Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podstawy matematyki bardzo dobrze znam, a tak btw. 300 nie grał i każdy o tym dobrze wie. Ja nie widziałem ani raz chociaż 20 osób na raz w m1 nawet jak ostatniego dni przed tymi żałosnymi banami ludzie eq wywalali to nie było 20 osób w m1, więc nie oszukujmy się bo 300 to nie było ani razu na tym serwerze.

Uwazam inaczej, a jesli ty liczbe osob oceniasz po tym, ile stoi w m1 to pozdro dla Ciebie i uwazam, ze dyskusje mozemy zakonczyc. Wybierz sie na ekspowiska, wybierz sie do red lasu, a nawet do pieprzonej swiatyni i zobacz, ile tam ludzi lata na metki albo robi misje, wowczas pogadamy.. Nie gra duzo, ale Twoje pieprzenie jest tylko po to, by zniechecic potencjalnych graczy. Ja zapraszam i polecam ;)

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rowniez polecam mogli by dodac jeszcze jakies dungeony i zrobic cos z tymi misjami na 65+ bo wkurzaja

You cannot keep out your own fear

Uczeń
Opublikowano

SERWERA NIE POLECAM ! DLACZEGO ? OTÓŻ Z SERWERA ODCHODZĄ GRACZE, DLATEGO ZE TOPKA, SREDNIO 100 OSOB NABIŁO W CHU! YANG POPRZEZ BUGI, TAK SAMO Z KD I WIELOMA INNYMI RZECZAMI. POCZATKOWO NA SERWERZE GRALO PEWNIE KOLO 800 GRACZY, W TYM MOMENCIE MARNE ---------------------200-----------------, JAK NIE MNIEJ. KOLEJNA SPRAWA TO NIE SLUSZNE BANY, IKS MA INTERNET Z DUPKI, CO Z TYM SIE WIAZE ZE WIDZI COS INNEGO NIZ JEST W RZECZYWISTOSCI. ZBANOWAŁ MNIE PIERWSZY RAZ, ODBANOWAL I PRZYZNAL MI RACJE. NASTEPNIE PO KILKU DNIACH KOLEJNY RAZ ZBANOWAL, NA TSIE WIELKI MOD ---------ANDZIA-------- TAKZE MNIE ZBANOWAŁA PERNAMEENTNIE. ADMINISTRACJA BOI SIE PRZYZNAC DO BLEDOW. DLATEGO 'LIKWIDUJA' LUDZI, KTORZY MOGA COS POWIEDZIEC. W TYM PRZYPADKU JA, ALE OBIECAŁEM ZE NAGŁOŚNIE TA SPRAWE.
P.S NASTEPNYM RAZEM SPRAWDZAJCIE LOGI JAK BANUJECIE :) 
X2 P.S OBIECAŁEM ZE NAGŁOSNIE TA SPRAWE.

SERWER STANOWCZO ODRADZAM !! 

Opublikowano

Serwer już stabilny ? Stabilny

Ile Online ? Mało :) Myśle, ze 200-300 jest. Ludzi na metkach i spotach dosc sporo..

Skąd Truta ? Tradycyjnie ripek, ale dt trwa doslownie pare minut (1 pietro wybic moby, drugie zabic krola, trzecie w sumie nie wiem co - przenioslo mnie po wybiciu 3 respow, pozniej krol demonow i kowal, nastepnie jeden spot, ripek. moze 10 minut calosc). Dodatkowo mozna dropnac z metkow w red lesie, tych na 90.

Jak Exp ? Opytmalnie. W miare lajtowo :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jeszcze zeby administracja nie banowala za nic to bylo by fajnie. 3 postacie robilem, expielm je , robielm eq i ban za nic. Zadnych bugow zadnych hackow, nawet zadnych wulgaryzmow. A oczywiscie kochani admini nawet nie racza odpisac. Niech by chociaz dali info za co te bany, bo nie mam zamiaru non stop robic nowych postaici tracic czas exiac je robiac eq i nastepnego dnai zobacyc napis "Twoje konto jest zablokowane". Serwer zapowiadal sie fajnie ale  wyszlo jak zawsze do dupy

Opublikowano

Podstawy matematyki bardzo dobrze znam, a tak btw. 300 nie grał i każdy o tym dobrze wie. Ja nie widziałem ani raz chociaż 20 osób na raz w m1 nawet jak ostatniego dni przed tymi żałosnymi banami ludzie eq wywalali to nie było 20 osób w m1, więc nie oszukujmy się bo 300 to nie było ani razu na tym serwerze.

i mówi to osoba, która została zbanowana za WH :) na serwerze było 300 osób to, że nie ma w miescie multum sklepów jest jeszcze lepszym znaczkiem serwera bo wszyscy, którzy grają nie muszą wystawiać sklepów by coś osiągnąć, wystarczy grać. 

