Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie da się tego uruchomić, próbowałem już kilka razy i po wyborze postaci i ładowaniu wywala mi grę do pulpitu, pobierałem te rooty, uruchamiałem przez patcher i przez launcher.

Opublikowano

Nie da się tego uruchomić, próbowałem już kilka razy i po wyborze postaci i ładowaniu wywala mi grę do pulpitu, pobierałem te rooty, uruchamiałem przez patcher i przez launcher.

ja autopatcher uruchomilem jako administrator i poszlo. sporbuj jeszcze pobrac prosto ze stronki paczke z aktualizacja i wrzuc ja do folderu pack. powinno pomoc

Opublikowano

Wprowadzcie jakieś misje też na wyższy lvl bo zaczyna się trochę nudzić. Po 90 lvlu praktycznie nie ma żadnych misji kolekcjonerstwo itp wszystko jest do 90 lvla a przydało by się też coś na wyższy lvl bo jak dla mnie to głównie te misje tworzą taki fajny klimat tego serwera.

Opublikowano

Próbuje wejść do gry przy końcu paska ładowania wywala do pulpitu :( Szkoda właśnie mi się pobrałem i miałem zacząć grać.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Próbuje wejść do gry przy końcu paska ładowania wywala do pulpitu :( Szkoda właśnie mi się pobrałem i miałem zacząć grać.

Bug po wczorajszej aktualizacji, na stronie glownej masz juz latke na to, pobierz, nie patchuj, graj...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Bug po wczorajszej aktualizacji, na stronie glownej masz juz latke na to, pobierz, nie patchuj, graj...

Próbowałem, nie działa. Nadal wywal do pulpitu.

Opublikowano

Próbowałem, nie działa. Nadal wywal do pulpitu.

A przeglądam przypadkiem to może pomogę..

Podaj zawartość syserr.txt z klienta.

3_1.png

Opublikowano

A przeglądam przypadkiem to może pomogę..

Podaj zawartość syserr.txt z klienta.

1107 20:29:15712 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

1107 20:29:21290 ::

uiMiniMap.py(line:341) __LoadWindow

ui.py(line:2657) GetChild

MiniMap.LoadWindow.Bind - exceptions.KeyError:Time

1107 20:29:21290 :: ============================================================================================================

1107 20:29:21290 :: Abort!!!!

Opublikowano

1107 20:29:15712 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR

1107 20:29:21290 ::

uiMiniMap.py(line:341) __LoadWindow

ui.py(line:2657) GetChild

MiniMap.LoadWindow.Bind - exceptions.KeyError:Time

1107 20:29:21290 :: ============================================================================================================

1107 20:29:21290 :: Abort!!!!

Zrób tak jak wyżej pisali, ściągnij root z strony głównej i wypakuj do pack.

Po tym nie uruchamiaj patchera.

Sprawdzałem przed chwilą i wszystko działa. 

3_1.png

Opublikowano

ILE OSOB NA SERVIE ONLINE ?

Około 300 :< szkoda ponieważ serwer bardzo bardzo fajny oczywiście polecam i zapraszam do gry ;-)

up@ Jest więcej niż 100, nie wiesz nie komentuj

Opublikowano

z 100 max..

Nie grasz a wypowiadasz sie najwiecej..

300+ gra lajtem, widac to i na expowiskach, chocby glupie v2, jak i po metkach w sumie wszedzie.. Wiec darujcie sobie takie pieprzenie ze gra 100 osob.

Server swietny, polecam. Zapraszam do Shotun bo tu znacznie mniej ludzi :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To niech nasza '' kochana '' administracja pochwali się bugiem z ośćmi ^^ 1 ość kosztowała 400 k u handlarki i było to dostępne jakieś 3 dni . Pozdrawiam ^^

Ps. Andzia , fajne stwierdzenie : '' Na becie było mniej bugów niż na official'u '' :D 

Opublikowano

To niech nasza '' kochana '' administracja pochwali się bugiem z ośćmi ^^ 1 ość kosztowała 400 k u handlarki i było to dostępne jakieś 3 dni . Pozdrawiam ^^

Ps. Andzia , fajne stwierdzenie : '' Na becie było mniej bugów niż na official'u '' :D

Tak był taki bug, wszystkie postacie, które używały tego bugu zostały zbanowane, w tym połowa topki. 

