Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ło żesz, naprawdę będzie tutaj nagrywał Wallander? No to reklama z najwyższej półki.

Polecam w 100%

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam w najnowszej aktualizacji widze wzmianke ze poprawiono exp na nowych mapach czy tyczy sie to tez  lochu malp od 80 lvl ?  bo narazie bylo tak ze w av lecial lepiej exp 

Opublikowano

witam w najnowszej aktualizacji widze wzmianke ze poprawiono exp na nowych mapach czy tyczy sie to tez  lochu malp od 80 lvl ?  bo narazie bylo tak ze w av lecial lepiej exp 

Nie, loch małp jest bardziej mapą do dropu przedmiotów potrzebnych do systemu ulepszania nie exp, jednak możliwe, że zostanie poprawiona w minimalnym stopniu.

Jak jest tutaj ze skillami ? W prezentacji znaleźć nie mogę...

od 7 do 10 instrukcji na G1. Instrukcje zdobywamy poprzez niszczenie metinów w ilości od 4 do 8 instrukcji. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Co ile można czytać instrukcje? :)

brak limitu czasowego czyli możesz sobie uzbierać 10 instrukcji i przeczytać je jedną po drugiej. 100% na wejscie instrukcji

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

@CreatiVe01
A mysleliscie o jakims spozytkowaniu itemow z eventu? Event sie zakonczyl, a mi zostalo 12 orzelkow i 1 flaga. Moze wprowadzilibyscie jakas mozliwosc wymiany ich w skali 1:1 na inne, przez 1-2 dni po evencie?

Bo inaczej beda one bezuzyteczne przez najblizszy rok :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To samo co kolega UP. Pobrałem clienta jest niepełny brakuje kilku i przede wszystkim pliku przez który odpalamy grę. Autopatcher to samo....

Opublikowano

To samo co kolega UP. Pobrałem clienta jest niepełny brakuje kilku i przede wszystkim pliku przez który odpalamy grę. Autopatcher to samo....

Ja mam Zakrea.exe, ale mryga tylko i gaśnie.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

No Tobie może działa.... Czekam na wypowiedź admina lub kogokolwiek kto miał podobny problem! :)

Pobieram 3 raz w innej przegladarce i pobiera sie do jakiegos momentu po czym wywala błąd gdy klikam spróboj ponownie pobiera sie dalej i nagle wyskakuje że się pobrało a 80% plików nie ma.... Wrzuci ktoś klienta na inny hosting?

Opublikowano

No Tobie może działa.... Czekam na wypowiedź admina lub kogokolwiek kto miał podobny problem! :)

Pobieram 3 raz w innej przegladarce i pobiera sie do jakiegos momentu po czym wywala błąd gdy klikam spróboj ponownie pobiera sie dalej i nagle wyskakuje że się pobrało a 80% plików nie ma.... Wrzuci ktoś klienta na inny hosting?

Taa mialem i mam to samo. Mozna podmieniac wszystkie nowosci itp itd ale trzbea miec NAJSTARSZE, PIERWSZE rooty. Inaczej nie odpalisz..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Kolega UP ja nawet nie mam przez co odpalić. xD Kiedyś jakieś 2tyg temu grałem i wszystko śmigało usunąłem klienta teraz chce pobrać i lipa. Możliwe zależy od tych rotów. :D Ja nawet pliku .exe nie mam :/ Nie wiem czekam na wypowiedz administratora serwera.

Opublikowano

W takim razie wrzuc autopatchera,ktory jest na stronie do plikow ktore ci sie pobraly i sprawa zalatwiona.

Srij9JT.png

Opublikowano

Kolega UP ja nawet nie mam przez co odpalić. xD Kiedyś jakieś 2tyg temu grałem i wszystko śmigało usunąłem klienta teraz chce pobrać i lipa. Możliwe zależy od tych rotów. :D Ja nawet pliku .exe nie mam :/ Nie wiem czekam na wypowiedz administratora serwera.

Aa to nie doczytalem wybacz. Mialem ten sam problem co kolega pare postow wyzej, nie co Ty xD

Ale jak probowalem pobrac clienta to stalo sie to co u Ciebie, wiec cos z tym hostingiem tez jest nie tak. Ew wrzuc samego patchera do czystego folderu badz do jakiegokolwiek metina.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zapraszamy serwer mega ! :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Ok już wszystko działa poza autopatcherem xD ale ok. Po 5-6 próbach pobierania w końcu się pobrało do końca. :) Dzięki wszystkim za pomoc. Jednak proponowałbym aby administracja dała także clienta na nowy hosting na przyszłość dla innych graczy z moim problemem. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...