SERWERA NIE POLECAM ! DLACZEGO ? OTÓŻ Z SERWERA ODCHODZĄ GRACZE, DLATEGO ZE TOPKA, SREDNIO 100 OSOB NABIŁO W CHU! YANG POPRZEZ BUGI, TAK SAMO Z KD I WIELOMA INNYMI RZECZAMI. POCZATKOWO NA SERWERZE GRALO PEWNIE KOLO 800 GRACZY, W TYM MOMENCIE MARNE ---------------------200-----------------, JAK NIE MNIEJ. KOLEJNA SPRAWA TO NIE SLUSZNE BANY, IKS MA INTERNET Z DUPKI, CO Z TYM SIE WIAZE ZE WIDZI COS INNEGO NIZ JEST W RZECZYWISTOSCI. ZBANOWAŁ MNIE PIERWSZY RAZ, ODBANOWAL I PRZYZNAL MI RACJE. NASTEPNIE PO KILKU DNIACH KOLEJNY RAZ ZBANOWAL, NA TSIE WIELKI MOD ---------ANDZIA-------- TAKZE MNIE ZBANOWAŁA PERNAMEENTNIE. ADMINISTRACJA BOI SIE PRZYZNAC DO BLEDOW. DLATEGO 'LIKWIDUJA' LUDZI, KTORZY MOGA COS POWIEDZIEC. W TYM PRZYPADKU JA, ALE OBIECAŁEM ZE NAGŁOŚNIE TA SPRAWE.

P.S NASTEPNYM RAZEM SPRAWDZAJCIE LOGI JAK BANUJECIE :) 

X2 P.S OBIECAŁEM ZE NAGŁOSNIE TA SPRAWE.

SERWER STANOWCZO ODRADZAM !! 

Tak topka nabiła multum yangów i co? I zostali zbanowani mimo, że kilkanaście osób mówiło nam, że przez to serwra padnie bo "oni utrzymywali ten serwer" . Co do Iksa, internet 20mb/s hmm.... no nie do końca taki internet z dupki no ale skoro tak twierdzisz to pewnie masz lepszy 25 mb/s ;) nałożone bany za WH przez administracje są w 100% słuszne. Obiecałeś, że nagłośnisz? Było obiecać, że nie będizesz używał WH. 

Jeszcze zeby administracja nie banowala za nic to bylo by fajnie. 3 postacie robilem, expielm je , robielm eq i ban za nic. Zadnych bugow zadnych hackow, nawet zadnych wulgaryzmow. A oczywiscie kochani admini nawet nie racza odpisac. Niech by chociaz dali info za co te bany, bo nie mam zamiaru non stop robic nowych postaici tracic czas exiac je robiac eq i nastepnego dnai zobacyc napis "Twoje konto jest zablokowane". Serwer zapowiadal sie fajnie ale  wyszlo jak zawsze do dupy

Było wejść na TSa i porozmawiać z nami. Dostałeś 2 bany i robiłeś wszystko od nowa? Bez żadnych odwołań itp.? Dziwne bo ja bym po pierwszym odwołał się od bana. Czuję ściemę co do "czystej gry". 

Pozdrawiam Kreatywny. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

i mówi to osoba, która została zbanowana za WH :) na serwerze było 300 osób to, że nie ma w miescie multum sklepów jest jeszcze lepszym znaczkiem serwera bo wszyscy, którzy grają nie muszą wystawiać sklepów by coś osiągnąć, wystarczy grać. 

Tak topka nabiła multum yangów i co? I zostali zbanowani mimo, że kilkanaście osób mówiło nam, że przez to serwra padnie bo "oni utrzymywali ten serwer" . Co do Iksa, internet 20mb/s hmm.... no nie do końca taki internet z dupki no ale skoro tak twierdzisz to pewnie masz lepszy 25 mb/s ;) nałożone bany za WH przez administracje są w 100% słuszne. Obiecałeś, że nagłośnisz? Było obiecać, że nie będizesz używał WH. 

Było wejść na TSa i porozmawiać z nami. Dostałeś 2 bany i robiłeś wszystko od nowa? Bez żadnych odwołań itp.? Dziwne bo ja bym po pierwszym odwołał się od bana. Czuję ściemę co do "czystej gry". 

Pozdrawiam Kreatywny. 

wchodzilem na ts to tylko Andzia byla ktora nic niz moze zrobic. a pisalem kilka razy a ze macie w tylku ludzi którzy do was pisza ( sprawdz pw  bo pisalem )  to juz inna sprawa.  Odpisz n pw dam moj Nick postaci i sprawdz logi. Jak byl uzywany jakis bug spoko jak nie to sie ogarnijcie ....

Opublikowano

Zapraszam serdecznie do gry, serwer się ustabilizował i niedługo rusza reklama, więc wbijać póki możecie bo niedługo będzie w luj ludzi ! xD

A hejty od osób które nie wyjaśniły swoich spraw do końca znajdziemy w każdym temacie więc nie ma się tym co przejmować :)

Opublikowano

Serwer już stabilny ?

