Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZAKREA - Czas zrobić Bang! START 17:00 [Dedyk] [Medium]

CreatiVe01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko ta reklama jest potrzebna na już bo jest tylko co raz gorzej. Ludzi nie widać żeby coś więcej było. A jeszcze chwile i zaczną odchodzić wszyscy masowo, więc teraz albo nigdy.

• Odpowiedzi 979
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W jaki sposob mozna skontaktowac sie z Administracja? Expie sobie relogam a tu wsystkie konta zablokowane, jako ze jestem pewny z nikt na nich nie gral na hackach chcialbym poznac powod bana. Niestety zeby zglosci problem prezz stronke rzeba byc zalogowanym a za mam bana nie moge sie zalogowac... takie bledne kolo. W dodatku po probie zalogowania sie na to konto mam tylko informacje " Nie znaleziono powodu blokady konta. Skontaktuj się z administracją.". nie mam zamiaru wbijac 10 postaci 75+ i kazda miec banowana bez powodu....

Opublikowano

Wrzuccie klienta na inny hosting to moze zagram :P

Dzisiaj będzie wrzucony klient(najnowsza wersja) na mega i zippyshare. 

W jaki sposob mozna skontaktowac sie z Administracja? Expie sobie relogam a tu wsystkie konta zablokowane, jako ze jestem pewny z nikt na nich nie gral na hackach chcialbym poznac powod bana. Niestety zeby zglosci problem prezz stronke rzeba byc zalogowanym a za mam bana nie moge sie zalogowac... takie bledne kolo. W dodatku po probie zalogowania sie na to konto mam tylko informacje " Nie znaleziono powodu blokady konta. Skontaktuj się z administracją.". nie mam zamiaru wbijac 10 postaci 75+ i kazda miec banowana bez powodu....

Zapraszamy na TSa/Forum serwera. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

witam jak zdobyc  zagadkowe szkatólki czy jak dziala ten srodowy event ?? 

Bijąc wszystkie potwory maksymalna różnica levelow może wynosić 10 poziomów. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Bijąc wszystkie potwory maksymalna różnica levelow może wynosić 10 poziomów. 

Aby na pewno? Blaski lajtowo dropily, a te szkaty w ogole nie chca leciec...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

wbilem 6 lvl z 60 do 66 i 0 dropu

ja od 50 do 57, przy czym sporo metkow bilem, rowniez zero dropu.. Eh.

A do kilka razy up.. Tu nie chodzi o to, ze w red jest wiecej ludzi, to fakt-  to logiczne. Ale ja widze np. ile ludzi jest na metkach 55/60, bo ja gram wyjatkowo powoli :D Widac, ze ludzi jest wiecej, niz np na starcie czy w sobote..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

bartek1208, w 05 Lis 2014 - 17:43, powiedział:snapback.png

Zapraszamy na TSa/Forum serwera. 

na forum to w temacie "pogaduszki" , "Market" "czy moze "Galeria" mam sie zglaszac?.... na TS tez nikt nie zaglada...

Heh serwer jest naprawde fajny i chetnie bym pogral, tylko troche sie nie chce codziennie odnowa zaczynac.

Opublikowano

@AVG
Gra z 300, moim zdaniem raczej jest tendencja wzrostowa, co widac po metkach chocby nawet.. Warto zagrac, bo server jest dobry. Czy banuje boty? Szczerze mowiac nie natknalem sie jeszcze na ani jednego, wiec ciezko mi powiedziec.

Proponuje nieco zwiekszyc drop np dyni .. Wczoraj przez okolo godzine bicia dropnalem 3 sztuki, a trzeba oddac 20 na jedna nagrode. To co, albo mam grac caly dzien, albo dropic je przez 5 eventowych dni nim oddam na jedna nagrode?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Panowie zróbcie coś topka z lvlem stoi, jest problem z expowiskami. Ludzie cały czas chcą konta sprzedawać. Zaczyna się bardzo źle dziać. Musicie działać bo zaraz nie będziecie mieli po co nawet po zostanie 50 osób a w następny dzień 10 i tyle. Serwer jest bardzo dopracowany i ciekawe, wszystko jest wyrównane i odpowiednio przygotowane. Kilka drobnych poprawek i REKLAMA REKLAMA REKLAMA I TO PILNIE!!!

Opublikowano

zwiekszcie drop tych dyn i szkatulek zaglady   

wczoraj w srode 0 szkat zaglady w 4h expienia i  biegania po metkach 

dziaij dobicie 66 do 75 lvl 8 dyn tylko 

Opublikowano

Naprawdę bardzo fajny serwer , szkoda tylko , że mało osób na serwie . 
Ale oczywiście zapraszam , my gramy dalej :) 
Zapraszam na odcinki z serwera , tutaj link do ostatniego

xx

Opublikowano

Ah. Dizeki. Po akualizacji nawet clienta juz nie odpale. Jak milo...

//EDIT: Łatka zrypala clienta. Dzieje sie tak nei tylko mi, ale wielu osobom. Grac da sie teraz na cliencie tym starym, pierwszym, z wrzuconymi tylko rootami...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A miało być tak pięknie :) Ja swoją przygodę już zakończyłem, nic się nie dzieje, nudy, serwer jakoś nie wciąga pomimo tych nowości na które się tak napalałem :)

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...