Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nosz kurcze mać !!! Chciałem pobrać serverek i jak juz kliknę pobiez clijenta to pobiera sie mi go moze 10 % i pobieranie sie zakańcza ... moze dalo by rade wrzucic na inny hosting ? probowalem kilka razy i za kazdym razem tak samo się wyłącza ...

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lepiej zrobcie cos z tym clientem, bo jak Wallander wrzuci filmik i zacznie sie masowe pobieranie clienta to wtedy bedzie problem...

Opublikowano

Co wy macie z tym wallanderem? Pojebało wszystkich? :D Wy naprawdę myślicie że jak wrzuci jeden film to nagle na serwer przybędzie tysiąc osób? haha

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Co wy macie z tym wallanderem? Pojebało wszystkich? :D Wy naprawdę myślicie że jak wrzuci jeden film to nagle na serwer przybędzie tysiąc osób? haha

Nie musi od razu przychodzić 1000 osób, celem zapewne jest zwrócenie uwagi graczy że taki serwer istnieje i że jest on bardzo solidnie zrobiony. Wallander się tylko częścią reklamy, reszta to starania adminów którzy zadbają o to żeby Ci gracze którzy przyjdą chcieli tutaj zostać na dłużej. A skoro ten gość ma tyle subów więc na pewno się postarają. 

Osobiście, serdecznie zapraszam na serwer gra się bardzo przyjemnie, administracja bardzo pomocna więc wbijać ! :)

Opublikowano

Po 2-3 odcinkach liczba graczy na ascarialu wzrosla wlasnie o tysiac, to samo na dreikonie...
Opublikowano

Po 2-3 odcinkach liczba graczy na ascarialu wzrosla wlasnie o tysiac, to samo na dreikonie...

Tylko zauważ, że na drekonie i ascarialu jak wallander zaczął nagrywać to również zaczęli nagrywać inni youtuberzy typu Uzurpator, tream, Respect i inni, a tu będzie nagrywać z tych większych tylko wallander,  zapewne po paru dniach liczba drastycznie się zwiększy, ale na pewno nie do 2 czy tam 3 tysięcy online. 

Oczywiście serwer polecam i życzę powodzenia. 

xD 

Opublikowano

Co do Wallandera to tworzy sie nowy trend - gramy tam gdzie wallander i nie chodzi tu o jego stalych widzow ktorzy caly czas zmieniaja serwer. Jego reklama gwarantuje bardzo duza liczbe online..

Tylko zauważ, że na drekonie i ascarialu jak wallander zaczął nagrywać to również zaczęli nagrywać inni youtuberzy typu Uzurpator, tream, Respect i inni, a tu będzie nagrywać z tych większych tylko wallander, zapewne po paru dniach liczba drastycznie się zwiększy, ale na pewno nie do 2 czy tam 3 tysięcy online.

Oczywiście serwer polecam i życzę powodzenia.

Jezeli bedzie 1k online to inni tez tu zaczna nagrywac, bo beda mogli miec dobra serie, a oprocz tego przyjemnosc z gry na takim serwie
Opublikowano

Czasami sobie pogrywam i o dziwo serwer mi sie nie nudzi.Jak na razie serwer polecam,tylko tutaj moja apelacja.Jesli juz bedziecie miec wieksza ilosc graczy nie utrudniajcie nowym gry tak jak to robil Azprime.

Srij9JT.png

Opublikowano

Grałem na początku serwera, ale zaraz przestałem. Teraz nie wiem czy wracać.. W m1 z 10sklepów, sami gracze z wysokimi lvlami. Na pewno myślicie że ten wallander rozrusza ten serwer? :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Grałem na początku serwera, ale zaraz przestałem. Teraz nie wiem czy wracać.. W m1 z 10sklepów, sami gracze z wysokimi lvlami. Na pewno myślicie że ten wallander rozrusza ten serwer? :D

na pewno, będzie ponad 1,5k online bo teraz już jest z 400-500 on

Opublikowano

Co do Wallandera to tworzy sie nowy trend - gramy tam gdzie wallander i nie chodzi tu o jego stalych widzow ktorzy caly czas zmieniaja serwer. Jego reklama gwarantuje bardzo duza liczbe online..

Jezeli bedzie 1k online to inni tez tu zaczna nagrywac, bo beda mogli miec dobra serie, a oprocz tego przyjemnosc z gry na takim serwie

Do czego to doszło,że o grywalności serwera decyduje w większej mierze YouTube..  : /

Kiedyś patrzyło się tylko na stabilność/dopracowanie serwera,mogło grać nawet 50 osób bo było jasne,że jeżeli serwer wytrwa dobije próg 1k+

Szkoda oj szkoda..

Co do serwera polecam.

#rein

Opublikowano

Wallander to bardzo dobra reklama, ale Ascarialowe prawdziwe 2,5k wbiło dopiero wtedy kiedy zaczęło nagrywać cały YouTubeMT2, przykład Dreikona - parę osób mniej i liczba graczy na ich liczniku wynosiła tylko 1,7k z czego prawdziwe jest może jakieś 1,2k. :P

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Do czego to doszło,że o grywalności serwera decyduje w większej mierze YouTube..  : /

Kiedyś patrzyło się tylko na stabilność/dopracowanie serwera,mogło grać nawet 50 osób bo było jasne,że jeżeli serwer wytrwa dobije próg 1k+

Szkoda oj szkoda..

