinienes dac rade i bez

mam rozumieć że w przyszłym tygodniu nagle podrośnie liczba grających -_-?

Opublikowano

@Discreet17

Wallander zaczyna nagrywać z tego serwera więc to logiczne? Poczytaj wcześniejsze posty zanim coś głupiego napiszesz. Co do serwera to polecam, korzystajcie póki można. :)

Opublikowano

Serwer dopracowany, fajny klimat, lecz jest problem 30 graczy online? Zróbcie coś czas zrobić Bang...

Opublikowano

Serwer dopracowany, fajny klimat, lecz jest problem 30 graczy online? Zróbcie coś czas zrobić Bang...

hmm.. w samym m1 stoi ze 40 osób więc... Polecam iść na expowiska lub metki i dopiero pisać, bo na expowiskach jest pełno ludu. poza tym radzę przeczytać poprzednie posty, administracja wykupiła reklamę u Wallandera

Opublikowano

Nie mogę wejść na stronę, wywala mi taki komunikat:

SQLSTATE[HY000] [1129] Host '91-239-67-99.greendata.pl' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts'

Wie ktoś o co chodzi ?

Opublikowano

Takie Pytanie czemu tutaj tak wolno leci exp ? na 20 lvl tyle czasu expić zeby wbić 25 w m2 :O ? Hard? Czy Medium ? cały czas tak będzie słabo leciał exp ?

gilu.jpg

Opublikowano

Mam problem.. Jak uruchomie tego Clienta cały czas mi się wyłącza, zmieniałem tą zgodność na Xp, 7,8 , viste i dalej nic, nie moge odpalić Clienta. Jest jeszcze jakiś sposób żeby pograć na tym serwerze? Ma ktoś jakis pomysł?

Opublikowano

Takie Pytanie czemu tutaj tak wolno leci exp ? na 20 lvl tyle czasu expić zeby wbić 25 w m2 :O ? Hard? Czy Medium ? cały czas tak będzie słabo leciał exp ?

Tyle, czyli ile? Mi to zajelo parenascie minut moze..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wszyscy tak polecają ten serwer, aż w końcu pobrałem ii?

Hmm.. Również mogę go polecić w 100%-ach. Narazie grałem 2h ale serwer naprawdę dopracowany przyjemnie się Expi, podoba mi się zabawa do 40 lvl nie nudzi się. Polecam i zapraszam innych

<3

Opublikowano

Jak aktualnie sprawuje się administracja na serwerze? Udzielają się na forum, aktywni na ogół są? Eventy jak tam?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Event są w każdy weekend, a dodatkowo od poniedziałku do czwartku dropia szaty lub danie a z nich różne przydatne rzeczy, piątek dzień bez eventow aby przygotować się na eventy weekendowe

<3

Opublikowano

Kilka pytań mam:

Skąd truta? Wystarczy spojrzec lekko wstecz, to pytanie pojawia sie srednio co 5 postow :P Truta dropi z ripka (a dt do ripa trwa tu z 15 minut) oraz z metkow 90 (w red i atla, bardzo maly % na drop)

Skąd eq z łez? Dropi w v2, w av2, z metkow w red (+6/7)

Jak z expem? Idealny na mediuma ;)

Jak aktualnie sprawuje się administracja na serwerze? Udzielają się na forum, aktywni na ogół są? Eventy jak tam?

Na mpc czesto widac kreatywnego, na ich forum nawet na sb nieraz widac aktywnosc czy iksa czy kreatywnego. W tygodniu sa automatyczne eventy (opisane nawet w prezentacji..), a to co up napisal, ze piatek to dzien bez eventu, zeby przygotowac sie do eventow weekendowych (wtf?!) to nieprawda. W piatek dropia nasionka (sa one co prawda kompletnie nieprzydatne, ale dropia.. :D ). W weekendy zawsze tez cos jest - gornik, zuo, ox. Na forum jest rozpiska.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bardzo fajne zuo, zadnych lagow, wszystko udane. Szkoda tylko że dostałem bana, no ale nic dziwnego jak sie jezdzi na ninja hacku :D + dla administracji ;)

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...