Dzisiaj o godzine 13:00 odbędzie się OX na serwerze. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy ;) 

Na forum serwera możecie sprawdzić kiedy i jakie eventy przewidujemy dla graczy na miesiąc Listopad. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

9 Listopad
Wojna Królestw

Nie za wczesnie? :D Przeciez malo kto ma eq do pvp, a wojna i bicie sie fmsami to raczej glupota.. lepiej juz jakbyscie jakies zuo zrobili albo 30-50% expa ;)

I przy okazji, moze to przeczytasz, poprawcie drop i szkatulek z zagadka i dyni. Bo leca tragicznie...

Moglbys tez powiedziec nam wiecej o evencie na 10-12 listopada? Te przedmioty bedzie sie otwieralo, zbieralo i wymienialo, co z nich mozna zdobyc, z czego leca (metki/moby)?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wojna królestw? Hah, będzie pvp 2vs2.
Najpierw banujecie 3/4 osób które jeszcze jakoś trzymały ten serwer, kolejne 3/4 osób wywaliło eq i oddało kasę przypadkowym osobom a w m1 jinno dzisiaj nie było ani jednej osoby a u czerwonych 2 osoby.

Opublikowano

Server fajny, nie chcialo mi sie grac od zera, ale po kilki kontach 150+ i kilku kontach 200+ mozna zaczac zabawe :D

Polecam ^^

@ W ile mozna wbic max lvl? Sam exp bo eq przygotowane

Bez kitu, wszedlem na server rano to na glownym czacie pisali tylko ludzie z jinno, moze ktos sie zdarzyl, ze napisal z chunjo czy shinso xD

Najpierw banujecie 3/4 osób które jeszcze jakoś trzymały ten serwer, kolejne 3/4 osób wywaliło eq i oddało kasę przypadkowym osobom a w m1 jinno dzisiaj nie było ani jednej osoby a u czerwonych 2 osoby.

Pomylilem tematy ...... Jak mozecie to nie warnujcie -.-

Opublikowano

9 Listopad

Wojna Królestw

Nie za wczesnie? :D Przeciez malo kto ma eq do pvp, a wojna i bicie sie fmsami to raczej glupota.. lepiej juz jakbyscie jakies zuo zrobili albo 30-50% expa ;)

I przy okazji, moze to przeczytasz, poprawcie drop i szkatulek z zagadka i dyni. Bo leca tragicznie...

Moglbys tez powiedziec nam wiecej o evencie na 10-12 listopada? Te przedmioty bedzie sie otwieralo, zbieralo i wymienialo, co z nich mozna zdobyc, z czego leca (metki/moby)?

O evencie na 11 listopada będzie więcej na naszym forum, będzie polegał on na zbieraniu symboli państwowych.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Podstawy matematyki zaczynaja sie w podstawowce ziomeczku...

Bylo powiedzmy 300 graczy. 3/4 z nich zbanowali (beka..), zostalo zatem 75 osob. 3/4 z nich znowu wywalilo eq, zostalo zatem niecale 20 osob. Takze daruj sobie :)

@CreatiVe01

No tyle to sie domyslilem, ale nie powiedziales nic wiecej :p A skoro evet zaczyna sie 10 to wypadaloby juz zrobic rozpiske i jego omowienie..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Podstawy matematyki zaczynaja sie w podstawowce ziomeczku...

Bylo powiedzmy 300 graczy. 3/4 z nich zbanowali (beka..), zostalo zatem 75 osob. 3/4 z nich znowu wywalilo eq, zostalo zatem niecale 20 osob. Takze daruj sobie :)

@CreatiVe01

No tyle to sie domyslilem, ale nie powiedziales nic wiecej :P A skoro evet zaczyna sie 10 to wypadaloby juz zrobic rozpiske i jego omowienie..

Podstawy matematyki bardzo dobrze znam, a tak btw. 300 nie grał i każdy o tym dobrze wie. Ja nie widziałem ani raz chociaż 20 osób na raz w m1 nawet jak ostatniego dni przed tymi żałosnymi banami ludzie eq wywalali to nie było 20 osób w m1, więc nie oszukujmy się bo 300 to nie było ani razu na tym serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...