Co do serwera polecam.

Za duzo tych serwerow sie porobilo.Kiedys bylo ich mniej, co za tym idzie nie bylo wielkiego wyboru.Mentalnosc ludzi mnie przeraza a wiesz dlaczego? Gracze nie maja swojego zdania,ze swoim idolem sa w stanie grac nawet na gotowcu.Najsmieszniejsze jest to,ze jesli dany serwer padnie placza i nie szczedza epitetow,jednak na jego reaktywacji i tak zagraja.

@Aktualnie sa jakies ataki na serwer? Laguje niemilosiernie .

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer prezentuje się fajnie, jednak jakoś mnie nie wciągnął. Exp przyjemny, niektóre misje i sposób dropu trochę dziwnie zrobione. Mimo tego polecam, jeśli ktoś szuka serwera gdzie nie będzie musiał się denerwować na milion pomniejszych kłopotów i po prostu spokojnie sobie pogra. Ja zawijam stąd.

Opublikowano

Zaczynam grę zanim utrudni mi start wielka ilość graczy na początkowych mapach :D

Moim zdaniem Wallander jeśli chodzi o metina tworzy najlepsze i najbardziej treściwe filmy z wszystkich youtuberów i głównie tym zachęca graczy. Reszta robi to zdecydowanie na odpierdal co strasznie mnie odstrasza do ich oglądania. 

Opublikowano

Zaczynam grę zanim utrudni mi start wielka ilość graczy na początkowych mapach :D

Moim zdaniem Wallander jeśli chodzi o metina tworzy najlepsze i najbardziej treściwe filmy z wszystkich youtuberów i głównie tym zachęca graczy. Reszta robi to zdecydowanie na odpierdal co strasznie mnie odstrasza do ich oglądania. 

Owszem dla mnie również robi najlepsze pod każdym względem odcinki, lecz nie ładnie jest pakować wszystkich osób nagrywających metina, że robią odcinki na odwal się i nie poświęcają czasu na kanał.

Jest wiele kanałów, które są jakie są, mają aktywność jaką mają, lecz prócz Wallandera jest również kilka kanałów warta uwagi.

Zobaczymy co reklama Wallandera da i czy administracja będzie działać na serwerze, bo zastrzyk graczy będzie pewnie spory.

Swoją drogą śmieszne jest to, że ludzie latają za daną osobą na serwer, ponieważ potem serwer ma ogromny skok graczy w dół.

Opublikowano

Owszem dla mnie również robi najlepsze pod każdym względem odcinki, lecz nie ładnie jest pakować wszystkich osób nagrywających metina, że robią odcinki na odwal się i nie poświęcają czasu na kanał.

Jest wiele kanałów, które są jakie są, mają aktywność jaką mają, lecz prócz Wallandera jest również kilka kanałów warta uwagi.

Zobaczymy co reklama Wallandera da i czy administracja będzie działać na serwerze, bo zastrzyk graczy będzie pewnie spory.

Swoją drogą śmieszne jest to, że ludzie latają za daną osobą na serwer, ponieważ potem serwer ma ogromny skok graczy w dół.

No może trochę przesadzone było że cała reszta yotuberów robi to na odpierdal. Wkurza mnie głównie u reszty przekleństwa i nadmierna ekscytacja jeśli nie jest ona potrzebna (jest to reklama i pewnego rodzaju poradnik więc nie ma tutaj miejsca na to, bo gdybym chciał tego posłuchać to włączam innego typu kanały) skakanie po serwerach kilka serii w jednym momencie lub zmienianie serwera co kilka odcinków. Niepoprawna polszczyzna.

Jeśli znasz innego youtubera który spełnia moje wymagania możesz napisać. ;)

Opublikowano

No może trochę przesadzone było że cała reszta yotuberów robi to na odpierdal. Wkurza mnie głównie u reszty przekleństwa i nadmierna ekscytacja jeśli nie jest ona potrzebna (jest to reklama i pewnego rodzaju poradnik więc nie ma tutaj miejsca na to, bo gdybym chciał tego posłuchać to włączam innego typu kanały) skakanie po serwerach kilka serii w jednym momencie lub zmienianie serwera co kilka odcinków. Niepoprawna polszczyzna.

Jeśli znasz innego youtubera który spełnia moje wymagania możesz napisać. ;)

Polecam Treama, zdarzy mu sie czasami przeklinac, ale robi bardzo dobre materialy i prawie zawsze ciagnie serie do konca.
Opublikowano

Polecam Treama, zdarzy mu sie czasami przeklinac, ale robi bardzo dobre materialy i prawie zawsze ciagnie serie do konca.

NoPerfect moim zdaniem też jest fajnym jutuberem, mimo iż gada za szybko hehe.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...