Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie że coś ale patcher pobiera mi cały czas to samo pomimo tego że mam te pliki już pobrane. B)

skasuj pliki, które pobiera i spatchuj ponownie. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@CreatiVe01
Kilka propozycji, ktore chyba powinniscie wprowadzic.. (nei pisze na forum servera bo to bezsensu :p )

- Nie daloby sie zrobic, aby lucznicy w atlantydzie podchodzili? To jest nie tyle utrudnienie, co po prostu meczenie gracza ^_^

- Wprowadzcie prosze bezposrednia mozliwosc teleportowania sie do atla v2, bez latania na jej koneic.. (chyba ze gdzies takowa jest, a ja nie zauwazylem?)

- Wprowadzcie prosze mozliwosc teleportacji do krainy gigantow

- Wprowadzcie prosze w pierscieniu teleportacji takze opcje zapisania sobie swoich np 4-5 koordynatow i teleportowania sie tam, bardzo mi tej opcji tutaj brakuje.

- Skoro nie ma autopotow w normalnym sklepie (a w sklepie za range sa 1mln pz, czyli takie, ktorych sie nie opalca kupowac..) to mzoe chociaz warto byloby wprowadzic jakies skrzynki z potami? Czyli np 20x200 potow schowanych w jednej skrzynce, tak co by poty nie zajmwoaly calego eq...

- Poprawienie dropu biologa na 70. Trzeba 100 tych gowienek, na ktorych drop jest 4%, a leca tylko z yeti i lodowych golemow, co daje nam zapewne z 2 godziny bezsensownego i bezowocnego bicia golemow i yeti, gdzie ani nie leci dobrze exp, ani nawet nie ma konkretnej miejscowki zeby tak przysiedziec. Wiec proponuje conajmniej 4-krotnie zmniejszyc ta ilosc albo poprawic jej drop :) Ewentualnie poczatkowe, BEZUZYTECZNE SPOTY podmienic na takie z samymi yeti+golemy.

- Maly bezsens. Loch malp jest od 80, a misja, w ktorej mamy sie tam udac i cosik wydropic jest bodajze na 75 czy 76 lvl..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

da rade bez bufa a co do wypowiedzi na temat biologa 70 to masz maly problem jak to jest trudne to na 75 lvl maszm isje obic 10 bosow  45% na przyjecie ubicia a mozesz bic bosy tylko riper czerwony smok zółw oraz silna lodowa wiedźma wiec powodzenia to ci dopiero zajmie czasu 

Opublikowano

skasuj pliki, które pobiera i spatchuj ponownie. 

Bez sensu. Będzie cały czas pobierał to samo -.- rusz dupe napraw patchera i będzie git. ;)

Opublikowano

da rade bez bufa a co do wypowiedzi na temat biologa 70 to masz maly problem jak to jest trudne to na 75 lvl maszm isje obic 10 bosow  45% na przyjecie ubicia a mozesz bic bosy tylko riper czerwony smok zółw oraz silna lodowa wiedźma wiec powodzenia to ci dopiero zajmie czasu 

No tak, ale to juz jest ciekawsze, bo chocby riper - chodzac na niego masz kowala, masz szkate, masz jakis zarobek, a biolog 70 jest troche bezsensowy..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@CreatiVe01

Kilka propozycji, ktore chyba powinniscie wprowadzic.. (nei pisze na forum servera bo to bezsensu :P )

- Nie daloby sie zrobic, aby lucznicy w atlantydzie podchodzili? To jest nie tyle utrudnienie, co po prostu meczenie gracza ^_^

- Wprowadzcie prosze bezposrednia mozliwosc teleportowania sie do atla v2, bez latania na jej koneic.. (chyba ze gdzies takowa jest, a ja nie zauwazylem?)

- Wprowadzcie prosze mozliwosc teleportacji do krainy gigantow

- Wprowadzcie prosze w pierscieniu teleportacji takze opcje zapisania sobie swoich np 4-5 koordynatow i teleportowania sie tam, bardzo mi tej opcji tutaj brakuje.

- Skoro nie ma autopotow w normalnym sklepie (a w sklepie za range sa 1mln pz, czyli takie, ktorych sie nie opalca kupowac..) to mzoe chociaz warto byloby wprowadzic jakies skrzynki z potami? Czyli np 20x200 potow schowanych w jednej skrzynce, tak co by poty nie zajmwoaly calego eq...