Ile Online ?

Skąd Truta ?

Jak Exp ?

Serwer stabilny, jeżeli jakiś bug zostanie wykryty staramy się naprawić go w jak najszybszym czasie. 

Online do 350 osób to też zależy od dnia i godziny. 

Zatruty leci z ripera/metinów 90+ oraz bossów na mapach 94+

Exp - dopasowany :)

Czemu te zabie udka do misji w ogole leciec nie chca?

Lecą jednak jest mały % na drop. Zabie udka dropią do 8 sztuk. - Jeżeli nadal będzie problem z wydropieniem proszę o PW w grze. [ADMIN]Kreatywny

Pozdrawiam i zapraszam do gry ;) 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Serwer stabilny, jeżeli jakiś bug zostanie wykryty staramy się naprawić go w jak najszybszym czasie. 

Lecą jednak jest mały % na drop. Zabie udka dropią do 8 sztuk. - Jeżeli nadal będzie problem z wydropieniem proszę o PW w grze. [ADMIN]Kreatywny

Przez 15 min dropienia nie poleciala ani jedna sztuka.. moze warto zwiekszyc ich drop? Exp tam specjalnei jakos nie leci, a komu sie chce siedziec 2h na zabach zeby zrobic jedna misje?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tylko żeby ubić bossy na mapie 94 potrzeba z 3-5 osób ^^ bijąc po około 15k+ z marmurka nic im nie schodzi :)

Opublikowano

Tylko żeby ubić bossy na mapie 94 potrzeba z 3-5 osób ^^ bijąc po około 15k+ z marmurka nic im nie schodzi :)

Będzie to dziisaj w nocy poprawione trochę i będzie można spokojnie ubić we 2 a jeżeli ktoś jest kozak to w pojedynkę. 

Przez 15 min dropienia nie poleciala ani jedna sztuka.. moze warto zwiekszyc ich drop? Exp tam specjalnei jakos nie leci, a komu sie chce siedziec 2h na zabach zeby zrobic jedna misje?

Weźmiemy Twoją opinię pod uwagę :)

Przy okazji chciałbym zaprosić wszystkich na event z okazji 11 listopada, który będzie się odbywał od 10 do 12 listopada więcej szczegółów na naszym fanpagu oraz stronie. 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Będzie to dziisaj w nocy poprawione trochę i będzie można spokojnie ubić we 2 a jeżeli ktoś jest kozak to w pojedynkę. 

Weźmiemy Twoją opinię pod uwagę :)

Przy okazji chciałbym zaprosić wszystkich na event z okazji 11 listopada, który będzie się odbywał od 10 do 12 listopada więcej szczegółów na naszym fanpagu oraz stronie. 

Przez ~45min dropienia na 2 najwiekszych spotach wydropilem ich 66.. I nie leca wcale po 8 :D Lecialy mi po 1-5, z czego 5 droplem raz. tak to z reguly tak 2/3. Takze drop powinien byc conajmniej ze 2x lepszy, zeby ta misje sie robilo pol godziny a nie trzy.. :/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Powie mi ktos dlaczego nie widze zadnych mobow ? :D

@@@@@@@@ Edit.. spatchowalem jeszcze raz i dziala pieknie :>

socysty---42.png

Opublikowano

@CreatiVe01

A czy mozna prosic RECZNA latke na flagi i ogolnie event jutrzejszy? Po pobraniu patcherem znowu mi wywala clienta, nie wiem czemu.. A znowu jak chcialem pobrac ten Wasz client nowy ze strony to lecialo mi po 80-100kb/s po czym przy 126mb skonczylo sie sciagac..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@CreatiVe01

A czy mozna prosic RECZNA latke na flagi i ogolnie event jutrzejszy? Po pobraniu patcherem znowu mi wywala clienta, nie wiem czemu.. A znowu jak chcialem pobrac ten Wasz client nowy ze strony to lecialo mi po 80-100kb/s po czym przy 126mb skonczylo sie sciagac..

Na stronie jest podana łatka na jutrzejszy event :) 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Na stronie jest podana łatka na jutrzejszy event :)

Dalej z jakimis plikami jest cos nie tak, bo zarowno po sptachowaniu jak i tylko po wrzuceniu tej latki wywala mi clienta... O co chodzi? :/

EDIT: cos jest nie tak z rootami, bo to one crashuja.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na naszym forum jest pare poradników dotyczących rozwiązywania problemów z klientem, sprawdź może któryś pomoże jeżeli nie 
to zapraszam na PW będziemy szukać rozwiązania:) 

Przypominam, że trwa event "Flaga na masz z Zakrea" oraz event cotygdniowy drop szkatułek blasku. 

xb4c9CP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...