- Poprawienie dropu biologa na 70. Trzeba 100 tych gowienek, na ktorych drop jest 4%, a leca tylko z yeti i lodowych golemow, co daje nam zapewne z 2 godziny bezsensownego i bezowocnego bicia golemow i yeti, gdzie ani nie leci dobrze exp, ani nawet nie ma konkretnej miejscowki zeby tak przysiedziec. Wiec proponuje conajmniej 4-krotnie zmniejszyc ta ilosc albo poprawic jej drop :) Ewentualnie poczatkowe, BEZUZYTECZNE SPOTY podmienic na takie z samymi yeti+golemy.

- Maly bezsens. Loch malp jest od 80, a misja, w ktorej mamy sie tam udac i cosik wydropic jest bodajze na 75 czy 76 lvl..

1. Pomysł raczje nie zostanie przyjety chyba, że dość duża ilość graczy będzie nalegała. 

2. Aktualnie nie ma takiej możliwości jednak pomysł ciekawy możliwe, że zostanie wprowadzony. 

3. Taka aktualizacja jest już szykowana dla graczy.

4. Autopoty dropią też z metinów 94+ a jeżeli zajmują Ci dużo miejsca mikstury to zawsze możesz kupić mikstury za 10 punktów rangi w sklepie za rangę. 

5. Jaką satysfakcje da Ci wykonanie misji w kilka minut? Bo mi osobiście 0 - jeszcze nie mieliśmy skargi co do dropu tego kolekcjonerstwa. 

6. Misja zostanie poprawiona na 80lvl.

mam pytanko do adminow czy da sie poprawic drop itemow do misji zabie udka      konary zelwoka i  ogony konia ?   ogony po 4h dropienia 11 sztuk 

Drop żabich udek został poprawiony jakiś czas temu, jednka ogony konia zostaną jakie są ponieważ jest to misja na wyższy lvl gdzie te misje powinny być trudniejsze.

Bez sensu. Będzie cały czas pobierał to samo -.- rusz dupe napraw patchera i będzie git. ;)

A próbowałeś? Raz mieliśmy takie zgłoszenie i pomoglo takie rozwiązanie. 

Ewentualnie pobierz całego klienta ze strony serwera z dnia 7 listopada. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Niektóre misje powinny być poprawione bo dropisz 2h i dostajesz g****o które wywalasz na ziemie. Macie zamiar poprawić konary zelkova? Biłem kilka godzin metki, a wydropiłm może 12 szt, a trzeba oddać 200. Ani tam expić więc... (Łącznie gdzieś 15h w lesie i 12)

Edit// Może jeszcze jakiś filmik z tym eq pvp/pvm itd. Pokazanie jakie bonusy mają.

Opublikowano

Ile online w godzinach szczytu? warto jeszcze zagrać?

300-400

Zagrać warto coraz więcej osób się napotyka na mapach  ^_^

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie:

Jak tutaj jest z bonami? Po ile sa w shopie(cena za 200) i w jakich wartosciach wbijaja?

Ile yang leci ze spota psow?(ew sztabek jak owe dropia)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie:

Jak tutaj jest z bonami? Po ile sa w shopie(cena za 200) i w jakich wartosciach wbijaja?

Ile yang leci ze spota psow?(ew sztabek jak owe dropia)

Zmianki sa w sklepie drogie, yang nie leci duzo, nie powiem CI ile  dokladnie.. Tak czy tak zmianek leci bardzo duzo normalnie do eq, dodatkowo dodania wymieniasz na zmianki w skali 1:1, wiec nie ma z nimi wiekszego problemu :)

Bonusy.. hmm. Np absy wchodza 8 / 12 / 15. Takze 4x15 i 10 lud raczej bedzie ciezko wbic :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mała drobna informacja dla niewiernych Tomaszów  
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tak jak wcześniej pisaliśmy a my słów nie rzucamy na wiatr, dogadaliśmy się z jednym z YouTuberów o którego prosiliście:) 
Jest nim Wallander, jego odcinki z naszego serwera będziecie mogli oglądać już od następnego tygodnia.
Wszystkich serdeczenie zapraszamy na serwer oraz oglądania serii Wallandera z naszego serwera gdzie będziecie mogli zdobyć Zetki 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrawiamy Administracja

No no :)

Wallander wam rozkręci serwer więc graczy na pewno nie zabraknie.

Powodzenia.

3_1.png

Opublikowano

Biedny Sielu ;_; Tobie też się kiedyś uda ze swoim serverem. (Nie mówie tego, aby Cię urazić)

Opublikowano

O luju, Wallander będzie nagrywał, no to rozkręcicie ten serwer ;>

Tylko nie odwalcie czegoś jak na dre**onie, gdzie jak Wallander zaczął nagrywać to cofło EQ ^.^ 

Polecam serwer ;)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...